- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
hayat ta hıç kimse dort dortluk değildir.herkesın yanlısları herkesın utandıgı durumlar vardır.olmaması gereken seyler vet ama hepimiz az cok yasıyoruz bunu.ben suna ınanıyorum.rabbım bıze ıyıyı verırken cok gusel evt ama kötuyu verırken de rabbım verıyor kı aynı hataları yapmayın ders alın dusunun tövbe edın dıe yoksa yanlıslar olmasaydı hayatın manası olmasdı.rabbım hepsını bır denge ıcınde verıyor.önemli olan kıme layık kıme değiliz değil.senın nasibıne rabbım eşini verdıyse bır bıldıgı varkı verdı.ılla kötu seyelr yasadın dıe karsına kötu bırını mı verecektı.rabbım ınsanları bırbırlerıne dogru yolu gostersın yoneltsın dıye ımkanlar verıyor.belkide sneın eşin sana ımtıhanında yon verecek kısıdır neden öle dusunuyorsun kı kendıne kötuluk yapma bence.herseyı rabbım verıyor.ve her ıı de her kötude bızım ıcın önemlı olan ders alıp dogruya yonelmek.
buna bız karar veremeyız layıkmıyım dıye.ona zaten layıksak oda bzıe layıksa kı karsındakı ınsanda dort dortluk olamas onunda hataları olur allah katında.buna sadece allah karar verır ve nasibımısde kım varsa öle tayın eder.onun ıcın öle dusunme
Anlattığın yazıda kendimi gördüm gibi oldum.
Geçmişim çok çok kötü. Babamda bulamadığım sevgiyi erkeklerde aramıştım ve çok hatalar yaptım. Senin yaptıklarından daha kötü belki. Birgün yaptığım herşey kafama dank etti birden ve ağlamaya başladım. Biraz sakinleştikten sonra duşuma girip gusül abdesti aldım. Ve iki rekat tevbe namazı kıldım,affedileceğime inanarak. Ve namazdan sonra oturdum ağlaya ağlaya tevbe ettim. İçten istediğin zaman ne olduğunu sen bile anlamıyorsun,bir anda ağlamaya başlıyorsun.
Şimdiki sevgilim senin sevgilin gibi çoook temiz bir insan,maşAllahı var . Emin ol Rabbim senin namazını niyazını kabul etmiş ki böyle temi z birini karşına çıkarmış. Biz böyle düşünelim ve her zaman tevbe etmeye devam edelim.
Biraz sakinleş ve kafanı toplamaya çalış. Hobi edin kendine. Kafan meşgul olsun. Ve bol bol dua et.
sevgilin kim bilir ne haltlar yemiştir zamanında sana tabii ki temizim numarasın çekecek ama bu devirde yaşamayan erkeğe de normal gözüyle bakmam ben sevgilisi olması şart değil çoğu zaten gidip parayla çalışanlarla tatmin ediyor kendisini pavyonlarda takılıyor o yüzden kendini harap etme yok yakınlaştım ettim diye. boş yere kendi kendini harap ediyorsun.
ne güzel benim gibi kendini salmamışsın canımhep yalnız kalmak istiyorum hep ağlamak istiyorum kmselerin yüzüne bakmak istemiyorum utancımdan ölüyorum..sen sevgiline anlattınmı peki..bnm bide diğer insanlarda aynı fakültede olduğundan korkularım var duyablir diye ama herseyden önce Allah a karsı mahcubyetim vcdan azabım var..
Ben sevgilime yaşadığım herşeyi anlattım. Bir müddet kaldıramadı tabiiki. Ama onu çok seviyordum ve yalan söyleyemezdim. Kandırmış gibi hissediyordum çünkü. Düşünme süresi istedi. Belki hala atlatmaya çalışıyordur ama bana belli etmiyor. Beni çok sevdiğini biliyorum ve geçmişimi siliyor. Ama keşke anlatmasaymışımda diyorum. Gerek yokmuş çünkü. O vicdan azabından sonra birde anlattıktan sonra yüzüne bakamıyorsun. Ama tabii senin yaşadıklarının ölçüsünü bilmiyorum. Duyma ihtimali varsa ve eminsen seni sevdiğine seni bir ömür taşıyabileceğine ,atlatabileceğine birileri ona anlatmadan en uygun zamanda anlat derim ben. Başkalarından duymak yıkabilir çünkü. Hadis bize ne diyor:
"Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı." (Müslim, Tevbe, 9)
Tevbeni etmişsin,pişmansın bunlar en büyük affedilme aşamaları. O pişmanlık seni saflaştırıyor. Sende benim gibi biraz takıntılısın sanırım,bu yüzden vicdan azabın devam ediyor. Sıkıntı ve vesvese için bol bol dua oku canım , çok yardımcı oluyor.
genç bir kızın cinsel paylaşımlarda bulunması doğaldır abartıp önüne çıkanla birlikte olmasından bahsetmiyorum ama karşı cinsi tanımak için kendi cinselliğini tanımak için bu tarz küçük temaslardan dolayı utanmamalısın cinsellik de yemek yemek kadar doğaldır bizede hep kötü anıldığı için kendini rahatsız hissediyorsun ama bu düşünceleri at kafandan yemek yedin diye kendini kötü hissediyormusun?cinsellik de aynı kategoride sonra sevgilin de sana hesap soramaz nereden biliyorsun yapmadığını? ya da babanın gençliğinde bir şeyler yaşamadığından ne kadar emin olabilirsin?? o sebeple hayatına devam et ve mutlu ol.
evet fazlasıyla takıntılıyımerkek arkadasım kaldıramaz sevse askından ölsede o kadarını kaldıramaz inan ki...4 ay var askerden gelmesine..belkide kalbime gömüp ayrılırım
Mesaj atamıyorum malesef,eğer siz atabiliyorsanız atın özelden konuşalım.
2.olarak. Takıntı insanı mahveder bilirim,geceleri uyku uyutmaz,ağlama krizlerine sokar. Rabbim yardımcın olsun öncelikle. Bende kaldıramaz diye düşünmüştüm hatta ayrılmasını bile bekledim. Eğer duymayacak olsa keşke anlatma. Geçmişin sadece seni ilgilendirir çünkü. Keşke hata yapmasak ama keşke şeytan sözü ve beşer şaşar.Duyma ihtimali ne kadar yüksek ?
cnm 50 msjın olmadan özelden atamıyosun ben sana atsam bile..mesaj doldurma die bi baslık var oraya yazıp 50 msj dolduruyolar öle yap istersen..duyma ihtimalini bilemiyorum inan kii.ama şöyle diim, simdiki sevglim ve önceki 2 sevglm yani bu hataları yaptğm 2 kişi aynı fakültedeydk hepimizve cok büyük bi fakülte değil az kişi var.
Eski sevgilileriniz boşboğaz ve eski sevgilileriyle yaşadıklarını herkese anlatan tipler değilseler çok fazla takılmayın. Sevgiliniz biliyor mu eski sevgililerinizi? En azından çıktığınızı ?
erkekler bu konuda sizler kadar takıyormu bir düşünün aksine gurur olarak görmüyorarmı ee günahsa onlarada günah değilmi ya da ayıpsa onlara da ayıp sonuçta o sebepler erkek arkadaşın sana laf ederse o da yapmayacak ki eminim mutlaka yapmıştır diyorum ya parayla çalışan kadın dolu etraf mutlaka onlardan birine gitmiştir en basiti o yüzden kadınlara bu kadar yüklenilmesine karşıyım..
evet biliyor..valla o kadar kötü ayrıldm ki 2sinden dehep yalanlar sölediler bana onları öğrenp ayrıldım yani ii insanlardı ama sonradan ii olmadıklarını öğrendm.s yani ilşki boyunca yalanlar vs
belkıde bılıyordur...soylemıyordur...hem anlatmanı ıstememış sadece sormuş ve konuyu kapatmış...rabbım herkese pişmanlık versın kı gecıkmemış olalım..allah yardımcınız olsun..
su an hiç sağlıklı düşünemiyorum herseyden nem kapar oldumŞu ana kadar bir şey çıtlatmadıklarına göre dışarıya bundan sonrada olmaz diye düşünüyorum ben. Yapsalar ayrıldığınız vakit yaparlardı bence yada sevgilinizle çıkmaya başladığınızda. Ki sevgiliniz biliyordur eminim ne kadar pislik olduklarını. Bu yüzden onlara değil size inanmayı seçecektir bence. Yani sizin eksta olarak bir şeyleri anlatmanız gerekmez. Ben böyle düşünüyorum. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?