şu an o kadar kafam karışıkki 10 yıllık eşim yurtdışına gitti 6 ayda bir izni var geçenlerde izine geldi .o gelmeden önce öyle sevinçliydimki telefonda beni çok özlediğini söylüyordu hep o geleceği gece hiç uyumadım heyacandan sabah olmak bilmedi .geldi kızına sarıldı oğlunu sevdi saçlarımı boyatmıştım o gelmeden kızıma dediki annen cadı karılara dönmüş gelir gelmez kalbimi kırdı o gün bana hiç yakınlık göstermedi akşam öyle konuşurken kızıma sen yanımda olsan hiç gelmezdim dedi.o laf içime öyle bir oturduki ve o gece kızını aldı yatağa gitti ben banyoya girip güzel kokular felan süründüm süslendim odaya girdim baktım eşim uyumuş.ben altı ay onu okadar çok hasretle bekledimki o geldiği gün arkasını dönüp yattı.o gece sabaha kadar ağladım hiç uyumadım sabah eşim kalkınca ona sabaha kadar uyumadığımı söyledim niye diye sordu ettiğin laf yüzünden dedim ve hiç altı ay eşinden uzak kalmış bi adam gibi değilsin dedim .bana çok yorgun olduğunu oda heyecandan kaç gecedir uyumadığını söyledi o ettiği laf içinde şaka yaptım dedi .bir hafta kaldı ve hiç bana şöyle bir candan sarılmadı ben hep ona yanaşmak istedim ona .bana karşı çok ilgisiz olduğunu söyledim bana kızdı yemin etti hiç birşey olmadığına ve beni çok sevdiğine .izini hep tartışmalarla geçti hep bana ilgisiz davranması yüzünden ben onu o kadar çok özlemiştimki farklı hayeller kurmuştum ona göre o ilgisiz değildi ben kıskançlığımla onu boğuyomuşum o giderken çok ağladım yapma böyle dedi gel dedim ve gene ben ona sarıldım .gidince aradım bi kaç gün sonra beni çok özlediğini söyledi bende inanmıyorum bana birkez bile sarılmadın dedim gene kızdı daha ne yapayım yemin ediyorum seni çok seviyorum dedi keşke gelmeseydi onu öyle hayel kurup özlemek daha güzeldi geldi yüzüme bile bakmadı onun için giyindim süslendim farketmedi saçlarımı boyattım herkes çok beğendi o beğenmedi bu nasıl bir adam anlamadım araya ayrılık girince bendenmi soğudu ne oldu anlamadım .gittiğinden beri hiç yüzüm gülmüyo şimdi ben böyle kalp kırgınlığıyla onu nasıl beklicem kimseye anlatamıyorum hep ağlamak istiyorum beynimi birşeyler kemiriyor hep acaba başka birimi var diye ama okadar yemin ettirdimki ona kuranı bile öptü kimse yok diye inançlıdır dürüsttür yalan söyleyemez .dedim ya ne sevdiği belli ne sevmediği sizce niye böyle davrandı kafayı yicem
.
Çok özel olacak ama, hiç bir cinsi münasebette mi olmadı?:26:
Sizin kurduğunuz hayalleri onunda kuruyor olması, ve ona göre davranması lazımdı. Çok üzüldüm, inşallah yaptığının farkına varır ve gönlünü alır.
aklıma ilkgelen sey öyle bir gecer zamanki ve cemile... umarım bu işin içinden bir caroline çıkmaz
Çok özel olacak ama, hiç bir cinsi münasebette mi olmadı?:26:
Sizin kurduğunuz hayalleri onunda kuruyor olması, ve ona göre davranması lazımdı. Çok üzüldüm, inşallah yaptığının farkına varır ve gönlünü alır.
malesef yurt disinda calisip ta esinden baskasina elini surmeyen erkek yok denecek kadar az...
eger esiniz cinsel anlamda size yakinlasmadiysa ya da normal zamanda oldugu gibi size sicak ve iyi davranmadiysa mutlaka orada bir seyler yasiyordur...
soguklugunun nedeni budur...
günaydın yemeğe şap konulması sana sevgiyle sarılmasına engelmi_? şap nedir bilmediğim için soruyorum yan etkileri içinde sevgi azalması ilgizsizlikmi var :26: ki adam zaten kızına sen yanımda olsan gelmezdim demiş_?
Konu açılıyor. Şikayetler ediliyor. İnsanlar ihanet olabilir mi diye soruldğunda hemen savunmaya geçiliyor.
Kondurulamıyor çünkü.
Sizin de eşinizle ilgili başta nlattıklarınızla sonradan yaptıkları pek tutmuyor birbirini
Ama ilk iletinizde yazdıklarınızın şapla falan etkisi yok bence.
Özlemek başka birşeydir diğeri başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?