ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

Allah affedicidir, ondan magfiret dile.. askerdeki nişanlına da gelince durumu anlat detaylarıyla. seni seviyorsa anlayacaktır. yaptıklarından ne kadar pişman olduğunu görmesini ve bunları bir daha yapmayacağını anlamasını sağlamalısın..

6 yılı bir çırpıda nasıl siler ya canım senin yazdıklarınada uzuldum insallah o adamın karşısına senin dedigin gibi el değmemiş bir kız çıkmaz haketmiyor çünkü senin canıni yakmış yanına kalmamalı.

Detaylarıyla anlatmasi kızı daha zor duruma sokmazmi çünkü eski iki erkekarkadaşı ayni okuldan çocuk tanıyor onları sindiremez aklına gelir evlenince ve geçmişini detayiyla kız neden anlatsn mecburmu buna ?? Bu başına kakilicak belkide sonra hep bilemezdiki birgun ayrılıp başkasını sevecegini ..

Detaylarıyla anlatmasi kızı daha zor duruma sokmazmi çünkü eski iki erkekarkadaşı ayni okuldan çocuk tanıyor onları sindiremez aklına gelir evlenince ve geçmişini detayiyla kız neden anlatsn mecburmu buna ?? Bu başına kakilicak belkide sonra hep bilemezdiki birgun ayrılıp başkasını sevecegini ..

Kendinizi bu şekilde sürekli suçlamayın. Allah affedicidir.. Dua edin.. Tabii ki kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmiyor ve erkek arkadaşınızında yapısını bilmiyorum ama ben olsam anlatırdım. İçim rahat etsin diye. Belki karsımdaki benden ayrılacak ama en azından benim içim rahat edecek. Benim düşüncem bu yönde

evet tanemmmm e katılıyorum.empati yapıyorum,şahsen içimde saklı tutarak ömür boyu vicdan azabı çekeceğime evlenmeden anlatırım herşeyi.Derdini veren Allah dermanını da verir.İlerde belki karşına daha da mutlu olabileceğin seni herşeyinle tüm geçmişinle kabul edebilecek biri çıkar karşına belli mi olur?

Geçmişte yaşadıkların onu ilgilendirmez diyenleri anlamıyorum. bırakalım kararı o kişi kendisi versin.

Bu yalancılık birini kandırmak aynısı kendinize yapılsa ne düşünürdünüz?

Hayatınızdaki erkek bir kızla beraber olmadım derken gerçek böyle olmasa o zaman da onun geçmişi beni ilgilendirmez diyebilecek miydiniz?

Herkesin hayalinde bir kız bir erkek tipi özellikleri vardır muhakkak. herkesin beklentileri vardır. kimi geçmişe takılır kimi takılmaz. mesela ben takılırım geçmişine karşımdaki kişinin ve bana bu konuda dürüst olmasını isterim. belki çok aşıksındır istemediğin bir şeyi bile kabul edersin ama bu hak bana tanınmalı. beni bırakır diye bir kişiden gerçeği saklamak ne derece doğru bir davranış?

Geçmiş önemlidir biri deneyimliyken ilişki konusunda biri değilse bu istenmeyen bir durum olabilir. mesela benim de çok ciddi uzun süreli bir ilişkim olmadı karşımdaki kişinin de olmamış olmasını tercih ederim ve yaşadıkları bence beni ilgilendirir. bir insan geçmişini silemez çünkü onunla yaşamaya devam eder bir şekilde üzerinde izini taşır.

Konu sahibi kardeşim bence sen etik olarak yapman gereken doğrusunu yapmalısın ama yine de çok karışmak istemem kendi hayatın düşün doğru kararı ver...

öncelikle tsk ederim..zarla ilgili bir problemimi yok..erkek arkadasımda gecmişimin cokta ii olmadığını biliyor sadece. hatta ortak bir arkadasımıza demiş ben ondaki değişimi gördüm onu o yuzden bu kadar seviyorum demiş.gecmişindeki kız olsa sevsem ble yanasmazdım ama onun kalbini nasıl temizlediğini görüyorum demiş.bunu da bana o arkadasım yeni anlattı .

kuzum öyle okuyorsun ki içimi su son haftadır kendi derdine rağmen benide rahatlatıyorsun Allah razı olsun..bi anlat bi anlatma diyorlar kafam karıstı.dün ortak bir arkadasımız ne ddi biliyomusun ben ondaki değişimi kalbini temzlediğini gördüm o yuzden sevyrm demiş sevgilim ona.önceki hayatnda cok hataları var o hali olsa sevmezdm ama cok değişti demş.yeni duydum ben bunu

bunu zaten anlamış durumda tatlm cünkü eski halimi görüyordu okulda falan.sonra kapandm cok düzelttim kendimi ve ondan snra ddi arkadasımız var ortak ona da demş eski hali olsa olmazdı ama ondaki değişimi gördüm ve cok sevyrom falan die.şimdi bunu üstüne git ben sunu sunu yaptım de diyorsunuz napcağmı blemedim cnkü herkesin yorumu cok değerli bnm için.hepsini değerlendrmeye calışıyorum

burda herkesin yorumu cok cok değerli bnm için ve hepsini değerlendrmeye calışıyorum cnm söylediklerin cok doğru Allah snn de gönlüne göre versn tertemz olup tertemz birini haketmeyi istemeyi ben de cok isterdm ama olmadı hayat baska baska yerlere sürükledi belkide ben sürükledim kendi hayatımıbilmiyorum..

birseyi saklamak yalan söylemek değildir bence buun arımınıda yap canım... hepd ediğim gibi oncelikle sen unut ki vicdanın da rahatalsın... sen yalan soylemiyosun kı sadece bu senın bır sırrın eşin de olsa nişanlında olsa soylemek zorunda değilsin kendi huzurun için... üstü kapalı birseyler yasandı demişssin ki ben deolsam boyle derdım... nişanlın kurcalamamıs demekki bilmek istemıyor bu kadar basit... lütfen artık Allah de ve gerisini bırak...

amin canım Allah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin..peki son kararın ne ayrılacak mısın? yoksa dewam mı edeceksin ?

tsk ederim cnm seninde epey desteğin oldu bana vallahi hakkını helal et .zaten bu ayrıntılar nasıl anlatılır ki cnm anlat dyen arkadaslar onuda bi söylesin Allah askına tövbemi ettim Rabbim affetsn su anki halimle cok memnunum kapalı pardesülü herkese merhametli hoşgörülü yaklaşmaya calışan bi kızım.ah işte hatalar yaptım pişmanım ama neyleym..

amin canım Allah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin..peki son kararın ne ayrılacak mısın? yoksa dewam mı edeceksin ?

cnm biraz önce aradı askerden.. sesin bana güç veriyor yoksa dayanılacak gibi değil falan dedi içim acıdı geldiğinde en azından sunu diycem..bak benm gecmşim kötü sende biliyorsun,su an cokcok değiştim ama gecmşte yasanmışlıklarım var.ilerde sana layık olamayacağımı dşünüyorum,bunları sen sorun ediyormusun evlilik bu sonucta daha temz biri olablir hayatında istersen ben cıkablirim kendine layık birsürü kız var etrafta diycem..verdiği cevaba görede konuşmayı yönlendricem. ne dersn??

bence en doğrusunu yaparsın canım ben zaten en baştan beri bu tutumda olmanı tavsiye ediyorum...hiç değilse yüreklice açıklamış olursun herşeyini..

hayatını bıtırecek ne yaptın ben onu anlamadım hanı bı hata yapmışsındır anlatırsın anlarımda herkezın gecmıste pısmanlıkları olmuştur... erkek arkadasınınde belkı sana soylemedıgı seyler vardır onun senın hakkında herseyı bılmedıgı gıbı.... ılerı bak ve mutluluğu yasa

ilişkiinin basındada buna benzer bi konuşma yaptım cnm ama olsun ddi su an cok değiştiğini görüyorum ddi.ama tutup da ayrıntı anlatamam emin ol

hımm anladım canım yani ayrıntısıyla anlatamayacan kadar mı şey yaşadın merak ettim? yani ne bileyim öpüşme sevişme diyorsan onları yaşamayan yok denecek kadar azdır fazla sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…