ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

zaten biara ailem de hastaneye yat bu halinden yoksa kutulamıcaksın fln ddi.onlar sanıyoki sevglisi askerde ,okul btti iş bulamadı ve depresyona girdi..ahh cnm tsk ederim umudumu yitirmemeye calışıyorum mutlu olmayı hakettiğimi de dşüneceğim bi gün gelr umarımm

Benden hiç beklemediği için sormadı aynı işyerinde calisiyirduk aylarca beni ikna etmek için uğraştı sonunda kabil ettim .dortyil konuştuk askere gtti geldiisistemeye geldiler Nisanlandik ozman sordu benim için kan gelmesi çok önemli yoksa hayatım boyunca içimde açısı kalır falan dedi bende doktora gittim anlattım dedim altiyil kadR önce eski erkek arkadaşmla yakinlasmamiz oldu brkereye mahsus ama benim çok canım acidigi için kendimi cok skp kastigim bacaklarim ttredigi için tam anlamyla başarılı olamdik ve karşımdaki insan buyuzdenbana kkötü davrandı ama ayrılmadık zmnla bunu bahane edip sen vajinismussun dye aldatti bahanesi buydu dedim vajinismusda olsam bişey olmsmdr çok canım yandı dedim çok çok zor muAyene oldum ama o bolgeme dokundurtamiyordum doktor ikin dedi bakti ve evet vajinan çok dar ama saat şeklinde iki yırtık olusmus dedi ...yani ben bunu eşime nisanlyken soleyemeedim malesef çünkü inanin doktora gtmeden aktif bir cinsel hayatım olmadigidnan ilişki nasıl bilmiordm zarin nasıl bozuldgnuda..eşime soleyemdm snra tabi hep içimi kemirdi allah korkusu kul hakkı konusu ama elimden birşey gelmedi eşimin hayallerini yıkmak istemedim evlilik eşiğinde ve bu banada hayatın kötü bir oyunuydu kan gormeynce bende bilemedim yillarca ve bilemedigm için olmadi dye kabullendim..evlenincede ikiaya yakın iliskye yne giremedik vajinismus yüzünden

o benim kadar yasamışmıdır o hataları yapmışmıdır blemiyorum..hatan voldumu ddiğimde olmuştur elbet hatasz kul olmaz ddi sadece..ama ben ona her baktığımda gecmişi hatırlamaktan ,bi çocuğm olduğunda masum bir anne olamayacak olmamdan, kaynvalidemn kaynpedermn yüzüne rahatca bakamayacak olmaktan korkuyorum...

kuzum bak bnde çok kötüyüm ama sanada yardm etmek istiyorum bi yandan...şu pişmanlığımız bile tövbe yerine gecer inşallah seni öle ii anlıyorum ki tek farkımız ben bekarım daha evlenmedim..

Zor günler yasamissin ve eminim sende böyle olsun istememissindir ama ölmüsle olmusa care yok. Söyle düsünün: Esinizin gecmisi tertemiz biri ve eline erkek eli degmemis biriyle evlendi, mutlu olmasi icin bunlar yeterli olacakmiydi? Belki o hic hata yapmamis olan esi onu aldatacaktir, bilemeyiz. O yüzden bu düsüncelerinizden kurtulun! Esiniz ne kadar vicdanli biriyle evlenmis ki yillar gecmesine ragmen hala bu durum sizi rahatsiz ediyor. Bence önünüze bakin ve esiniz bu durumu kaldiramayacak bir yapidaysa sonsuza kadar bu konuyu acmamak üzere kapatin.

Eşimin ailesinden doğacak çocugumdan kendi anamdan babamdan 6.5 yıl önceki hatam yüzünden utanıyorum ( canım bilgi alınca bana da haber verirsin o siteyi okudum dedigin rahatlamstm ama gene bi gelior bi gdior biliosun su sizi ( ben yavaştan yatıyorum canım hayırlı geceler yarin yeni güne güzel umutlarla uyandirsin rabbim.bizi insallah..

yarın msj atıcam sana kuzum.Allah rahatlık versin sabah içinde kocaman bi sevinçle uyan inşallaaaaaaaaaahh

yok yok şimdiden düşünmeye başla gül mutlu ol eğlen gez sinemaya git tiyatroya git ya da evde dvd filan varsa filmler al bi kaç kişi hep beraber izleyin gülün. böyle şeyler düşünücek fırsat verme kendine

Toplumumuzda kadina yapilan baskinin sonucudur bu sizin söyledikleriniz. Bakin masumluktan bahsettiniz ya: Esiniz ne kadar "masum" bir baba olacaksa sizin anneliginizde o kadar "masum" olacak. Yapmayin ALLAH askina, erkek arkadasiniz sizin anne ve babanizin yüzüne gayet rahat bakarken siz bu konuyu niye bu kadar büyütüyorsunuz? Karsinizdaki adam sütten cikma ak kasik olsa endiselerinizi anlayacagim ama ortada bir hata varsa bu hatayi her iki tarafta yapmisken bütün sorumlulugu niye siz yükleniyorsunuz? Erkeklerin bu konularda lakaytligini gördükce kadinlarimizin kendilerine haksiz yere eziyet etmelerine daha cok kiziyorum! Lütfen bu duruma bir son verin, erkek arkadasiniz ne kadar degerliyse sizde o kadar degerlisiniz, ne bir fazla ne de bir eksik! Bu konuyu acmamak üzere kapatin ve erkek arkadasiniza karsi kendiniz ezik görmeyin. Bu düsüncelerle heba ettiginiz enerjinizi dügün hazirliklarina saklayin. ALLAH mesut etsin!

En azından sunu unutmamalı, nikah durduk yere olan bişey değil Allah ana rahmine düştüğn an nkahını belirliyor..belkide bzm sınavımızda bu, vicdan azabıyla sınanıcaz demekki,,ha bilemeyiz belkide Rabbi m daha büyük sınavlar verecek de bu derdi unutup baska derdimize yanıcaz, allah esirgesin beternden korusun..

Evet kaldıramaz ya beni ya kendini öldürür beni oldurse kurtulurum Ama onun hayatını mahvetmeye hakkım yok ...öfke kontrolu yok ve çok kiskanctir esim gecmisimi düşünse kıskanır unutamaz ..boşansa en temizi ama enson dusunecegi odur..esim benden önce yakınlasmalri olmuş hatta çok buyuk konuşmuş bakirelik herşey diye bir kızdan ayrilmis benden önceki sevgilisi ama bana dedigi hiçbir kızın gunahina girmedim yani yaşasa bile y tam iliskye grmedi sürtünme vs..yad grse bile ki bunu sanmıyorum bakire olmYN birileriyle..çünkü ilk günlerde ikimzdd çok tecrübesizdik okdr ugrastikki yani tecrübeli olsa oda zorlanmazdi benim vajinismus olmam tabiki COk zorladı Ama oda tecrubesizdi bence..su hayatta enson isteyecgm şey bunu yaşamaktı bunun başıma gelmeseydi cnm nasıl izin verdim hala aklım almıyor sanki o ben deildim zTen nekDr ısrar etsede kabul etmemlydm çünkü bana sonra zorlami oldu ki biseyi beceremedin korkak diyecek kadar vicdani olmayan bir insan bu..beni aldatma sebebi de bu ilişkiden korkan ve sevmeyen tercih etmeyen biri olmam...yas küçük olunca insan Goremio biseyleri aşk sevgi bide benim gibi saf kiramayan biri ise hayT dhaa zor ama geçmişi düşünmek beni sadece acitiyor başka bişey deil.Ewet ben eşime COk sadigim canımı istese verirm bian dusunmem ama neblym temiz biriyle evlesnin isterdim ama benden ayrlmDi biturlu (

erkek arkadasım bana böyle bi hata yaptığını sölemedi ben genel olarak hataların oldumu ddm bu konuda sormadım..yani oda yapmış gibi anlaşılmış sanırım..ama bilmiyorum işte bu konudaki gecmişini hiç sormadım soramadım.s

tsk ederimm...bi yandan da evet cok yalnızım.en yakın arkadasım durumumu bildiği halde gecen gün cağırdım gelmedi off abartıyosun ddi gecti çnkü aile yapısı farklı o normal görüyor anlam veremiyor..oda gelmeynce dahada üzüldüm ne kadar yalnzm die sonra buraya üye oldm ve bisürü arkadsmm varmış meğer dedim:)

kuzuuum bu cümleleri yinelemekten vazgec anlattıkça dahada üzüyorsun kendini ya kurban olaym sende iyi ol ki bende iyi olayım destek olcaz birbirimize.snn kısmetinmiş eşin bak Rabbim demekki ii bişeler yapmışsın ki karsına esini çıkarmşş.bak ben belkide evlenemycem kim bilir gelin ata binmiş ya nasip demiş derler..

İnsan evlenecegi kişiyi kendi deil gercekten kaderi belirliyormus gercekten bunu çok duydum yani Allah bizi layık gormese karşımıza çıkarmazdi ama degilmi nasip etmezdi bana nikahi ama varya ben nikahimda düğünümde hep içim kan ağladı ( sevdiğim adamla evlendiğime sevinemedim çok zor günlerdi ya bugünlere şükür

Esinizde hicte masum degilmis demek, vicdaniniz rahat olsun bence. Ayrica zina zinadir, tam iliski olmadi sürtünme ile oldu vs. bunlar Allah katinda kabul görecek savunmalar degildir. Umarim esinizde tövbe etmistir ve sizin gibi bu evlilikle tertemiz bir sayfa acmaya karar vermistir. Ömür boyu mutluluklar

Canım evlenirsen eğer nolur kendine o günleri zehir etme mutlu olarak düğününü yasa ben kendime zulmettim ve içimde hep yaradir gelinliklere bakınca ben kendime çok eziyet ettim cook ..evlenirsen yaz bana haberleselim .insallah çok cook mutlu olursun..

"Herkes gibi benimde hatalarim olmustur" dedigini okumustum, yanlismiyim? Elbetteki erkek arkadasinizin günahini almak istemem ama bence siz durumu abartiyorsunuz, bir erkek ya yüzde yüz "temizdir" yada isi sonuna kadar götürmüstür. Rahat olun artik, lütfen! Yarin ilk isiniz dügün hazirliklarini hizlandirmak olsun!!!

muhtemelen bende aynı duyguları yasıycam bide kuranlı olacak düğünümüz, ağlayıp durucam dieye korkuyorum millet artık anlamıycak noluyo gelinkıza die

herkes ceyiz meyz yapıyor zaten teyzeler halalar vs. inş dedğinz gibi abartıyorumdur dua edin bana olurmu yürekli ii bi insansınız gördgm kadaryla..tsk ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…