ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

aynen aynen konu komşu heryerde över beni maşallah diye kapalılığıma imrenir kızlarına örnek gösterirler bak nasıl kapanmış kapalı dediin böyle olur falan diye..bunları duydukça sevnsem mi içim mi yansa karmakarısık oluyorum .

sabah erken kalkıyorum yatmam lazım daha fazla kalamayacağım yarın daha uzun konuşabiliriz dilersen
ama sakın eski eskide kaldı herkesin kendine göre sırları vardır anlatmayı düşünme

hiç kimsede ahkam kesmesin anlat anlat diye

herkese iyi geceler

Ayrilmami mi öneriyorsunuz anlamadım (

canım el ele vererek sorunlarımızı çözeceğiz burda bu yüzden burdayız
bu arada akışınabıraktım bu akşam foruma girmiş canım merak etme

merak etmeyin kızlaaarr ağlayıp zırlasam da burda sizinle dertleşmek cok iyi geliyor hemen en ufak bi boşlukta giriyorum siteye iyiyim merak etmeyn.. cgdm01 arkadasım ne kadar iyisn elele vercez diosun ya sen gibi güzel insanlar olduğunu blmek güzel

Benimde öyle bir normale dönüyorum bir hatırlıyorum birsekilde içim cız ediyor karanlık dipsiz kuyuya düşüyorum .

sayfaların hepsini okumadım. direk düşüncemi yazmak istiyorum. sen sonuç olarak hatalarını anlamışsın ve hatalarından geri dönmüşsün. zararın neresinden dönsen kardır demişler. hem bak o kadar tövbe etmişsin. arkadaşın dediği gibi Allah bile kullarını yaptıkları hatalarını bağışlarken sen kendine bunu yapma. ölümü düşündüm demişsin ama bence düşünme kendine değer ver. geçmişi düşünme. unutma arkana bakarak yürürsen önünü göremez düşersin. geçmişle yaşama ama geçmişinden ders al

hay ağzına sağlık:) bende bi zamanlar ahkam keserdim ama basına geliveriyor işte .evett yarın uzun uzun konuşalım cnm cok ii olur

canım saçmalama bende asker bekliyorum sen askerlik piskolojisi ve boşluğuna girmişsin . ayrıca deneyim iyi birşeydir her zaman . erkek arkdaşın seni kendine laik görmüşse ki geçmişte herkes hata yapar . saçmalama yani nolcak sevgilin olcak tabi ki de ayrıca yanlış yaptığının farkına varmışsın bak ne güzel bi ilişkin var seviyorsun ki kendini laik görmeme olaylarına girmişsin o da seviyo ki askerliğinde seni bekletiyo evlenicek yani bence hayatını geçmişşin yüzünden asıl şuan bitirme . her sevgilim oldu geçmişte diyen hayatım bitti derse kimse ne evlenebilir ne bişey yaşayabilir uzun sen askerde diye piskolojini bozmuşsun çık bu düşüncelerden onunla beraber 2 senedir mutlu olduğun anlarını düşün gerisi hilkaye

ahh hemde ne anlamak ne pişmanlık ne azap! öyle zor ki kmsenin yaşamasını istemem bunları.kendimi övmek vs değil ama su an belkide bircok kapalıdan daha kapalıyım basım önümde yürürüm keske bastan böyle olsaydım ama olmadı işte ...ah be güzelm kendine bunları nye yaptın diyorum ama ne care..1 saniye öncesini bile geri döndremiyor insan..

evet cnm yazık diyor ki ailemden cok seni özlüyorum meğer evlenmeden ailem olmuşsun beni bi anlayan senmişsin diyor..belki ayrılsam benm hayatm btecek ama oda bitecek çok üzülecek biliyorum çünkü onun hayalleri bnmkilerden cok. her konuştuğumuzda evlilk hayalleri çoluk çocuk hayelleri kurar..

Ayrilmami mi öneriyorsunuz anlamadım (

Estagfurullah, olurmu hic öyle sey. Ayrilin yada ayrilmayin demek benim haddime degil. Anladigima göre siz su an evlisiniz ve gayet güzel bir evliliginiz var. Esiniz gecmiste ne yasamistir bilemem, bu konularda bir erkek olarak hassas davrandiysa ve sizin durumunuzu bilmiyorsa bu elbetteki hos birsey degil ama olan olmus. Lütfen kendinize eziyet etmeyi birakin ve önünüze bakin, Allah yardimciniz olsun!

Aynen cnm esim askerde zor biryerde yaptı on dakika her akşam beni arArdi ayda bikere ailesini hep evlilikten cocuklarimizdan bahsederdi ben acimi kalbime gömer ayrilrdm ama ona ve aileme kiyamadim ama sen bana göre şanslısın canim evlendiğinizde sorun yasayacgin birşey yok psikolojini düzeltince birde beni düşün

herşey kısmet. her insan hata yapabiliyo benimde çok hatalarım oldu ama ben bunları sürekli düşünmüş olsaydım ben şuanda ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatıyo olurdum geçmişte olan geçmişte kalır sen hayatına yeni bi sayfa açmışsın. herkes gibi sende mutlu olmayı hakediyosun kendini mutsuz etme. unutma bi insana en büyük kötülüğü ilk önce kendine yapar

Konu sahibi arkadasim yazdiklarini sakin kafayla okuyorum okuyorum, su son verdigin karara inan bir anlam veremiyorum. Silkelen ve kendine gel lütfen! Erkek arkadasin senin gecmisini biliyormus, sende en bastan bu duruma deginmissin ve kendisi gayet hos bir sekilde bu konunun üstünü kapatmis. Ve en önemlisi karsindaki adamda sütten cikma ak kasik degilmis, öyle ise bu vicdan azabin niye? Kendine biraz deger verirmisin! Ben ona layik degilim demekte nedir? Sen tövbeni etmissin, hic birseyide gizledigin falan yok. Asil o sana layikmi, bunu hic sordunmu kendine? Herkesin hatalari olur, sen yanlislarinin farkina varmis ve hayatina yep yeni bir yön vermeye karar vermis birisin. Karsindaki adamda belli seyler yasamis ve bunu acikca söylemekte hic bir sorun görmezken sen kendini niye bu kadar ezik görüyorsun? Kendine gel, lütfen!!!

Benimde ama kul hakkı dendiginde ozaman yaşama sevincim gidiyor ( hangisi doğru ne yapmam lazım peki bilmiorum ( gülerken yeniden üzülüyorum..

kul hakkı olması için onu aldatmış olmamız gerekiyor bence.sana önerdğim sitede okudun işte sen onu dikkate al hocamı iyi bilecek baskasımı..ben yarın fetva numarası var orayı arıycam senide bilgilendiririm.bende kıyamıyorum çünkü bütün sülale bana ceyiz yapıyor büyük bir hevesle.millet düğüne kınaya ne gycez derdinde..kuzenm var kardesm gibi, ablam evleniyor die duygulanıp ağlıyor falan.içimi bir bilseler.sakasına vazgectm evlenmekten diyorum hepsinin dediği tek sey böyle bi insan bdaha karsına cıkmaz sacmalama ne vazgecmesi salakmısın diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…