- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
İnsanın kendine saklayacağı şeyleri olmalı diye düşünüyorum ben.Hepimizin hataları var,hepimiz pişmanlıklar duyuyoruz geçmişte yaşanılan yanlışlardan... Ama bunu açık açık erkek arkadaşınla konuşman ne kadar doğru olur yada vericeği tepki ne kadar olumlu olur bilemiyorum.Çok iyi düşünmen gerek.He birde daha önce hiç duydun mu bilmiyorum ama "Nasuh tövbesi" diye birşey var."Şartlarına uygun olarak içten, kalben yapılan tövbeye nasuh tövbesi denir. bu tövbeyi eden yeni doğmuş bebek kadar günahsız olur." diye geçiyor.Ne büyük bir sığınak öyle değil mi? Ben geçmişimde yaptığım hatalardan büyük pişmanlıklar duydum ve bir kez daha Allah'ın da izniyle tekrarlamayacağıma dair tövbe ettim.Sende öyle yap.. Allah yar ve yardımcın olsun
Canım benimde durumumu biliyorsun bende çok kötüyüm hicbirgunu tam anlamıyla mutlu geçiremiyorum şeytan beynimi kemiriyor eski hatıralar bide bugün ölüm yıldönümü dediğim gibi felaketimin başlama tarihî destek olcam diye yanından ayrilmayip başıma kötülüklerin başladığı tarih..lütfen iyi olduğuna dair biseyler yaz şimdide sana üzülüyorum...seytaninn vesvesesi bizdn uzK olsun dayanamayacagimiz acı olsa Allah alırdı canımızi yasiyoruz belki açısı gecmiyor ama yaşıyoruz nolur kendini topla biraz...
PNRZNR57 ve akısınabıraktım lütfen artık üzmeyın kendınızı.... seytanın vesvesesi bunlar böyle aklınıza bu konular gelınce alın elinize tesbih cekın kafanız dagılır arkadaslarım yapmayın unutun... unutamya calsıın hıc olammıs gıbı... Allah buyuk rabbim seytana uydurmasın...bizleri yarattıgı tüm arlıkların şerrinden korusun...
Ya kizlar ben sizi anlamiyorum kendinizi nasil bu kadar ezebiliyorsunuz ya.Sen naptin ki ona layik degilsin?naptin ki o senden daha iyilerini hak ediyor.Duyanda aldattiniz falan sanar cok ciddiyim.gecmiste yasadiklarindan memnun olmayabilirsin tamam ama onlarin hepsine bir hata degil de bi tecrube gozuyle bakmalisin bence gecmisi degistiremezsin sonucta kendini bu kadar sikman uzmen de sana yardimci olmuycak.Onune ve gelecegine bak.Eger erkek arkadasin bir seyler yasamis biriyle beraber olmak istemiyorsa ona soylemek zorundasin ama eger onun bunla bi derdi yoksa senin vicdaninin rahat olmamasi cok sacma yalan soylemiyorsun bir sey yapmiyorsun.kendinizi bir et yigini gibi gormeyin biraz saygi duyun kendinize, hatalarinizla yanlislarinizla sevin kendinizi
kızlar kendinize gelin lütfen olan olmuş arkanıza bakmayın
bundan sonraki hayatınıza bakın böyle yaparak eşlerinizide mutlu edemezsiniz
erkekler gibi düşünmeyin bizim namusumuz bacaklarımızın arasında değil beynimizdedir
toparlayın kendinizi hadi canlarım yarın sabah yeni bir gün olacak unutmayın geçmişi birdaha yaşayamazsınız geçmiştede yaşayamazsınız
Kuzucugum sende geldin konuya sonunda ..sen beni teselli eden güzel dostum iyiki tanıdım seni bana güç veriyorsun masalkenti nickli arkadaşım ve sen okdr destek verdinizki bana düşünün ben şimdi başkasına akıl veriyorum ben yani delirmek üzere olan ben :)))yarın yeni birgün doğru diyorsun...akışınabiraktim arkadaşım iyisin dimi haber alamayınca korkuyorum senden(
cnm ayrıntıyla anlatmak imkansız anlarsın beni, şimdiki eşinle diil bi baskasıyla evlensen emin ol anlatamazdın sunu sunu yaptm die.ama yuzeyselde olsa biliyor bazı seyleri.benm derdim vicdan azabım, simdiki halimle ona layığım ama gecmşi düşününce o daha iilerini hakediyor diyorum
canım el ele vererek sorunlarımızı çözeceğiz burda bu yüzden burdayız
bu arada akışınabıraktım bu akşam foruma girmiş canım merak etme
İnsanın kendine saklayacağı şeyleri olmalı diye düşünüyorum ben.Hepimizin hataları var,hepimiz pişmanlıklar duyuyoruz geçmişte yaşanılan yanlışlardan... Ama bunu açık açık erkek arkadaşınla konuşman ne kadar doğru olur yada vericeği tepki ne kadar olumlu olur bilemiyorum.Çok iyi düşünmen gerek.He birde daha önce hiç duydun mu bilmiyorum ama "Nasuh tövbesi" diye birşey var."Şartlarına uygun olarak içten, kalben yapılan tövbeye nasuh tövbesi denir. bu tövbeyi eden yeni doğmuş bebek kadar günahsız olur." diye geçiyor.Ne büyük bir sığınak öyle değil mi? Ben geçmişimde yaptığım hatalardan büyük pişmanlıklar duydum ve bir kez daha Allah'ın da izniyle tekrarlamayacağıma dair tövbe ettim.Sende öyle yap.. Allah yar ve yardımcın olsun
Akışınabiraktim nekadar benziyoruz birbirimize bende çocukluk resimlere 2006-2008 dönemi dışındaki resimlere baktığımda kendimi öyle masum oyle mutlu hissediyorumki....bugün ne biliyormusun 26aralik yani hayatımı mahveden pisliğin babasinin ölüm yıldönümü Allah rahmet eglesin hiç görmedim adamcağızi ama onun ölmesi benim merhametimden onun yanında kalmam benim için ömür boyuiz bırakacak bir aci kaldı.akciğer kanserinden 26aralik 2006 da vefat etmişti benim öldugum tarih ise 13subat 2007 ...suan yaşıyorum ama mecburen yasamk zorunda olduğum için silemiyorum bende canım gecmiyor yarası kabuk bağlamıyor..
Canım benimde durumumu biliyorsun bende çok kötüyüm hicbirgunu tam anlamıyla mutlu geçiremiyorum şeytan beynimi kemiriyor eski hatıralar bide bugün ölüm yıldönümü dediğim gibi felaketimin başlama tarihî destek olcam diye yanından ayrilmayip başıma kötülüklerin başladığı tarih..lütfen iyi olduğuna dair biseyler yaz şimdide sana üzülüyorum...
Canım benimde durumumu biliyorsun bende çok kötüyüm hicbirgunu tam anlamıyla mutlu geçiremiyorum şeytan beynimi kemiriyor eski hatıralar bide bugün ölüm yıldönümü dediğim gibi felaketimin başlama tarihî destek olcam diye yanından ayrilmayip başıma kötülüklerin başladığı tarih..lütfen iyi olduğuna dair biseyler yaz şimdide sana üzülüyorum...seytaninn vesvesesi bizdn uzK olsun dayanamayacagimiz acı olsa Allah alırdı canımızi yasiyoruz belki açısı gecmiyor ama yaşıyoruz nolur kendini topla biraz...
evet nasuh tövbeyi biliyorum yaptım da cnm..Allah kabul etsin tövbemi.hayatım zindan gibi oldu bi anda bu pişmanlıklarla resmen ayrı bir boyutta yaşıyorum ..içim bi ferahlasa bi rahatlasam şöyle..
Hem kul hakkına giriyor diyorsunuz hemde anlatmayin günahları diyorsunuz ama kuLhakkina girmemesi için helallik istemek gerekir öyleyse...aslinda biryerde okudum zinayi bekarlar için degilde daha çok evli insanların yasak ilişkilerini baz alarak yazmis alimler Allah esirgesin ya öyle şeylerden...yaşımizi başımızi aldık helal haram çok iyi biliyoruz Rabbim sasirtmasin İnsallah geçmişteki hatalara bulastirmasin..
Ya kizlar ben sizi anlamiyorum kendinizi nasil bu kadar ezebiliyorsunuz ya.Sen naptin ki ona layik degilsin?naptin ki o senden daha iyilerini hak ediyor.Duyanda aldattiniz falan sanar cok ciddiyim.gecmiste yasadiklarindan memnun olmayabilirsin tamam ama onlarin hepsine bir hata degil de bi tecrube gozuyle bakmalisin bence gecmisi degistiremezsin sonucta kendini bu kadar sikman uzmen de sana yardimci olmuycak.Onune ve gelecegine bak.Eger erkek arkadasin bir seyler yasamis biriyle beraber olmak istemiyorsa ona soylemek zorundasin ama eger onun bunla bi derdi yoksa senin vicdaninin rahat olmamasi cok sacma yalan soylemiyorsun bir sey yapmiyorsun.kendinizi bir et yigini gibi gormeyin biraz saygi duyun kendinize, hatalarinizla yanlislarinizla sevin kendinizi
kızlar kendinize gelin lütfen olan olmuş arkanıza bakmayın
bundan sonraki hayatınıza bakın böyle yaparak eşlerinizide mutlu edemezsiniz
erkekler gibi düşünmeyin bizim namusumuz bacaklarımızın arasında değil beynimizdedir
toparlayın kendinizi hadi canlarım yarın sabah yeni bir gün olacak unutmayın geçmişi birdaha yaşayamazsınız geçmiştede yaşayamazsınız
Bizimde sinavimjz buydu demekki vicdanimiza yerleşecek olması gereken buymuşvicdan dediğimiz sey cok önemlı evt zor bır durum ama suan kendını layık göruyorsan bırak sen ondan önce yasadıgın yanlıslardı bunlar ve suan az cok bılıosa da sen yenı hayat kuracaksın.ama kımse senı yargılayamas senı onunla olan hayatın ılgılendırır. suan ııyse hersey eskıyı dusunme asla ben eskıye baksaydım ne pişmanlıkalrım var genel konularda o manada değilde her ınsanın eskıye dondugunde dusundugunde vicdanını kıvrandıranm seylerı vardır ama önemlı olan gecmıse değil gelecege bakıp yenı umutlar beslemek derim ben eger bır kul dersını aldıysa ve pişman olup tövbe ettyse ve dınıne baglandı ıse gerısıne rabbım zaten yardım eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?