ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

Nasuh tovbesini İlkdefa duydum bende deneyeceğim .bizim en büyük siginagimiz dualar Allah olmalı yoksa seytan bizi hiç rahat bırakmayacak.buyuk derdimiz var demiyelim buyuk Allahimiz var diyelim..

Akışınabiraktim nekadar benziyoruz birbirimize bende çocukluk resimlere 2006-2008 dönemi dışındaki resimlere baktığımda kendimi öyle masum oyle mutlu hissediyorumki....bugün ne biliyormusun 26aralik yani hayatımı mahveden pisliğin babasinin ölüm yıldönümü Allah rahmet eglesin hiç görmedim adamcağızi ama onun ölmesi benim merhametimden onun yanında kalmam benim için ömür boyuiz bırakacak bir aci kaldı.akciğer kanserinden 26aralik 2006 da vefat etmişti benim öldugum tarih ise 13subat 2007 ...suan yaşıyorum ama mecburen yasamk zorunda olduğum için silemiyorum bende canım gecmiyor yarası kabuk bağlamıyor..

Canım benimde durumumu biliyorsun bende çok kötüyüm hicbirgunu tam anlamıyla mutlu geçiremiyorum şeytan beynimi kemiriyor eski hatıralar bide bugün ölüm yıldönümü dediğim gibi felaketimin başlama tarihî destek olcam diye yanından ayrilmayip başıma kötülüklerin başladığı tarih..lütfen iyi olduğuna dair biseyler yaz şimdide sana üzülüyorum...

Canım benimde durumumu biliyorsun bende çok kötüyüm hicbirgunu tam anlamıyla mutlu geçiremiyorum şeytan beynimi kemiriyor eski hatıralar bide bugün ölüm yıldönümü dediğim gibi felaketimin başlama tarihî destek olcam diye yanından ayrilmayip başıma kötülüklerin başladığı tarih..lütfen iyi olduğuna dair biseyler yaz şimdide sana üzülüyorum...seytaninn vesvesesi bizdn uzK olsun dayanamayacagimiz acı olsa Allah alırdı canımızi yasiyoruz belki açısı gecmiyor ama yaşıyoruz nolur kendini topla biraz...

PNRZNR57 ve akısınabıraktım lütfen artık üzmeyın kendınızı.... seytanın vesvesesi bunlar böyle aklınıza bu konular gelınce alın elinize tesbih cekın kafanız dagılır arkadaslarım yapmayın unutun... unutamya calsıın hıc olammıs gıbı... Allah buyuk rabbim seytana uydurmasın...bizleri yarattıgı tüm arlıkların şerrinden korusun...

Ya kizlar ben sizi anlamiyorum kendinizi nasil bu kadar ezebiliyorsunuz ya.Sen naptin ki ona layik degilsin?naptin ki o senden daha iyilerini hak ediyor.Duyanda aldattiniz falan sanar cok ciddiyim.gecmiste yasadiklarindan memnun olmayabilirsin tamam ama onlarin hepsine bir hata degil de bi tecrube gozuyle bakmalisin bence gecmisi degistiremezsin sonucta kendini bu kadar sikman uzmen de sana yardimci olmuycak.Onune ve gelecegine bak.Eger erkek arkadasin bir seyler yasamis biriyle beraber olmak istemiyorsa ona soylemek zorundasin ama eger onun bunla bi derdi yoksa senin vicdaninin rahat olmamasi cok sacma yalan soylemiyorsun bir sey yapmiyorsun.kendinizi bir et yigini gibi gormeyin biraz saygi duyun kendinize, hatalarinizla yanlislarinizla sevin kendinizi

Aminn canım şeytan artık benden uzK dursun nolur o pisliği hayatimdan 13aralik 2008 de tamamen çıkarttim şeytan o tarihten sonra benden uzak olmalıydı..keşke canım hiç olmamış gibi olabilse keşke..

kızlar kendinize gelin lütfen olan olmuş arkanıza bakmayın
bundan sonraki hayatınıza bakın böyle yaparak eşlerinizide mutlu edemezsiniz

erkekler gibi düşünmeyin bizim namusumuz bacaklarımızın arasında değil beynimizdedir

toparlayın kendinizi hadi canlarım yarın sabah yeni bir gün olacak unutmayın geçmişi birdaha yaşayamazsınız geçmiştede yaşayamazsınız

Canım benim eşimle sevgili olmadan esim beni çok sessiz sakin gördüğü için hiç bole bişey beklemiyordu büyüdüğüm mahallede beni parmakla gösterrler mahallenn en düzgün kızı diye anneme helal olsun çok efendi kızın var derler esim ucay beni çıkmak için ikna etmeye uğraştı hep sen çok temizsinn çok farklisin dedi bende diyemedimki gorunusum öyle ruhumda bole ama ben kirlenmeme izin verdim birkerede olsa bir hata yaptım diyemedimm birgün biter belki dedim ama sevgisi okdr buyuktuki bitmedi naptysam ayrilamadim ...bu sebebi solesem ayrilirdi eski ilişkisinde bir kizdan ayrılık sebebinin bu oldugnu kızın onu çok sevdgi halde ayrıldıyni anlatti...kızlar 20ye gelene kadr COk şey yaşıyor iyiki seni çok geç olmadan tanıdım ddi ama ben 18de hata yPtim soyleymeedm.soylemelisin diyorsun ya ben napmalydim ???

Kuzucugum sende geldin konuya sonunda ..sen beni teselli eden güzel dostum iyiki tanıdım seni bana güç veriyorsun masalkenti nickli arkadaşım ve sen okdr destek verdinizki bana düşünün ben şimdi başkasına akıl veriyorum ben yani delirmek üzere olan ben :)))yarın yeni birgün doğru diyorsun...akışınabiraktim arkadaşım iyisin dimi haber alamayınca korkuyorum senden (

canım el ele vererek sorunlarımızı çözeceğiz burda bu yüzden burdayız
bu arada akışınabıraktım bu akşam foruma girmiş canım merak etme

vicdan dediğimiz sey cok önemlı evt zor bır durum ama suan kendını layık göruyorsan bırak sen ondan önce yasadıgın yanlıslardı bunlar ve suan az cok bılıosa da sen yenı hayat kuracaksın.ama kımse senı yargılayamas senı onunla olan hayatın ılgılendırır. suan ııyse hersey eskıyı dusunme asla ben eskıye baksaydım ne pişmanlıkalrım var genel konularda o manada değilde her ınsanın eskıye dondugunde dusundugunde vicdanını kıvrandıranm seylerı vardır ama önemlı olan gecmıse değil gelecege bakıp yenı umutlar beslemek derim ben eger bır kul dersını aldıysa ve pişman olup tövbe ettyse ve dınıne baglandı ıse gerısıne rabbım zaten yardım eder.

evet nasuh tövbeyi biliyorum yaptım da cnm..Allah kabul etsin tövbemi.hayatım zindan gibi oldu bi anda bu pişmanlıklarla resmen ayrı bir boyutta yaşıyorum ..içim bi ferahlasa bi rahatlasam şöyle..

canımm benim üzülme snn derdin basından aşkın zaten bde bana üzülme evet cok benziyoruz valla görmediği birine insan bu kadar bağlanır ben resmen cok yakın görüyorum kendime seni..Allah zaten taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna demekki gücünü de verecek Rabbim.şu an tevekkül içersinde olduğum için iyiyim..başım öne eğik değil bikaç hafta öncesi gibi.dik durmaya calışıyorum geceleri hep tesbih cekiyorum dualar ediyorum.belkide onlarn faydası.ama dedğim gibi aklıma gelnce bu cızzz die içimin yanması hiç gecmeyecek sanırsam..

evet nasuh tövbeyi biliyorum yaptım da cnm..Allah kabul etsin tövbemi.hayatım zindan gibi oldu bi anda bu pişmanlıklarla resmen ayrı bir boyutta yaşıyorum ..içim bi ferahlasa bi rahatlasam şöyle..

canım ne işle meşgulsün çalışıyormusun evdemisin şunun için söylüyorum kendine meşguliyet bul aklını başka şeylere ver

Bir insan esinin kabul etmeyecegi seyleri bilerek ve isteyerek sakliyorsa kul hakkina girer. Bu durumdan kurtulmanin iki yolu vardir: Es adayinin temiz bir sicili varsa - bakin dikkatinizi cekiyorum, temiz bir sicili varsa- ya gecmis acik acik anlatilir ve karar karsidaki insana birakilir (Türkiyede yasayan kadinlara tavsiye etmedigim bir yoldur bu) yada sessiz sedasiz bu adamdan ayrilmak gerekir. Karsinizdaki insanin neye nasil tepki verecegini kestirmenin zor oldugu bir dönemde yasiyoruz, ne kadar güvensenizde bircok erkegi insanliktan cikaracak kadar hassas konular bunlar, dikkatli olmakta fayda var.

cok tsk ederim cnm desteğin için..işte aslında tövbe edip Allah ın affettiğini kula kabullendrmeye calışmak saçma evet ama toplm buna musade etmiyor ki.anlat anlat diyorlar nasıl anlatılır ,tutki anlattm ayrıldım ha noldu ben dürüstlük yaptım ama mutlu olma ihtimalimi yok ettm mi dicem bunada mı ayrı pişmanlık duycam

cook sağol canım böyle seyler duymaya ihtiyacımz var PNRZNR57 ve benim..keske şöyle biraraya gelip bi çay demlesek konuşsak hep birlikte uzun uzun

Bizimde sinavimjz buydu demekki vicdanimiza yerleşecek olması gereken buymuş ( belkide en ağırı bir türk olarak müslüman olarak bu ülkede...
Ben suan ki hatta esimle çıkmaya başladığımız andan itibaren kendimi ona layık buluyorum aldatmadim,sevdim,yeri geldi harçlığıni verdim askerde biletini aldım desteği oldum evlenirken maddi manevi yanındaydm saygıda sevgide kusur etmem ona bir evlat verecegim ama bunlarin yanisira geçmişmde bir pis hikayem var ışte...layikmiyim bende bilmiyorum keşke diyorum ben yabancı biriyle evlenseydim sorun yasamayacgim oda bir akrabasıyla tertmiz bir kızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…