ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

tesekkür ederim...umarım gecer bu günler söylersem onu kaybederm ,söylemezsemde masum bi evlilik olmaz..ne yapsam cıkamıyorum işin içinden.
Üzülme Allah askina , Bak Rabbim herkeze bir sinav verir ama kolay ama zor, senin de imtihanin buymus ,mevlam sana bu derdi vermeseydi sen onu bu kadar yakin bulurmuydun ? Sevgili kuluymussun ki asil sevgiliyi bulmussun ...

tesekkür ederim...umarım gecer bu günler söylersem onu kaybederm ,söylemezsemde masum bi evlilik olmaz..ne yapsam cıkamıyorum işin içinden.
Üzülme Allah askina , Bak Rabbim herkeze bir sinav verir ama kolay ama zor, senin de imtihanin buymus ,mevlam sana bu derdi vermeseydi sen onu bu kadar yakin bulurmuydun ? Sevgili kuluymussun ki asil sevgiliyi bulmussun ...

öyle tabiki..ama çok ağır geliyor yediremiyorum kendime hayatım boyunca pişmanlıklarımla yasıycam...

hatalar insanlar için...
kimse mükemmel değil...
sen kafanı geçmişle meşkul edipte kendini mutsuz etme yok yere...
geçmişi kimse değiştiremez sen gelecek için güzel planlar yapıp onları düşün...
güzel bi ilişkin var madem bırak geleni geçeni...

Canım kardeşim tövbe etmişsin,artık kendine yeni bir hayat çizmeye çalışmışsın,inşallah herşey daha da iyi olur.Amma böyle yapmakla nişanlını kandırmış olmuyor musun? Karşındaki seni her halinle kabul edecekse ne güzel böyle bir insanla evlilik yapman.Nişanlın bunu başkalarından öğreneceğine herşeyi göze alarak doğruları anlat. Böyle gizli saklı nereye kadar gider. Psikolojin bozulur. Öncelikle bir psikoloğa gitmende fayda var.Sonra da doğruları söyle.Bence bir insanın doğru evlilik yapması için doğrularla hayata başlaması lazım. Eğer seni böyle kabul ederse bir sorun yok. Ama öğrendiğinde o insanı üzmeye hakkın yok.

Ayrıca canım kardeşim bu dünya bir imtihandır. Allah yolundan ayrılma,sen işlerini düzgün yaparsan herşey düzgün gider. Arkadaşına doğruları söyle.Belki de böyle kabul edecektir. Bu ilişki bitse bile senin vicdanın hep rahat edecektir. Önceki yaşadıklarının üstüne yalanlar ekleme. İnşallah herşey düzelir.

Katılıyorum bende..

Ailene kızgınlık duyuyormsn canım peki o dönemden dolayi ben mesela kendimi çok yalnız hissettiğim için bağlanmistim onunda babası öldügu için destek oluyordum yanında olup ben çok merhametliyimdir hiçkimseye kiyamayan bir yapım var malesef .ailemi biraz suçluyorum aslinda ben son anda annemin zoruyla üniversiteye gittim bir arkadasim enyakn çocukluk arkadasimla lise bitti yaz dönemi için beraber calisiyorduk izin gününde benden gizli tercih yapmak için form almış annem gördü oysa bana diodu seneye gideriz falan beni o ikna etmişti( ama yalan sdilediğini annem farkedince bana form aldırdı tercih yaptırdi o iğrenç şehri ben kazandim okumaya gittim o kazanamadı..annem iyiliğini istedi tabiki okumami ama gaz verdi iki yillikta olsa git dye beni dersaneye gondermek istemiolardi zaten son anda öbür senede amcam gondermisti babam yıllarca içmiş yasliligindada astimla mücadele veriyor suan kiyamiorm ama düzgün çocuk yetistremedi iki abimde cezaevine girdi onlara doğru yanlış gosteremediler çok gerikafali bir babam var abimler üniversiteye gtmemi hc istemedi abim askerlik yaparken üniversiteli bir kız bulmuş geliormus otele yatıp kalkıyorlarmis vs... Bende onlara inat gtmek istedm meslek sahibi olmak istedim oldumda şükür ama hata ile döndüm ordan çocuk yetiştirmek COk önemli...ikiyillik okudum ama kendimi geliştirdim..karısık yazdım ama ailem hem çok buyuk konusur elesttrdi milleti bu konularda ve iyi bir eğitim veremediler sağlıklı bir çocukluk geçirmedim birde benim o gece aklımdan geçen bozulmussa bile hiç evlenmem daha iyi aileme bakarimdi yaşlı olmalarından boyle çok düşündum..

Ama sonra silkelendim kendime geldim aileme bakmam için başıma bole bişey gelmesi mi lazim yada evlenmemem mi allahim dedim ben neyaptim hatta hiç unutmadan o günun sabahı beni annemlerin yaşadığı şehre göndermek için otobüse bindirdi içim nasıl yanıyordu yanimdaki kızla sohbet ediyorduk ama aklım baska yerdeydi dedim yüzümdeki nur gidecek masumiyetim kalmicak ama sonra bana yuzeysel oldu olsa oo dünya kadar kan gelirdi bide o hani anlattgm çocukluk arkadaşımda aynı şeyleri soleyince dedim coksukur bozulmadı ben hataya kostum ama allah beni durdurdu ucuz atlatim ve beş sene bole geçti (

Annemlerdeydim kacgundur bugünde onları getirdim esim bir melek saygıda kusur etmiyor benden iyi davranıyor onlara ben çocuk aklımla zamanında ne düşünmüştum oysaki evlenmeyip onlara bakicam dye babam emekli idi öğrenim kredisi olmasa benim halim harapti ya universte zmni benim için çok zordu.canım dünden beri hastaydım yazamiodm iyilesnce gene aklıma aynı şey gelior biten hastayken canımın acisindan unutuyorum kafayı yicem ( esim bukdr iyi oldukça daha çok zoruma gidiyor (

Annem babam yaşlı onlara üzülüyorum ama zamanında keşke o israrlarla aklımdan geçen bu olmasaydi ya ne salak ne çocukmusum ben onlara şimdide maddi manevi hertürlü yardımi yapabiliyorum kocamda çok merhametli çok saygılı onun aileme saygısı karşısında ezilip kahroluyorum ömrüm nekadar acaba Allah affetsin ama ömrümün kısa olup ölmeyi çok ıstiyorum ( ölüm kurtulusmu onuda bilmiyorum ama aileme de Kizginim anlattığım sebeplerden aslında kiyamiorm hastalar falan ama sarilmak istiyorum ama yapamiyorum (

Canım kotusun biliyorum mesaj sürekli atamiyorum beş dakika beklemek gerekiyor ya oyuzden içimdeki duyguları burdan yazıyorum konunu sahiplenmis gibi oldum affet hastaydim ikigundr Hemoroid ağrım vardı aklıma gelmiyordu iyilestim şimdi acim depresti kocam okadar iyiki solemesi ayıp fitil atılması lazim ben korkuyorum esim atıyor bana okadar merhameti iyiki eziliyorum Allahim neden direk karşıma onu çıkarmadım yarabbim bu hataya düştüm ben ( ona karşı ezik suçlu hissediorm kendimi .

Keşke hafızamızı kaybedebilsek ... keşke keşke keşke ,,,,,,keşkeler dolu bi hayat ve henüz yaş 24.Allah ım ne olur yardım et!!! masum masum ihtiyarlar görüyorum o yaşa geldiğimde çoluğuma çocuğuma torunlarıma nasıl masum bir yaşlı olucam nefes almak bu kadarmı zor olur ya... off of

Benimde yaş 25 canım ve 24 yaşında bu aciyi çekmeye başladım doktor olayından sonra ve gecmicek sanki hiç bir geçiyor bir geliyor ama tamamen geçmesi için kesinlikle hafızamı kaybetmem gerekiyor ortak arkadaşlari çıkardım hayatimdan zaten başka bir şehirdi üniversite falan..ama hafızami kaybetmeden yinede olmayacak bende düşünüyorum çocuklarıma torunlarıma karşı nasıl olacağım bu ömür nasıl biter canım nasıl geçer bu can acisi hayattan zevk alamadan nekadar yaşanır tam mutlu oluyorum birşey tetikliyor hopp dunyam batıyor ( buarada bende üniversitede son ucay o eski erkek arkadaşımin evinde kaldım ama öyle bişey deildi bekar evi değildi o oranın yerlisiydi babası olduğu için annesi ve abisini ikna etmişti yurtta skntim oldugu için beni getirtmisti annesine yardım ediyordum o soğukta yikadigim bulasiklari unutamam ( oda kendi odasında pc de kadınlarla chat yapıomus sonra yengesinden öğrendim ben oyun oynuo saniodm nezmn görsem oyun aciodu çünkü benannesi ve liseli jkuzeni ıle aynı odada kaliyordum yasli idi annesi bi odada abisi kalırdı dger odada o..yani ev arkadaşı akraba gbydik öğrenim kredimle onlara maddi yardımda bulunrdm ona kıyafet fln alirdim...haftasonları ablasida gelirdi başka şehirde calisan bir ablası vardı resmen akraba gbi idik ben onu ders çalıştrddm aramızda bsey geçmedigi için ozaman herşey masumdu ki bu 2008 in baslari benim hata dediğim zmn 2007.. yani bilmioduk bişey olmuş olacağını bikere denedik olmadı bosver modundaydik.ben ondan şöyle nefret ettim aldatti falan ama unutmus gtmis yeni hayat kurmustum sonra arkadaş bile kalmistik uzaktan yurtdışına gtti çocuğu oldu brakti dye kızıodm evladına sahip çık dye düşün.sonra ben Nisanlanmadan barışmak istedi ama artık imkansızdı ben doktora gdnce bozulmuş dedm bz ble bole bsey yapmsti hatrlrsan oda ooo yapamadık ozmn nasıl bozulsun hem yıllar geçti ben napym kimblr neler yaptın dedi o arada ondan sonra nefret ettim bana iftira attı korkusundan diye tiksindim..yoksa onu affederdim ama şimdi allah huzurunda hesaplaşmak isterim ki benim karakterimi biliodu..sonrada konumda yazdığım gibi evlenmemi yediremeyip sahte faceaaçtığımda yazdıkları.olse bir gıdım uzulmem ve allah affetsin olse varya belkide acim gecicek..

Ben aynı evde yaşadım ama ailesiyle olduğu için sknti yoktu annesi iyi idi ama kiskancti kocası öldugu için en küçük ogluna bağlanmışti kuran falan calistiriyordum onu çok yemeklerini yedim helallestim.abisi de iyiydi kuzenine ders calistrrdm abiside kansere yakalanmıştı içkiden babası gibi dua ediyordum kemoterapiye giderdi...yani Bukadar emek aldatmasın yüzünden tiksindim boşa gtti geriye acı hatıra kaldı temiz çıkamadım bu aşktan hayatimi kaybettim geri kalanini kabullenemiorim (

acı şeyler yaşadık kuzum..gençlikmi cahillikmi bilmem artık kirlendi dünyamız..sana keske yardımcı olabilsem ama kelin ilacı olsa kendi basına sürer çok kötüyüm ...

acı şeyler yaşadık kuzum..gençlikmi cahillikmi bilmem artık kirlendi dünyamız..sana keske yardımcı olabilsem ama kelin ilacı olsa kendi basına sürer çok kötüyüm ...

İçimiz temiz ama yinede kabullenemioruz kirli olmayı kabullensek vicdan azabi çekmezdik ben neler neler yapıp unutup giden mutlu insanlar gordum biz hassasiZ.YENGEC BURCU olmaktan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum anne babama bile kziiorm içten içe beni dünyaya getirdikleri için bu ömür bitermi bu aciyla

Bide aklıma ne geldi biliomsn kuzum bu o iş olmadigi icinmi yoksa kan fln görmediği icinmi bozuldu blmiorm gidip bir soda bir bira aldı parasınıda benden istemişti bidaha deneyelim falan dedi hayır asla dedim zaten canım okadar acimistiki krem falan duruyordum Wc den cikamiyordum dedi esnekmi acaba seninki kan gelmedi ya sonrada ddi yuzeysel oldi zaten ayaklarını kapattığın için yoksa kan gelirdi falan dedi birgün dedi ayrilirsak başkası olursa solermisin denedik olmadı bakireyim ama benimki esnek falan dye dedi bende Ewwtt Solerim demistim nekadar buyuk konusmusum (( o yaşta nasıl asiksam ne buyuk laflar etmisim bide dedimki ona Allah birgün bNa başkasiyla evlenceksem mutluluk yuzu göstermesin ki evlenmem evlensemde Allah mutlu etmesin beni dedim ( nekadar buyuk şeyler konusmusum baksana 18-19yas için nekadar iddialı bide yemin etmistim senle evlenmzsem evlenmem diye ne çok sevmistim ama aldatmasi sonradan oyun ve net bağımlıligi soguttu aşka kapilarimi kapamisken şimdiki eşimi tanıdım ve buyuk konuşmamin cezasını çekiyorum bu acı nasıl biter hiç bilmiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…