ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

bak canım hata bizlere mahsus ki...sen hatanın yada hatalarının farkına varmış ve pişman olmuşsun. dilerim rabbim tövbeni kabul eder. bence erkek arkadaşın karşına çıkan en büyük şans ve kaderin..ha o geçmişini biliyormu bilmiyorum... eğerki bilmiyorsa ilerde sıkıntı olabilir...ama bence kaderini yaşa erkek arkadaşın senin kaderin...inş..mutlu olursun..

kendime saygımı bi kazansam zaten hersey hallolacak cnm tövbe ettm gecti gitti önüne bak be dicem ama olmuyor henüz..normalde o kadar kndne güvenen biriyimki, ama bu pişmanlık çöktü çökeli berbat haldeym kmse anlam veremiyor nooldu sana diye.s

sadece gecmişimin çokta düzgün olmadığını biliyor sonradan kapanıp kendimi düzelttiğimi biliyor cnm..sağol duan içn Allah razı olsun

haksızlık etme kendine. neden hayatı kendine zehir edeceksin ki. hata yapan ilk insan sen misin. eğer her hatamızda artık mutlu olmayı hak etmeyecek olsaydık kimse mutlu olmayı haketmezdi. geçmişle yaşanmaz. pişman olmuşsun ve o hatalara tekrar düşmediğin sürece için rahat olsun. hatalarımızla varız ama bu bizi kedere sürüklememeli. benim de hatalarım oldu kötü zamanlar geçirdim ama şimdi iyiyim çok şükür. aklıma geldikçe Allahım sen beni bir daha hataya düşürme diyorum ve şükrediyorum yeniden mutluluk şansı verdiği için bana. Karşına sevgilin gibi iyi bir insan çıkmış. neden bunun Rabbimin bir ödülü olduğunu düşünmüyorsun da kendini harap ediyorsun. sen pişman olmuşssun ve tövbeni etmişsin. Rabbim bağışlayıcıdır. Elbette aklına gelecek kendini kötü hissedeceksin. zaten unutursak ders alamayız hatalarımızdan. unutmayacağız ama hayata da küsmeyeceğiz. güçlü ol

zaten unutulmaz ki canım...geçmişle yasanmaz yasanmıyorda zaten cok içim yanıyor ..şükür tövbemi ettm bidaha hata yapmamak içn elimden geleni de yapıyorum Allah affetsin.sevglim cok ii gercekten hatta ona da söylüyorum ben ne sevap işledim de seni karsıma cıkardı Allah diyorum gülümsüyor öyle deme asıl ben cok sanslıyım snn gibi tövbe edip yolunu bulmuş birini sevdiğim için diyor...ama yasadıklarımın ayrıntısını bilse hala bunu dermi blmemem.

bilmek isteseydi anlatmanı isterdi zaten bence. sonuçta sen yalan söylememişsin. o yüzden için rahat olsun.

yazını okudum cnm. şimdi sana bısı dıyecem bende senın gıbı erkek arkadasımla yakınalstım anladım senı.benım aılemde sorun yoktu sukur ama erkek arkadasımda askerde ıken cok kotu zamnalr yasadım bende bızım kötu anlarımız bırbırımızle alakalı ıdı.senı anlıyorum cok ben suan erkek arkadasımla yenı evlendım.oda cok ıı bırı ama bır yakınlasma tek taraflı değildir eşimde zamanınd abunun yanlıs oldugunun farkında ve pişman suan sadece elimden gelen dua edıp tövbe etmek ve aynı hataları tekrarlamamak sende öle yap bak ne gusel kapanmısın bende kapandım bılıomusun bende acıktım evlenemden önce hemde esım ıstedı ve sonadan da ols asevdım ben.neyse bende sneın gıbı pişmanlılar yasadım hersey bana kötu bunaltıcı sıkıcı neden yaptım ben kötuyum dıerek gectı bende sen gıbıydım ama baktım kı herseyı yasamak nasipte varmıs yasadık onaylamıyorum kesınlıkle evlenemdne bır erkekle o deblı yakınlasmayı.ben sen gıbı tam anlamıyla kapanmadım.basımı yenı kapattım namaslarımı kılıyorum evt ama yıne bende bazen dakarım senın gıbı ıcıme kendıme kızarım.ama bu hata sadece benım yeltenmem ıle olmadı esımde bısılerı ıstedı kı zamanıda oda hyr dıyemedı bende tmm bu gunahı tasıyoruz ve ben asla gurur duymuyorum. ama gecmısı gerı getyıremıoz.senın tek yapmam gereken suan allaha sıgınmak dua etmek. bak ne gusel kapanmısın.namaz kıl dua et ıbadet et sukret belkide bu senın ımtıhanındı ve rabbım senı de benı de sınadı ve kötu de ols abır yoldan gectık.asla allahın verdıgı canı almaya calısma dusunme öle bır cahillik yapma allaha sıgınmak cok gusel.rabbım tum kullarını sadece beım karsıma kul hakkı ıle gelmeyın gıdın o kısı ıle helallsesın ben dıer gunahlarınızı dua ettıgıgınızde bana sıgındıgınızda affederım dıyor.ınananarak ve guvenerek aynı hataları tekrar yapmadan allah yolund aılerleyerek yap bunu.bu satten sona ısın varsa ısıne evın varsa evıne kendıne ıbadetlerıne vakıt ayır hayattan kopma seytana meyıl verme kı buda seytanın bır oyunu zaten senı o bosluk ve hatalı gunlerını dusundurerek yenı bır hata yapmanı saglıo suan.kanma ve abdest al dua et askerını bekle sabırla bak geleceklmıs evlenecekmıs ınss nasipte varsa en guselı o.duanı eksık etme her anında sukret su anını nefes aldıgını dusunerek.sana tek tavsıyem bu rabbbım bısılerı verıosa nedenlerı ıle bırlıkte verıyo.ıkı yol verıyo.doğru yanlıs dıye kula akıl verıo kalp verıo.sec dio bız bazen seytana uyup yanlıs yollar secebilioz evt kuluz elbette.ama önemli olan pişman olup tövbe edıp dogru yola yonelmek bak ne gusel yonelmısın bunun devamını getır bence yoksa aklını seytana teslım edıp yaptıgın hataların ıkımıslını yapma.allah a emanet ol dua ile ınssss.

bu arada ben şimdiki erkek arkadasınla oldu sandım.ama yıne fıkırlerım aynı dediğim gibi eskı gecmıs unutulmas elbet ama gecmıslede yasanmaz cnm sen sen ol asla kötuyu dusunme kötuyu dusundukce bedenıne ruhuna ve hayatına cagırırısın pozıtıf dusun ve asla ıyı olan seylere yonelmekten vaz gecme.her neler yasadınsa dogru yada yanlıs herkese anlatma ve bundan sona gusel seyler yapmaya basla .

eger karsındakı ınsan senı anlayan seven ve gelecek dusunen ve gercekten ınsanlıgı ıyı bırı ıse ona durust ol kı bastan ne yasadın ıse bılsın kı sana ılerde sahıp cıkabılsın cnm.ve tövbe ettıgını artık onunla mutlu olacagını ona askerden geldıgınde söler onu ınandırırısan ve oda sennı her kosulda sever sahıp cıkar bunu sorun etmesse cok ıyı cnm.her konuda durust ol sen kazanırsın.asla yalan söleme kacamak olma.karsıına al geldıgınde konus ben böle seyelr yaptım ama tövbemı ettım senden önce bıısydı cahıllıktı ve artık dınıme ıbadetıme baglıyım senınlede yuva kurarasak bu yuvada ben senıde kendımıde mutlu edeceğime ınanıyorum de.ve buna öncelıkle kendın ınan.ve uygula.ama durust ol her zaman saklama.zaten senın nasıbınde o kısı yoksa hatalıda olsan hatasızda OLSAN O SENDEN CIKAR.SANA GELMES UMARIM HERSEY GÖNLUNCE OLUR HYRLI OLUR CNM ALLAH A EMANET OL DUALR ILEE..

Evet hayat bu ben evden okula okuldan eve giden sosyal hayatı sıfır biriydim insan sevmeye görsün derler ya allah iyi insanlarla karşılaştırsin ben zMannda bir serefsizini ölesiye sevdim sonra hata yaptım içimde onu öldürdum sonra pislik olduğunu görünce birde hayallerimi...şerife05 arkadaşım lütfen buyuk konuşma birini seversin gecmisini sormaya bile halin olmaz dilin tutulur hayat bu.fikirlerimi beyan et ama nolur buyuk konusma

Bence bu yapılan daha çirkin.kız onceden yaşamış sonucta ama erkek kız hayatında iken bilmesi iğrenç bence

cnm ayrıntıyla anlatmak imkansız anlarsın beni, şimdiki eşinle diil bi baskasıyla evlensen emin ol anlatamazdın sunu sunu yaptm die.ama yuzeyselde olsa biliyor bazı seyleri.benm derdim vicdan azabım, simdiki halimle ona layığım ama gecmşi düşününce o daha iilerini hakediyor diyorum

İnsanın kendine saklayacağı şeyleri olmalı diye düşünüyorum ben.Hepimizin hataları var,hepimiz pişmanlıklar duyuyoruz geçmişte yaşanılan yanlışlardan... Ama bunu açık açık erkek arkadaşınla konuşman ne kadar doğru olur yada vericeği tepki ne kadar olumlu olur bilemiyorum.Çok iyi düşünmen gerek.He birde daha önce hiç duydun mu bilmiyorum ama "Nasuh tövbesi" diye birşey var."Şartlarına uygun olarak içten, kalben yapılan tövbeye nasuh tövbesi denir. bu tövbeyi eden yeni doğmuş bebek kadar günahsız olur." diye geçiyor.Ne büyük bir sığınak öyle değil mi? Ben geçmişimde yaptığım hatalardan büyük pişmanlıklar duydum ve bir kez daha Allah'ın da izniyle tekrarlamayacağıma dair tövbe ettim.Sende öyle yap.. Allah yar ve yardımcın olsun

Aslında kimin neyi hakedip haketmedigini biz bilemeyiz canım takdir Allahindir ona bakarsan bende eşimin çok daha iyilerine layık olduğunu düşündüm çünkü evinden isine giden düzgün bir insan sigarası yok binde bir alkol alır özel zamanlrdae düzgün aileme saygılı ama ben kötü birimiyim zamanında sevdim bir eve gttim onunla güvendim bilemezdim başıma neler gelecek çok sevdim Malesef babası oleli 40gun olan depresyonda olan birinin bana zarar vereceğini ve hayatım boyunca kendimi pislik hissetmeme sebep olacağını bilemezdim..Ama Allah bana demekki onu layık gördü yani eşimi ve onu çıkardı karşıma ben ona demiştim zar imin bozuldugunu bilmeden beni sevme ben seni sevemem kimseyi sevemem haketmiyorum sevginide oda baya peşimde koştu biz bir elmanin iki yarısiyiz derdi ona bende sevdim onu..ondan önceki hayatıma giren pislik yuzunden ben omur boyu kocama layık olamayacagim bu mantıkla ama bilemezdimki beni aldatip soguyacagimi birgün hayatımda olmayacağımi bilebilseydim ama bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…