ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

erkeklere bu kadar koz vermeyin ezik durmayın sen yaptığının eziklik olduğunu düşünürsen erkek de ezmeye kalkar seni dik dur çekinme hesap sorana da sen yaparken iyiydi değilmi diye cevap ver. ne de olsa her erkek yaşıyor bunu...

zaten anlatamam ki..ya efendice hayatından cıkıcam yada dvm edicem vicdan azabıma alışarak..Allah bidaha yolundan ayırmasın beni şükür şimdiki halime

bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da daha temz düzgün bi kız cıkabilirdi karsısına diyorum kıyamıyorum ona. dediğin gibi seytan bnle öle bi uğrasıyor ki bosuna uğrasma sen hç mutlu olamazsın diyo sanki.hakkımda hayırlısı olsn artk o kadar garip hissediyorum ki..

Takipteyim konunuzu ne karara vardınız. Söylemeden edemeyeceğim kendinizi suçlayıp durmayın artık geçmişinizle barışın ALLAH affedicidir dua edin bolbol :26: Ben de edeceğim size dua..
Ne yapacaksınız konusacakmısınız yoksa söylemeyecekmisiniz?

Allah razı olsun duan için cnm ...söylersem kesin ayrılır cnm kesin! söylemeyip baska sebeple hayatından cıkıyım diyorum... herkes kızıyodur belki bu kız bi karar veremedi fln die ama nolur anlasınlar cok cok kötüyüm çaresizim.

Ya güzel kardeşim severken anlaşırken neden ayrılıyorsun?
Tamam sende herşeyi net anlatma ama üstü kapalı anlat. misal geçmişte yaptığım bazı hatalar var herkesin cahillikleri olur geçmiş geçmiştedir falan de .. Detaylı anlatma bence o zaman biraz gerilirsiniz ama en azından bilir ve ayrılmazsınız diye düşünüyorum

herkes hata yapar.sen Allah a karşı töbe etmişssin.unut artık geçmişi.ayrılırsan büyük hata edersin bence.sonuçta bu mantıkla düşünürsek ozaman hiç evlenemezsin kendini başkasıda olsa suçlıycaksın.unut gitsin geçmişi.töbe ettiğingün dogdun sen.sevdiğin adamla devam et yoluna arkadaşım

o kadarını zaten biliyor..ama onun için bi öpüşmek bile hata..ben daha da ileri gtmişken ondan bunu saklayarak ona hakszlık etmş olmaktan korkuyorum

zaten dediğin gibi, ayrılırsam muhtemelen hep bu sorun yüzünden ömr boyu bekar kalıcam.s ama diğer türlüde bunun vcdanıyla o evlilikten nasıl bşy ollur blemem

Arkadasim senin asil cekincen nedir?bu bir vicdan muhasebesiyse bunun tesetture girmekle cozulecek bir tarafi yok, sen bir kere icinde bulundugun dini tani, yuce mevla geceden sabaha kulunun gunahini saklarmis,aciga cikarmak bir muslumanin ayibini konusmak gunahtir..Bir kadin hakkinda falanca ile beraber dediklerinde,hz Ebubekir nerede gordunuz der, yatakta carsafin altinda derler, peki carsafi acip baktiniz mi? Der..
Yani guzel kardesim, 2rekat namazini kilar tevbe-i istigfarini cekersin, Affini dilersin ve devam edersin..Senin bunu herr gun dusunmen bir kere tevbene inanmaman demktir ki bu olmaz,,yaradana havale edilen bir durumun ardi arkasi sorulmaz..İnsana verilen en buyuk nimet unutmaktır..Neden biliyor musun? Cocukken hic hatirlar misin bakkaldan sakiz caldigini,arkadasinin sindy bebegini sacini bozdugunu kirdigini,ergenlikte cocuk akliyla arkdasima ders calismaya gidecegim diye evden cikip , dedikodu ile saatler gecirdigini unutamiyorsan eger bunarda nice yalan gunahi var,bunlari da dusun..Mevlanayı okumalisin, hayat kadinlarinin dahi o kapidan cikip tevbe ettikten sonra gunahlari dökülür gider..
Eger yasadıklarınla alakalı kendini affedemiyorsan once bunu basar, yaptı isen bu senin hissiyati ruhiyendi,kendi bedenin ustundeki tasarrufundu..once kendini anla, insansın..İnsan gunahsız olur mu cnm kardesim..Seni ancak rabbin yargılar,,seni her safhada yargılamasından korkacagın bir insanla evlilik gecer mi? Evlilik onun istedigi gibi biri olacagin icin mi olacak, bu sen oldugun icin mi? Sartlara uyuyorsan esi olacaksın oyle mi, peki ama ask bunun neresinde? Sen temizsin kardesim, safsın..Allah`ın affıyla bizi anadan dogmuscasina gunahsizlasrtirdigi nice ozel kandili,ibadet sekli,tevbesi var..
Rabbin cennete goturen onlarca kapısı vardir,iclerinden ancak ve ancak tevbe kapısı asla kapanmaz..
Eger ozel yasadiklarini sana tehdit olarak kullanan biri,bir resim bir yazi bir gorsellik var ve sen bunu rtaya cik asindan korkuyorsan veya sana takintili biri vardi ise bunu anlat yardmci olalim,,
Yo yalnizca bazi beraberliklerse seni uzen, bunu unut..yoluna bak..Adi uzerinde dun dunde kalir..Dun de yasanir mi? Du yedigin döneri düsünüp, bugun acıkmaman mumkun olabilir mi..?
Demk ki dunden bize kalan tek sey, buyumek..
Ogrenmek insan olmayi,dogruyu,tanrim brni affet demeyi,,bunlar hep buyumek..
Yarin bir kizin oldugunda ona nasil destek olacaksin, gecmisi gecmiste birakamazsan, cokk mutsuz olursun arkadasim..
Hayatina iliskine bak,,sen onun esi olacaksan,ona hayatini vereceksen ona emek vereceksen bu herseyden ote..Yahu hayat gailesi, kim kimi optulerden okadar ote ki ve evlilikte sevgi okadar sekil degistiriyor ki cnm,inan bunlara gulup gecersin..
Hem sen sevgiline zaman ver bakalım, acaba kim karsisindakine gore daha masum??bunu ancakk zamanla yogrulan insan nefsi gosterir..

öncelikle vakit ayırdığınız için cok tsk ederim.. tehdit eden vs yok gercekten..ama bazıları kul hakkı diyor saklama sevglinden gecmli diyor..bazıları da Allahın örttüğü günahı acığa vrup anlatmanın anlamı yok diyor geleceğe bak diyor..tövbe edip Allahın affettiğini kula affettirmeye calışma diyen oluyor..tövbemi ediyorum Allah kabul etsin artık gıybet yapılan yerde ble durmamaya özen gösteryorum her konuda dinimizi yasamaya calışıyorum..içim neden rahat etmiyor blmiyorum..aileme karsı mahcupluktanda olsa gerek, basım eğikboğazımda bi düğüm..herkes sever beni cok ii kız derler duyarım sağdan soldan..ama bunlar ble içimi acıtıyor ahh ah nasıl yazık ettm en güzel yaşlarıma

kul hakkı söleee dıen once bı silkelensın söyleyebılsen sölerdın zaten sussunlar bence konusturma
evet Allahın örttüğü günahı acığa vrup anlatmanın anlamı yok
toovbe ALLAH'a yapılır baskasındann af dıleme .. gerek yokk onca zamanın ustune

nasıl söylenir ki yani hadi eyvallah dedi diyelm basıma kalkıp duracak

cnm insan basta ailesinin yüzüne bakamıyor sevgliyi gectm hadi ztn sevdiğm insana anlatamam dediğm gibi ya bahane blup ayrılıcam yada yüzsüz gbi evlenicem.kendi değerimi yitirdim sende sanırım bu pskolojidesindr..

Ben kendimi değersiz görmüyorum çünkü bem bu insana güvendim evlilik vaatleriyle kandırılan mağdur olan benim her çıktığımla değil sadece onla yaşadım karşıma çıkcak insana anlatmayı düşünmüyorum zaten cidden senin geçmişinde gelecek arayan biriyse olmaz sen seviyosan devam et dürüstlük her zman iyi değil değersiz falanda değilsin pişman olmak çok önemli bişey sen şanslısın eksilen bişeyin yok büyütme bence tövbeni et Allah karşına iyi insan çıkarmış işte ..

evet şükür cnm..tövbemi de ediyorum Allh affetsn hepimizi..

Morelini yüksek tut ve Rabbim beni seviyormus ki karsima böylesi insan cikardi de, positiv bak birazda duruma kimse bu hayata kusursuz melek degil . Inan bence söylersen büyük hata yaparsin . Benim sevgilim bana gecmiste yasadiklarini anlati ben istemistim ve 4 yil gecti hala ben üzülüyorum . Evet insan kendini kötü his ediyor sanki birseyler gizliyken yasadigin hersey yalan olacakmis gibi ama dünya böyle yapacak birsey yok , unutma senin kalbinin masumiyeti önemli ve onu sun evlenecegin kisiye

tesekkür ederim...umarım gecer bu günler söylersem onu kaybederm ,söylemezsemde masum bi evlilik olmaz..ne yapsam cıkamıyorum işin içinden.

tesekkür ederim...umarım gecer bu günler söylersem onu kaybederm ,söylemezsemde masum bi evlilik olmaz..ne yapsam cıkamıyorum işin içinden.
Üzülme Allah askina , Bak Rabbim herkeze bir sinav verir ama kolay ama zor, senin de imtihanin buymus ,mevlam sana bu derdi vermeseydi sen onu bu kadar yakin bulurmuydun ? Sevgili kuluymussun ki asil sevgiliyi bulmussun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…