ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

Allah sana annenın yaklastıgı merhametten daha erhametlidir... tövbeni et bence arkadasım gerisini unut...herkes hata yapabilir bazen bu hatalar ınsanı daha cok Allah a yöneltir... o yüzden üzme kendini....
her serde bir hayır vardır.....

Son düzenleme:
Allah a sığınıyorum zaten cnm düşmanıma vermesin vicdan azabını cok zormuş..

sevgilin eğer seni seviyor ise seni tanıdığı andan itibaren yaşadıklarınız onu ilgilendirir. geçmişini sormaya da bunu yargılamaya da hakkı yok bence.
seni tanıdığından beri bir yanlışın oldu mu? hayır. bence o zaman sorun yok.
sorulmadığı sürece de söylemen gerekmez eski yaşadıklarını.
sen ona soruyor musun?

Dünyada hic kimse , ama hic kimse hatasiz degil..
herkes hata yapabilir ...
Senin ne denli hatalarin oldu bilmiyorum ama.
sonucta olmus bitmis , Sende hatalarindan ders almissin...

Hayatini bukadar karartma , bukadar dusunme gecmisi.
oldu ve bitti ....
bukadar kendine yuklenme , ve suan ki sevgilinle engel koyma araniza... o ne kadar temizse sende oylesin.
kendini ona yakistirmicak kadar hatali degilsindir.

hayr ben de ona sormuyorum cünkü sizin gibi düşünüyorum benden sonrası beni ilgilendirir diye.. o da öyle diyor sormuyor geriye kalansa vicdanımı söndürmek işte.. o hayatıma girdi gireli ona bırajk hatayı ufacık bi yalan ble söylemedim..

şu anki psikolojimle öyle düşünüyorum zamanla dediğin gibi düşünürüm umarım..ha tabi şu anki halimle ona layığım hatta dini konularda benm onu uyardığım bile oluyordur ama geçmişte ben değil baskası vardı sanki..

bua rada bnce de nişanlına anlatma canım zaten duymak ıstese kurcalardı konuyu.... Allah affetsın hepımızı bir de ben gibi hata yapıp tekrarlayanlar var (hata derken yakınlaşma degil)... olsun Allahım şaşırtmasın, seytana uydurmasın bir daha.... tövbeye devam... bizim gunahlarımızın buyuklugu yanında Allahın affedıcılıgı daha buyukur unutma...

Son düzenleme:

bende tekrarladım cnm merak etme keske 1 kereyle kalsaydı ..amin Allah yardımcımız olsun yolundan ayırmasın..sen evlimisin buarada

Kendini okadar çok aşşağılamışsın ki senden başka kötü kadın yok.,
kendine neyi layık görüyorsun? İçkici kumarbaz serseri insanları kötüduruma sokan pislik insanlaramı?
Böyle düşünürsen şeytana eşlik etmiş olursun evlen yuvanı kur rabbine iman et
Sen hak etmiyorum düşüncesindesin ama Allahü teala Sana şans vermiş hediye etmiş
Elinin tersiyle allahın sana verdiklerini mi itiyorsun?

Düşünsene Allahın sevgili kulu olmasan Senin Başına daha neler gelirdi?
Gazaba uğrardın.. Allahın acığa vurmadığını sen vurma
Allah sana şans vermiş bu iyiye işarettir...!

aslında o kadar kendine güvenen bi insandım ki..bu hataları yaparken bile basım dik gezerdim..ta ki içime pişmanlık çökene kadar.ama şükrediyorum gec olmadan doğru yolu buldum inşallah evliliğimde de üzerime düşeni yapar mutlu olurum mutlu ederim..

yok canım bekarım.... inşallah senın nısanlın gibi biri cıkar karsıma....maşallah cok anlayıslı bırıne benzıyor...

inşallah cnm benim sen bol bol dua et Allahım beni snn yolundan ayırmayacak biriyle karsılastır diye gercekten Allah öle büyükki kulum sen hata yaptın günah işledin ama ben sana kıyamadım affettim ve bu insanı karsına cıkardm dercesine ii insanlar cıkarıyor karsına..

ne güzel pişman olmuşun kendni düzlemişin buda sana allahın nasip ettig birşey herkese nasip olmaz tövbe et böyle olumsuz düşünme bence

Cnm guzelkizms bana sallanan besik hakkinda mesaj yazmissin ama ben cvp yazamiyorum hakkim yok face Mi eklersen ordan rahat konusuruz umran yigit aktekin eklersen sevinirim

Rabbım yürekten edilen hiç bir duayı geri çevirmez, sadece yalvarın sizi affetmesi için.
Bizler aciz kullarız, yüce Rabbım affedicidir o affettikten sonra bizler kendimizi cezalandıramayız.

Rabbım yürekten edilen hiç bir duayı geri çevirmez, sadece yalvarın sizi affetmesi için.
Bizler aciz kullarız, yüce Rabbım affedicidir o affettikten sonra bizler kendimizi cezalandıramayız.

Bu iş kul hakkına giriyor ve kocandan saklıyorsan geçmişini yinede affedermi Allah gerçekten böyle olduğunu bilsem belkkde acılarım dinicek..yengem var çok şımarık abimin canına okuyor ve içimden tek geçirdiğim şey bakireydi neyapsa hakediyor ben ise kocama hep iyi olmak zorundayim ki zaten hiçbirşeyi haketmiyorum diye kafamdaki tek olgu bu...keşke Allah içime bir ferahlik versede unutsam gitse (

sonuçta sen evliyken yapmadın bu hatayı..Allah ın neyi affedip affetmeyeceğini bilemeyiz ki tatlım genclik hatasıydı oldu ne yapalım kendini salma bak bnde benzer durumdayım biliyorsun ama salmamalıyız kendimizi şimdi eşim içn ailem içn daha fazla ne yapablrm diye düşün .sen tövbeni içten et Allah gercektenn affeder. bak bi site var özelden adını göndericem sana, ordaki tövbe ve zina ile ilgili yazıları oku bnm içimi cok rahatlattı orda okuduklarım ve güvenlir bi hocanın yorumları.tövbe ettiğin birseyi Allah örtüyor meleklerine bile unutturuyor sen kocana ihanet etmş değilsin ona tövbe etmş halde gittin..ve inan bu pişmanlığın bile tövbeye girer.ama inthar falan demşsin bkaç yorumunda, herseyn affı var bunun yok bak cennetin kokusunu ble alamazsn bunu aklından cıkar Allahn gücüne gder.

Günahlar deryasindan cikip azimle dogru yolda yürümeniz gercektende takdire sayan, sonucta hatanin farkina varmakta cok büyük bir olgunluktur! Allah yar ve yardimciniz olsun!

Fazla yorum yapan biri degilim, ama bu konuya nacizane fikrimi yazmak istedim, cünkü sessiz kalirsam günaha girecegimi düsünüyorum.
Ben durumunuza arkadaslar gibi olumlu yaklasamayacagim. Bastanda söyledigim gibi hatalarinizin farkina varmis olmaniz büyük bir olgunluk. Ve sundanda emin olun ki hic bir hata Allahin merhametinden daha büyük degildir. Sizi yargilamak sade ve sadece yaradana düser, ancak böyle bir hassas konuda sorumlu oldugunuz bir kisi daha var ki oda esiniz/ es adayiniz. Elbetteki onun sizi yargilamaya hakki yok, ama gecmisinizi bilmek onunda hakki, tipki sizin onun gecmisini bilmeye hakkiniz oldugu gibi.
Anladigim kadariyla muhafazakar bir yapiniz var. Sizde bilirsinizki zina konusunda Yaradan kadinida erkegide bir tutar. Kuranda kesin bir emirle zina yapan kadinlarin zina yapan erkeklere, "temiz" kadinlar ise "temiz" erkeklere layik oldugu kesin bir dille ifade edilir. Eger siz es adayinizin "temiz" oldugunu düsünüyor ve gecmiste yaptiklarinizin onun icin sorun olacagini düsünüyorsaniz gecmisinizi saklayarak cok büyük bir kul hakkina girmis olursunuz. Sizi kabul eder yada etmez, o onun bilecegi istir, ama kendisi gecmiste utanilacak seyler yasamadiysa kendisi gibi "temiz" (lütfen bunu bir hakaret olarak görmeyin, amacim insanlari "lekeli" veya "temiz" olarak ayirmak degil) bir es ile yuva kurmaya hakki vardir, bunu kabul etmeniz gerekir. Kararini ancak ve ancak karsi taraf verir, aksi takdirde siz büyük bir vebalin altina girmis olursunuz. Eger es adayinizinda gecmiste bazi hatalarinin oldugunu biliyorsaniz bu konunun üstünü kapatin, cünkü bu durumda durum "esitlendigi" icin onun sizin üzerinizde bir hakki kalmamistir. Tavsiyelerimi ne sekilde dikkate alirsiniz bilemem, belki söylediklerimden rahatsiz olabilirsiniz ama amacim sizi kirmak yada rencide etmek degil. Özetle yapmaniz gereken sunlar:

1. Es adayinizin gecmisinin "temiz" oldugundan ve sizi bu "halinizle" kabul etmeyeceginden eminseniz ayrilmanizi, ama ASLA ve ASLA sebebini söylememenizi tavsiye ederim. Kimin neyi nerde kime söyleyecegi belli olmaz, tövbe etmis biri olarak hatalariniz ancak ve ancak sizi ve Allahi ilgilendirir.

2. Es adayinizinda gecmisinde hatalari olduysa kendinizi kötü hissetmeyin, yolunuza birlikte devam edin.

3. Yok eger es adayiniz gecmisinde daldan dala atlamis biri ise ve sizin durumunuzu sorun edecek yapidaysa bu adamin hakkaniyet duygusu eksiktir, böyle bir adamla bir ömür gecirilirmi kendiniz karar verin.

Karariniz ne olursa olsun su anki yolunuzdan ayrilmayin. Hakkinizda hayirlisi olsun.

öncelikle tsk ederim vakit ayırıp yorum yazdığnız için...erkek arkadaşım gecmişimin en azından hatalarla dolu olduğunu biliyor..durumumla ilgili bir hocadan fetva aldım, tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir ve anlattıkça aynı günahı işlermş gibi olur denildi..onun hataları varmı yokmu bilmiyorum ben sormadım beni benden sonrası ilgilendirir dedim sadece.. temiz kirli diyede ztn insanları ayıramayız bi gün herksn basına gelebilir hayat bazen planlandığı gibi gitmiyor .iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…