- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
Esinizde hicte masum degilmis demek, vicdaniniz rahat olsun bence. Ayrica zina zinadir, tam iliski olmadi sürtünme ile oldu vs. bunlar Allah katinda kabul görecek savunmalar degildir. Umarim esinizde tövbe etmistir ve sizin gibi bu evlilikle tertemiz bir sayfa acmaya karar vermistir. Ömür boyu mutluluklar
sen de mutlu ol yaa vallahi çok istiyorumCanım evlenirsen eğer nolur kendine o günleri zehir etme mutlu olarak düğününü yasa ben kendime zulmettim ve içimde hep yaradir gelinliklere bakınca ben kendime çok eziyet ettim cook ..evlenirsen yaz bana haberleselim .insallah çok cook mutlu olursun..
kuzum bak bnde çok kötüyüm ama sanada yardm etmek istiyorum bi yandan...şu pişmanlığımız bile tövbe yerine gecer inşallahseni öle ii anlıyorum ki tek farkımız ben bekarım daha evlenmedim..
sen de mutlu ol yaa vallahi çok istiyorumevlenrsem diil hep yazcam sana artık kurtuluşun yok benden habern olsun:)
Evli olmak DhA kötü yüzüne bakamiosun aklına gelince oda neye canın skkn blmio hiç oyle skldm diosun( ve bu adam senin bebeğinin babası ..
tamam kesin yazıcam canım.bebeğinin babası içkici kumarcı hayırsız biride olabilirdi bak en azından buna şükret kuzum .artık o tatlı bebişin pişman olup tövbe etmş tertemz bir annesi ve iyi bir babası var..böyle düşünAminnn cnm tabiki hep yaz ama evlenince özellikle yz ki benim gibi hayatinnn en güzel gecesini kötü geçirme dye sana öğüt vermelym
herkes ceyiz meyz yapıyor zaten teyzeler halalar vs.inş dedğinz gibi abartıyorumdur dua edin bana olurmu yürekli ii bi insansınız gördgm kadaryla..tsk ederm
Sizde bizleri gelismelerden haberdar edin. Hakkinizda hayirlisi olsun
çok haklısın seytan vesvese veriyor sürekli zaten.namaz kılıyorsn ama tövben filan kabul olmaz diyor sanki ! ama inadına inadına Allah yolunda emn adımlarla yürüycem..belki ilerde evlenemycem sevdiğm adamla km bilir ama ahiretm için elmden geleni yapıcam...çünkü her seyden önemlisi Allah ın affı.Bence geçmişine üzülerek harcadığın vaktini ahiretîni kurtarmak için harca...
haberdar edicem mutlaka...amin sağolun Allah sizinde gönlünüze göre versin.şurda kızlar evleniyoruz mutluyum yazacağm günler gelr inşallah:/
İNŞAALLAAH!! en azından ilerde bnm yaptığım hataları yapmasın diye cocuklarımı ona göre büyütürüm inşallah.Sadece "evleniyoruz, mutluyuz" degil bence "kizlaaar, dogumdan sonra fazla kilolarimi veremedim, yardim lütfen" kivaminda konularda acarsiniz umarim
Bence geçmişine üzülerek harcadığın vaktini ahiretîni kurtarmak için harca...
Ben başıma bu olay gelince dilimden Allahi dusurmesemde ibadeti iyice bıraktım eskiden lisede fln hep kilardim namaz kandil vs kuranimi okurdum bitek dua ediyorum namaz kılabilsem keşke ama şeytan bana sen namaz kılsan nolur günahkarsin gibi fısıldıyor( hergece tovbemi duami ediyorum .enson berat kandillinde namaz kıldım tövbe ettim insallah Rabbim affedr bzleri..
çok haklısın seytan vesvese veriyor sürekli zaten.namaz kılıyorsn ama tövben filan kabul olmaz diyor sanki ! ama inadına inadına Allah yolunda emn adımlarla yürüycem..belki ilerde evlenemycem sevdiğm adamla km bilir ama ahiretm için elmden geleni yapıcam...çünkü her seyden önemlisi Allah ın affı.
Böyle düşünmenize çok sevindim yani önmli olanda budur bence geçmşe ah vah çekileceğine dünya veahiret huzuru için uğraşmak daha doğrudur geçmşe taklmann bi faydası yok elbette ama onun yerine iki fazla tövbe etsen kim bilir Rabbim affeder...Rabbim hakkınızda en hayırlısını verir inşallah (biliyosunuzdur belki ama bn yinede söylemek istedim kulun Allah a en yakın olduğu an secde anıymış bence secdeye kapanın bol bol tövbe edin)
Ben başıma bu olay gelince dilimden Allahi dusurmesemde ibadeti iyice bıraktım eskiden lisede fln hep kilardim namaz kandil vs kuranimi okurdum bitek dua ediyorum namaz kılabilsem keşke ama şeytan bana sen namaz kılsan nolur günahkarsin gibi fısıldıyor( hergece tovbemi duami ediyorum .enson berat kandillinde namaz kıldım tövbe ettim insallah Rabbim affedr bzleri..
Lütfen öyle düşünmeyin şeytann istdği de bu değlmi bence Rabbimize daha çok sarılıp ibadetlernizi yapmaya çalışn yapmayark hem şeytanı sevndrr hemde dünya ve ahirtnzi mahvedersiniz hanımlar bbunu kendinize yapmyın lütfen.şunuda söylemden geçemicem sakın namaZınızı hiç kimseye feda etmeyin
aynen öyle cnm secde sevgisi versn kalplerimize Allahm
Amin bence yinede çok şanslısın ki Rabbim seni huzuruna çağrmş ve pişmn olup tövbe edebilmişsin Sen elnden gelen herşyi yapmaya çalış yeterki Rabbim çoook büyükkk
evet...şükür şu anki halime .Rabbim öyle büyükki birde 'kulum sen cok günahkarsın ama ben snn karsına bu ii insanı cıkardım' dercesine ii bi insan cıkardı karsıma, günahlarımın bedeli ise ömr boyu ona karsı duyacağım vcdan azabı sanırımitabi evlenrsem nasipse ...birde biliyor musun sobalı evde oturuyorduk 2 gün önce evimzn suları dondu cok zor günler gecrdik soğukta banyo fln da yapamadım dün oturduk annemle ağladık Rabbm kurtar bizi cok zorlanıyoruz diye. ben o an Allah ım anacığım ağlamasn su evden kurtulalım ddm ve bugün bi ev bulduk kalorferli orayı tuttuk haftaya da tasınıyoruz..nasılda sesimizi duydu güzel Allah ım..ve bi umut verdi kalbime duamı kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?