ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

Bunun sebebi bizlerin aman nasıl olsa çaresi var diktirim demesi belli yalanlara başvurarak kandırmacaya girilmesi ailem var toplum şöyle erkek böyle dalavareleri kendilerimizi acındırma numaralarıdır. Biz dik duramıyoruz ki asla hemen dalavere okul bitti koş dr. vs asıl suç bizde bana göre.

Konu sahbi arkadaşımı ayırırım ama içinde en ufak bir kirlilik olsaydı bunun günahını pişmaniyeti çekmezdi. Sen tertemizsin arkadaşım sana da rabbim yoldaşını göndermiş.

Emin ol o doğası gereği ne yaşadığını vs biliyordur senden duymak istemiyor anlatmanı beklemiyor zaten başlarken sen belirtmişsin belirteceğini çok güzel olacak herşey inanıyorum buna senin anlatman gereken bişey yok.

Saplantı yapma sosyalleş arkadaşların ile kafanı dağıt uzaklaş bu düşünceden.

nedemek yardımcı oldumsa ne mutlu bana.ama rabbım senın ıcın nasipse nasip etsın değilse hyrlısı ne ıse onu versın dua et baska da bısı yapma sukret ve dogru adımlar at aklına getırme ınss hersey gusel olur cnm...

amin cnm nolur dua et bana cok ihtiyacım var..cünkü nefesm daralıyor düşündükçe.ibadetlerimi bile yapamayacak kadar çöktüm

Benim nacizade fikrim ... Geçmişin senin geçmişin sonuçta o zamanlar bu insan yoktu olsydı da yapmazdın ...geçmiş geçmişte kaldı anlatırsan bu defa yüzüne vurcak belki senden vazgececek .bunları da göze alma unut geçmişi yok bil ...

amin cnm nolur dua et bana cok ihtiyacım var..cünkü nefesm daralıyor düşündükçe.ibadetlerimi bile yapamayacak kadar çöktüm

rabbım her zaman ıyı dusunen ve dua edenlerın yanındadır dua ederım ınss rabbım hersyın senın ve eş adayın ıcın en ıyısını versın onemlı olan senın kendını toplayım seytana uymaman.sakın ama sakın namazlarını bırakma.ben bıle en caresız hıssettgımde abdest alıp namaza dururuyorum.ıcım nasıl huzur doluyo.bak ınaclı bırısınkı ıcınde huzunler var.ınancı olmayan ınsan tövbe etmes korkmaz pişmanlık duymaz ve ıbadet edemes.sen ınancına sıgın ve dua et herseyın ılacı sabır dua ve rabbıme sıgınmak hıc kımsenın olmadıgı odana gec abdest al ac avcunu semaya ve dua et ıcınden geldiği gibi aglaya aglaya et.rabbım dua eden kullarını gerı cevırmes emın ol.ben ınanıyorum sen bunu asacaksın cnm.sadece gelecege temıs umutlar besle hersey gecer gecıo onemlı olan suandan sonrasını temıs gusel ve mutlu gecırmek ahıretını bundan sona dusene sok gec değil rabbımın hep bır acık kapıosı vardır kullarına emın ol.tmm rabbım sneı korusun dua ıle ınsss

pekde arkadasım yok cnm ...olanlar da ya evli yada herkes kendi derdinde, umursamıyorlar gecer gecer takma diyorlar..siz görmedğinz halde bu kadar yardımcı oluyorsunuz bide halimi görseniz oturur ağlarsınız ...sağolun gercekten hepinz..

Allah razı olsun cnm amin...bu geceden itibaren namazlarımı aksatmıycam inşallah...inşallah toplarım kendimi, yoksa ömür boyu mutsuzluk bekliyor beni..Allah ım güç ver bana ne olur ne olurr

Allah razı olsun cnm amin...bu geceden itibaren namazlarımı aksatmıycam inşallah...inşallah toplarım kendimi, yoksa ömür boyu mutsuzluk bekliyor beni..Allah ım güç ver bana ne olur ne olurr

aksatma tabı.bız sonucta bırer kuluz bızım namazı terket canımıza kıyma kendımızı salma gıbı luksumus olamas.bu canı allah verdı anca rabbım son verır.bıze turlu ımkanlar verdı turlu nımetler turlu gusellıkler ne ıcın kullarım ıyı olsun kullarım dogru yoldan gıtsın cennetle mujdelensın dıe sadece bıze dusen sey cok zor değil sabır dua ıbadet ve ınanc.rabbım daım etsın ınss hersey ıı olacak mesela bak burda kac kısı yorum yapıo senın ıcın genelı ıyı anlamda seyelrle bıs bır yere kadar yardımcı olurus sana yon veremeyız sadece yorum yapıp fıkır paylasırız ama asıl ıs senın ıcınde ve rabbıme sıgınısında bıtıyor.allah hepimizn yardımcısı olsun herkesın derdı var ınss hersey gusel olur dua et bırakma.sen ınanclı bır bayansın.hadı sımdı basla dua etmeye kuran oku dua et namas kıl kendıne böle belki rabbıme affettırrsın asla bırakma amaedıyorum edıyorum ama rahatlamıyorum dıe asla bırakma belkıde rabbım senın ıcını zor ama uzun vadelı dua sonucunda rahatlatacak ne yın ne zaman gusel olacagını rabbımden baska kımse bılemes asla pes etme ve asla seytana uyma sılkın hadı kalk kendıne kahve yap gusel bır dus al abdest al ve basla ıabdetlerıne hadı cnm:) ınss gusel olacak hersey ınanıyorum sende ınan....

İnan bana hepimizin hataları var..
Benim de ne yazık ki geçmişimde yakınlaşmalarım oldu.
Ama ben eşime, benimle evlilik düşündüğünü belli ettiği zaman söyledim. Konuştum anlattım.
Anlatmadan edemedim.
Ve beni anladı, beni korudu kolladı.

Asla ölümü düşünme. Kendine haksızlık etme.
Tövbe etmişsin, yeter ki bir daha yapma.
Allahım tövbeni kabul eder inşallah...

Tam tamina 43 sayfa boyunca insanlar size yazmis ne yapmaniz gerektigini lutfen biraz dik durun hayata karsi..gecmis gecmistir ve gecmis icin yapabilecefin bisey yok kabullen.erkek arkadasin gecmisinin parlak olmadigini biliyor sonucta ve seni oyle kabul etmis daha ona bunlari anlatip yarin obur gun aklina surekli gelip huzursuz mu olmasini istiyosun zaten elinden geldigince tevbeni edip namazlarini kiliyosun RABB im seni dogru yola sevk etmis.unutma ne kadar aci da olsa hayata tutunmak zorundasın gecmisi unut hepimiz hata yaptik ve hatalarimizdan ders alip onumuze baktik yoksa yasayamazdik .....

Senin durumunu özetleyen anlamlı bi cümle

Ya hatalarınla yüzleşir,ya da hatalarınla yüzsüzleşirsin
Cahil olmak ayrıdır,pislik olmak ayrı.
Yani bana göre herkesin cahillikle yaptığı bi takım hataları vardır.Bu da şeytanın vesvesesi bana göre.Sen zaten yapacağın her pisliği yapmışsın bundan sonra ne yapsan ne etsen fayda etmez düşüncesini sende uyandıran kesinlikle şeytanın ta kendisi.Kesinlikle kulak verme ona.O değil mi iğne ucu kadar deliği büyütüp bize cehennem çukuru kazdıran.Zamanında cahillikle yapmışsın bi hata ne güzel ki hatanın farkına varmış şeytana değil Allah a teslim olmuşsun.Bunun ne kadar büyük bi nimet olduğunu biliyo musun sen? Ya şeytana aldanmaya devam edip pislik olsaydın?Bi de bu yönden bak derim.Allah sana o temiz insanı o yoldan döndüğün için mukafat olarak vermiş olamaz mı ?

özür dilerim sanırım bakire değilsin.bunu biliyormu erkek arkadaşın.eğer biliyorsa ve kabul ettiyse sende unutmalısın bence.burda olan herkes emin ol belkide kendileri düşününce bile utandıkları neler yaşadı.hatalar bizim için.önemli olan tekrarlamamak.evlen.gerekirse başka yere taşının yeni bir hayat kurun.sen doğru yolu bulmuşsun hatalarla yaşayarak sadece kendini cezalandırırsın ve sevdiğini mutlu edemzsin

tsk ederim yapıcam ddklerini..Allah tan baska tutunacak dalım yok ..

keske bi cesaret bende anlatabilsem kabullense ama kabul etmez etse de basıma kalkar.. sen en güzelini yapmışsın allah herkesn kalbine o ferahlığı versn kıymetini bil emi cnm

bakireym cnm .s ama cddi yakınlaşmalarım cokcok hatalarım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…