- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
Üzülme Allah askina , Bak Rabbim herkeze bir sinav verir ama kolay ama zor, senin de imtihanin buymus ,mevlam sana bu derdi vermeseydi sen onu bu kadar yakin bulurmuydun ? Sevgili kuluymussun ki asil sevgiliyi bulmussun ...tesekkür ederim...umarım gecer bu günlersöylersem onu kaybederm ,söylemezsemde masum bi evlilik olmaz..ne yapsam cıkamıyorum işin içinden.
Üzülme Allah askina , Bak Rabbim herkeze bir sinav verir ama kolay ama zor, senin de imtihanin buymus ,mevlam sana bu derdi vermeseydi sen onu bu kadar yakin bulurmuydun ? Sevgili kuluymussun ki asil sevgiliyi bulmussun ...tesekkür ederim...umarım gecer bu günlersöylersem onu kaybederm ,söylemezsemde masum bi evlilik olmaz..ne yapsam cıkamıyorum işin içinden.
Üzülme Allah askina , Bak Rabbim herkeze bir sinav verir ama kolay ama zor, senin de imtihanin buymus ,mevlam sana bu derdi vermeseydi sen onu bu kadar yakin bulurmuydun ? Sevgili kuluymussun ki asil sevgiliyi bulmussun ...
Ayrıca canım kardeşim bu dünya bir imtihandır. Allah yolundan ayrılma,sen işlerini düzgün yaparsan herşey düzgün gider. Arkadaşına doğruları söyle.Belki de böyle kabul edecektir. Bu ilişki bitse bile senin vicdanın hep rahat edecektir. Önceki yaşadıklarının üstüne yalanlar ekleme. İnşallah herşey düzelir.
Canım kotusun biliyorum mesaj sürekli atamiyorum beş dakika beklemek gerekiyor ya oyuzden içimdeki duyguları burdan yazıyorum konunu sahiplenmis gibi oldum affethastaydim ikigundr Hemoroid ağrım vardı aklıma gelmiyordu iyilestim şimdi acim depresti kocam okadar iyiki solemesi ayıp fitil atılması lazim ben korkuyorum esim atıyor bana okadar merhameti iyiki eziliyorum Allahim neden direk karşıma onu çıkarmadım yarabbim bu hataya düştüm ben ( ona karşı ezik suçlu hissediorm kendimi .
Keşke hafızamızı kaybedebilsek ... keşke keşke keşke ,,,,,,keşkeler dolu bi hayat ve henüz yaş 24.Allah ım ne olur yardım et!!! masum masum ihtiyarlar görüyorum o yaşa geldiğimde çoluğuma çocuğuma torunlarıma nasıl masum bir yaşlı olucamnefes almak bu kadarmı zor olur ya... off of
acı şeyler yaşadık kuzum..gençlikmi cahillikmi bilmem artık kirlendi dünyamız..sana keske yardımcı olabilsem ama kelin ilacı olsa kendi basına sürerBenimde yaş 25 canım ve 24 yaşında bu aciyi çekmeye başladım doktor olayından sonra ve gecmicek sanki hiç bir geçiyor bir geliyor ama tamamen geçmesi için kesinlikle hafızamı kaybetmem gerekiyor ortak arkadaşlari çıkardım hayatimdan zaten başka bir şehirdi üniversite falan..ama hafızami kaybetmeden yinede olmayacak bende düşünüyorum çocuklarıma torunlarıma karşı nasıl olacağım bu ömür nasıl biter canım nasıl geçer bu can acisi hayattan zevk alamadan nekadar yaşanır tam mutlu oluyorum birşey tetikliyor hopp dunyam batıyor( buarada bende üniversitede son ucay o eski erkek arkadaşımin evinde kaldım ama öyle bişey deildi bekar evi değildi o oranın yerlisiydi babası olduğu için annesi ve abisini ikna etmişti yurtta skntim oldugu için beni getirtmisti annesine yardım ediyordum o soğukta yikadigim bulasiklari unutamam ( oda kendi odasında pc de kadınlarla chat yapıomus sonra yengesinden öğrendim ben oyun oynuo saniodm nezmn görsem oyun aciodu çünkü benannesi ve liseli jkuzeni ıle aynı odada kaliyordum yasli idi annesi bi odada abisi kalırdı dger odada o..yani ev arkadaşı akraba gbydik öğrenim kredimle onlara maddi yardımda bulunrdm ona kıyafet fln alirdim...haftasonları ablasida gelirdi başka şehirde calisan bir ablası vardı resmen akraba gbi idik ben onu ders çalıştrddm aramızda bsey geçmedigi için ozaman herşey masumdu ki bu 2008 in baslari benim hata dediğim zmn 2007.. yani bilmioduk bişey olmuş olacağını bikere denedik olmadı bosver modundaydik.ben ondan şöyle nefret ettim aldatti falan ama unutmus gtmis yeni hayat kurmustum sonra arkadaş bile kalmistik uzaktan yurtdışına gtti çocuğu oldu brakti dye kızıodm evladına sahip çık dye düşün.sonra ben Nisanlanmadan barışmak istedi ama artık imkansızdı ben doktora gdnce bozulmuş dedm bz ble bole bsey yapmsti hatrlrsan oda ooo yapamadık ozmn nasıl bozulsun hem yıllar geçti ben napym kimblr neler yaptın dedi o arada ondan sonra nefret ettim bana iftira attı korkusundan diye tiksindim..yoksa onu affederdim ama şimdi allah huzurunda hesaplaşmak isterim ki benim karakterimi biliodu..sonrada konumda yazdığım gibi evlenmemi yediremeyip sahte faceaaçtığımda yazdıkları.olse bir gıdım uzulmem ve allah affetsin olse varya belkide acim gecicek..
acı şeyler yaşadık kuzum..gençlikmi cahillikmi bilmem artık kirlendi dünyamız..sana keske yardımcı olabilsem ama kelin ilacı olsa kendi basına sürerçok kötüyüm ...
toparlanıp evden cıkabilsem hemen alcam kitabı cnm inş yarın bigün cıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?