- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
aynen aynen konu komşu heryerde över beni maşallah diye kapalılığıma imrenir kızlarına örnek gösterirler bak nasıl kapanmış kapalı dediin böyle olur falan diye..bunları duydukça sevnsem mi içim mi yansa karmakarısık oluyorum .Canım benim eşimle sevgili olmadan esim beni çok sessiz sakin gördüğü için hiç bole bişey beklemiyordu büyüdüğüm mahallede beni parmakla gösterrler mahallenn en düzgün kızı diye anneme helal olsun çok efendi kızın var derler esim ucay beni çıkmak için ikna etmeye uğraştı hep sen çok temizsinn çok farklisin dedi bende diyemedimki gorunusum öyle ruhumda bole ama ben kirlenmeme izin verdim birkerede olsa bir hata yaptım diyemedimm birgün biter belki dedim ama sevgisi okdr buyuktuki bitmedi naptysam ayrilamadim ...bu sebebi solesem ayrilirdi eski ilişkisinde bir kizdan ayrılık sebebinin bu oldugnu kızın onu çok sevdgi halde ayrıldıyni anlatti...kızlar 20ye gelene kadr COk şey yaşıyor iyiki seni çok geç olmadan tanıdım ddi ama ben 18de hata yPtim soyleymeedm.soylemelisin diyorsun ya ben napmalydim ???
cok tsk ederim cnm desteğin için..işte aslında tövbe edip Allah ın affettiğini kula kabullendrmeye calışmak saçma evet ama toplm buna musade etmiyor ki.anlat anlat diyorlar nasıl anlatılır ,tutki anlattm ayrıldım ha noldu ben dürüstlük yaptım ama mutlu olma ihtimalimi yok ettm mi dicem bunada mı ayrı pişmanlık duycam
Bir insan esinin kabul etmeyecegi seyleri bilerek ve isteyerek sakliyorsa kul hakkina girer. Bu durumdan kurtulmanin iki yolu vardir: Es adayinin temiz bir sicili varsa - bakin dikkatinizi cekiyorum, temiz bir sicili varsa- ya gecmis acik acik anlatilir ve karar karsidaki insana birakilir (Türkiyede yasayan kadinlara tavsiye etmedigim bir yoldur bu) yada sessiz sedasiz bu adamdan ayrilmak gerekir. Karsinizdaki insanin neye nasil tepki verecegini kestirmenin zor oldugu bir dönemde yasiyoruz, ne kadar güvensenizde bircok erkegi insanliktan cikaracak kadar hassas konular bunlar, dikkatli olmakta fayda var.
canım el ele vererek sorunlarımızı çözeceğiz burda bu yüzden burdayız
bu arada akışınabıraktım bu akşam foruma girmiş canım merak etme
canımm benim üzülme snn derdin basından aşkın zaten bde bana üzülmeevet cok benziyoruz valla görmediği birine insan bu kadar bağlanır ben resmen cok yakın görüyorum kendime seni..Allah zaten taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna demekki gücünü de verecek Rabbim.şu an tevekkül içersinde olduğum için iyiyim..başım öne eğik değil bikaç hafta öncesi gibi.dik durmaya calışıyorum geceleri hep tesbih cekiyorum dualar ediyorum.belkide onlarn faydası.ama dedğim gibi aklıma gelnce bu cızzz die içimin yanması hiç gecmeyecek sanırsam..
merak etmeyin kızlaaarr ağlayıp zırlasam da burda sizinle dertleşmek cok iyi geliyor hemen en ufak bi boşlukta giriyorum siteye iyiyim merak etmeyn.. cgdm01 arkadasım ne kadar iyisn elele vercez diosun ya sen gibi güzel insanlar olduğunu blmek güzel
canım ne işle meşgulsün çalışıyormusun evdemisin şunun için söylüyorum kendine meşguliyet bul aklını başka şeylere ver
sabah erken kalkıyorum yatmam lazım daha fazla kalamayacağım yarın daha uzun konuşabiliriz dilersen
ama sakın eski eskide kaldı herkesin kendine göre sırları vardır anlatmayı düşünme
hiç kimsede ahkam kesmesin anlat anlat diye
herkese iyi geceler
Ayrilmami mi öneriyorsunuz anlamadım(
Benimde öyle bir normale dönüyorum bir hatırlıyorum birsekilde içim cız ediyor karanlık dipsiz kuyuya düşüyorum .
aynen yaa burda sanki baska bi boyuta giriyorum yüzüm gülüyo okudukça..Bende kötü olunca hemen siteye giriyorum :)
öncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirseyi..
sayfaların hepsini okumadım. direk düşüncemi yazmak istiyorum. sen sonuç olarak hatalarını anlamışsın ve hatalarından geri dönmüşsün. zararın neresinden dönsen kardır demişler. hem bak o kadar tövbe etmişsin. arkadaşın dediği gibi Allah bile kullarını yaptıkları hatalarını bağışlarken sen kendine bunu yapma. ölümü düşündüm demişsin ama bence düşünme kendine değer ver. geçmişi düşünme. unutma arkana bakarak yürürsen önünü göremez düşersin. geçmişle yaşama ama geçmişinden ders al
canım saçmalama bende asker bekliyorum sen askerlik piskolojisi ve boşluğuna girmişsin . ayrıca deneyim iyi birşeydir her zaman . erkek arkdaşın seni kendine laik görmüşse ki geçmişte herkes hata yapar . saçmalama yani nolcak sevgilin olcak tabi ki de ayrıca yanlış yaptığının farkına varmışsın bak ne güzel bi ilişkin var seviyorsun ki kendini laik görmeme olaylarına girmişsin o da seviyo ki askerliğinde seni bekletiyo evlenicek yani bence hayatını geçmişşin yüzünden asıl şuan bitirme . her sevgilim oldu geçmişte diyen hayatım bitti derse kimse ne evlenebilir ne bişey yaşayabilir uzun sen askerde diye piskolojini bozmuşsun çık bu düşüncelerden onunla beraber 2 senedir mutlu olduğun anlarını düşün gerisi hilkaye
aynen yaa burda sanki baska bi boyuta giriyorum yüzüm gülüyo okudukça..
Ayrilmami mi öneriyorsunuz anlamadım(
evet cnm yazık diyor ki ailemden cok seni özlüyorum meğer evlenmeden ailem olmuşsun beni bi anlayan senmişsin diyor..belki ayrılsam benm hayatm btecek ama oda bitecek çok üzülecek biliyorumçünkü onun hayalleri bnmkilerden cok. her konuştuğumuzda evlilk hayalleri çoluk çocuk hayelleri kurar..
ahh hemde ne anlamak ne pişmanlık ne azap! öyle zor ki kmsenin yaşamasını istemem bunları.kendimi övmek vs değil ama su an belkide bircok kapalıdan daha kapalıyım basım önümde yürürüm keske bastan böyle olsaydım ama olmadı işte ...ah be güzelm kendine bunları nye yaptın diyorum ama ne care..1 saniye öncesini bile geri döndremiyor insan..
Benimde ama kul hakkı dendiginde ozaman yaşama sevincim gidiyor( hangisi doğru ne yapmam lazım peki bilmiorum ( gülerken yeniden üzülüyorum..
Aynen cnm esim askerde zor biryerde yaptı on dakika her akşam beni arArdi ayda bikere ailesini hep evlilikten cocuklarimizdan bahsederdi ben acimi kalbime gömer ayrilrdm ama ona ve aileme kiyamadimama sen bana göre şanslısın canim evlendiğinizde sorun yasayacgin birşey yok psikolojini düzeltince birde beni düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?