- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
ilişkiinin basındada buna benzer bi konuşma yaptım cnm ama olsun ddi su an cok değiştiğini görüyorum ddi.ama tutup da ayrıntı anlatamam emin ol
ama işte o sevişmeyi kaldıramayacak bri erkk arkadasm..of bilmiyorum Allahıma hergn tövbemi ediyorum en önemli olan Allah su an bnm için.herks erkk arkadasına kabullendrmeye calışıyo yazıklar olsn diyeblir ama önce Allah gercekten. sonra da tabiki evlenp yuva kurmak ve gerckten Allah yolunda evlatlar yetiştrmek bnm yaptığm hataları yapmadan büyütmrk istiyorm km istemezkihımm anladım canım yani ayrıntısıyla anlatamayacan kadar mı şey yaşadın merak ettim? yani ne bileyim öpüşme sevişme diyorsan onları yaşamayan yok denecek kadar azdır fazla sıkma canını
rahatlayacak ama o insan da hataımfan cıkacak..vicdanı rahatlamş ama sevdiği adamı kaybetmş biri olarak dvm edicem?:scanim konusmussun basta bilmek istememis, simdi konuyu tekrar acmam onda soru isaretleri olusmasina sebeb olucak, icin rahatlicakmi konusursan
ama işte o sevişmeyi kaldıramayacak bri erkk arkadasm..of bilmiyorum Allahıma hergn tövbemi ediyorum en önemli olan Allah su an bnm için.herks erkk arkadasına kabullendrmeye calışıyo yazıklar olsn diyeblir ama önce Allah gercekten. sonra da tabiki evlenp yuva kurmak ve gerckten Allah yolunda evlatlar yetiştrmek bnm yaptığm hataları yapmadan büyütmrk istiyorm km istemezki
rahatlayacak ama o insan da hataımfan cıkacak..vicdanı rahatlamş ama sevdiği adamı kaybetmş biri olarak dvm edicem?:s
işte ben kengi gecmişime güvenmeyince tutupda ona soramadım ki..sadece sen hata yaptınmı hç ddm illaki herkes yapar bende yapmışımdr ddi sadece bnde kurcalamadım kurcalamamda...anladım canım eğer oda birseyler yaşasaydı bunu hiç sorun etmezdin sen,aslında askere gitmiş demekki epey yaşı var,oda nihayetinde erkek ve birseyler yaşamak ister illaki belki de yaşamıştır bi kızla olamaz mı ?
canim belki ozamanda niye söyledim diye hayat boyu pisman olacaksin, gercekten söylersen devam edecegini
sanmiyorum kaldiramaz cünkü, kimse kaldiramaz, gecmisinle yasamayi ögrenmelisin, hatalarin yüzünden bir ömür
boyu yalniz kalmayi haketmiyorsun karsindaki kim olursa olsun böyle seylerin detaylarini kimse bilmek istemez,
sonucta bilmek istese sorardi, o bilmemeyi secmis
evet söylersem detayıyla,kaldıramaz..Allah hayırlısını versin ne diyeym nasipse olur değilse olmaz
konusucaksin yani? canim bence bu karari böyle hemen verme, simdi konusup kurtulmak istiyorsun bu yükten sanirim,
konustuktan sonra devam etseniz bile onun aklinda acabalar olucak neler yasadi nasildi vs. ne gerek var bunlari onun
aklina sokmaya, tabi sen bilirsin canim hakkinizda hayirlisi olsun
bir arkadaşım anlatmıştı,onunda bi kızarkadaşı varmış epey bişey yaşamış sonradan karşısına çıkan oğlana anlatmış herşeyini.oğlan da buna demiş ki''ben şimdiye kadar hiçbişey yaşamamıştım.senden isteğim beni bir süre rahat bırak kızlarla istediğim gibi birlikte olayım bende senin karşına birşeyler yaşamış olarak geri geleyim''demiş ve kız bunu kabul etmiş..şimdi birbirlerine çok sadıklar ve ikiside geçmişiyle alakalı en ufak bi sıkıntı çekmiyolarmış,çünkü her ikiside birşeyler yaşamış..
cocugun düşüncesi de bi garipmiş vallahi:) ya bnm erkk arkadasm yasamıstr bişiler illaki ama boyutunu bilemem .ben mesela gecen telefonda ddm keske sana daha layık olsam dye oda bırak artk bunları biz 2 yıl önce yeniden doğduk birbirimizi buldumuz gün ddi:/ elmden geleni yapıyorum ama dinlemekde istemyo napsam ne etsem blemedm
kızzz erkek arkadaşın bunu sana diyorsa oda birşeyler yaşamış belli ki.. bunu anlamak senin için zor olmamalı...cocugun düşüncesi de bi garipmiş vallahi:) ya bnm erkk arkadasm yasamıstr bişiler illaki ama boyutunu bilemem .ben mesela gecen telefonda ddm keske sana daha layık olsam dye oda bırak artk bunları biz 2 yıl önce yeniden doğduk birbirimizi buldumuz gün ddi:/ elmden geleni yapıyorum ama dinlemekde istemyo napsam ne etsem blemedm
bir arkadaşım anlatmıştı,onunda bi kızarkadaşı varmış epey bişey yaşamış sonradan karşısına çıkan oğlana anlatmış herşeyini.oğlan da buna demiş ki''ben şimdiye kadar hiçbişey yaşamamıştım.senden isteğim beni bir süre rahat bırak kızlarla istediğim gibi birlikte olayım bende senin karşına birşeyler yaşamış olarak geri geleyim''demiş ve kız bunu kabul etmiş..şimdi birbirlerine çok sadıklar ve ikiside geçmişiyle alakalı en ufak bi sıkıntı çekmiyolarmış,çünkü her ikiside birşeyler yaşamış..
yok cnm konuşcam demedim de evlenmeden önce son kez idcem geçmişimi bliyorsun pek düzgn değil ilerde bu evlilikte sorun yaratacaksa hç olmasın fln dcem sadece.ayrıntıyı hangi erkek kaldırablir ki
Bak canım evet büyük hatalar yapmışsın anladığım kadarıyla. Sanırım birisiyle birlikte olmuşsun yanlış anladıysam afolla .
Sen herşeyden önce Rabbime hep dua et . Sevdiğin adamdan bunu saklayamazsın. Şimdi değil tabiki . Asker bir adama söylenmez böyle birşey ancak geldiği zaman söyleyeckesen söyle. Evlendiğinizde anlayacaktır sonuçta. Şimdi yakınlaşmanızı bilmediğim için çok şey söylemeiyorum ama eğer anlayacak kadar gitmişseniz ileriye evlenmeden kesinlikle söyle. Yoksa dul bile kalabilirsin. Onun dışında söylediğin zaman bir erkek açısından düşnüüyorum ki kabul edilebilir şey olmaayabilir. Bu yuzden iyi düşün
kızzz erkek arkadaşın bunu sana diyorsa oda birşeyler yaşamış belli ki.. bunu anlamak senin için zor olmamalı...
beraber temiz sayfa açtık diyobaksana. şahsen ben erkek olsam bana kız arkadaşım böyle dese erkek olarakta birşey yaşamamış olsamo kızı aşkından ölsem bırakırımmmm haaa bırakmadım mı evlendikten sonra yüzüne illaki bir atışmada dahi yüzüne vurardım açıkçası..
umarım öyle olur..en cok istediğm sey içimin rahatlamasıanladim canim, böyle dersen bunu basta konusmustuk zaten diyip kapatir konuyu, daha fazla desmek isteyecegini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?