ben eşim beni aldatıyomu diye konu açmadım sevgisini belli etmiyor diye öyle paylaşmak istedim ben size kızmıyorum herkes istediğini düşünebilir eşimi savunmaya geçmiyorum herşyi olduğu gibi yazıyorum aslında benim hatam çok fazla ilgi beklemekti adamı sıktım bende suçluyum
öyle..Konu açılıyor. Şikayetler ediliyor. İnsanlar ihanet olabilir mi diye soruldğunda hemen savunmaya geçiliyor.
Kondurulamıyor çünkü.
Sizin de eşinizle ilgili başta nlattıklarınızla sonradan yaptıkları pek tutmuyor birbirini
Ama ilk iletinizde yazdıklarınızın şapla falan etkisi yok bence.
Özlemek başka birşeydir diğeri başka.
ben eşim beni aldatıyomu diye konu açmadım sevgisini belli etmiyor diye öyle paylaşmak istedim ben size kızmıyorum herkes istediğini düşünebilir eşimi savunmaya geçmiyorum herşyi olduğu gibi yazıyorum aslında benim hatam çok fazla ilgi beklemekti adamı sıktım bende suçluyum
ya oldu tabiki ilişkide soğuk değildi ve eşim 15000 kişinin kaldığı bir kampta kalıyorlar hergün yemek ve çaylarına askerlere verilen şaptan koyuyorlarmış arkadaşımın kocasıda orda beraber çalışıyorlar o alışveriş listesinde görmüş eşimde söyledi zaten şakayla karışık gülerek dedim bunun yüzündenmi bana pek yakın davranmıyosun dedim oda gülerek kafa salladı yani arkadaşım bundanda olabileceğini söyledi onun kocası gelmeden bir hafta önce kampta yemek yemiyomuş bizimki acemi tabi yeni gitti .ya benim eşim romantik bi adam değil bende çok ince fikirliyim ben daha fazla ilgi bekledim.zaten derler ya erkek sever kadınsa aşık olur
ben bisey soylicem boyle evlilik olmaz insan esi nerdeyse oda orda olmali yurt disina giiti tamam siiz niye yaniniza aldirmiyo ki.bizdede boyle oldu once esim giti 1 haftaligina ev buldu sonra geldi bzi aldi dogrusuda budur .6 ayda bir gorulurse tabiki arda sogukluk olur.
esiniz aldatmiyo olabilir.sunada inanmiyorumki ayri diye her erkek aldatmaz herkez kendi kocasini baskasiyla karistirimasin aldatmayan temiz bir cok erkek var.
ama sizdede kabahat var kusuura bakmayin niye ilgi ilgi dyip duruyosunuz simdi kabul etmissiniz cok ilgi istedim siktim adami diye .elbetteki ilgi beklek hakkiniz da nebiliyirm .1 hafta kalmis adamcagiz surda keske bagzi seyleri karsilikli hosgorseymisiniz.
keşke böyle anlatsaydın canım yaa ilk mesajının bir köşesine iliştirseydin bu yazdıklarını ..yaaa eşim sevgisini belli etmeyen bir insan ben hep onu değiştirebilirim sandım hep çatışmalarımız bu yüzden oldu onu böyle kabul etmem lazım heralde adamı ben çok sıkıyorum çok ilgi istiyorum ona karşı anlayışsız davrandığımın farkına vardım orda bir ilişkisi olsdaydı giderken daha neşeli olurdu heralde giderken morali çok bozuktu hiç gitmek istemiyordu iki ay daha çalışıp geri dönceğini söyledi ben işte kafamda birşeyler kuruyorum kendimide onuda huzursuz ediyorum adam telefonda nasıl yalvardı ama ona söylettim sonunda allah belamı versinki seni çok seviyorum dedi şimdi ben vicdan azabı çekiyorum çok üstüne gittim boğdum onu yani beni aldatsaydı konuşmalarından anlardım o yalan söyleyemez açık verir o çocuklarına çok düşkün yapamaz öyle şey vicdanı sızlar
yaaa eşim sevgisini belli etmeyen bir insan ben hep onu değiştirebilirim sandım hep çatışmalarımız bu yüzden oldu onu böyle kabul etmem lazım heralde adamı ben çok sıkıyorum çok ilgi istiyorum ona karşı anlayışsız davrandığımın farkına vardım orda bir ilişkisi olsdaydı giderken daha neşeli olurdu heralde giderken morali çok bozuktu hiç gitmek istemiyordu iki ay daha çalışıp geri dönceğini söyledi ben işte kafamda birşeyler kuruyorum kendimide onuda huzursuz ediyorum adam telefonda nasıl yalvardı ama ona söylettim sonunda allah belamı versinki seni çok seviyorum dedi şimdi ben vicdan azabı çekiyorum çok üstüne gittim boğdum onu yani beni aldatsaydı konuşmalarından anlardım o yalan söyleyemez açık verir o çocuklarına çok düşkün yapamaz öyle şey vicdanı sızlar
yaaa eşim sevgisini belli etmeyen bir insan ben hep onu değiştirebilirim sandım hep çatışmalarımız bu yüzden oldu onu böyle kabul etmem lazım heralde adamı ben çok sıkıyorum çok ilgi istiyorum ona karşı anlayışsız davrandığımın farkına vardım orda bir ilişkisi olsdaydı giderken daha neşeli olurdu heralde giderken morali çok bozuktu hiç gitmek istemiyordu iki ay daha çalışıp geri dönceğini söyledi ben işte kafamda birşeyler kuruyorum kendimide onuda huzursuz ediyorum adam telefonda nasıl yalvardı ama ona söylettim sonunda allah belamı versinki seni çok seviyorum dedi şimdi ben vicdan azabı çekiyorum çok üstüne gittim boğdum onu yani beni aldatsaydı konuşmalarından anlardım o yalan söyleyemez açık verir o çocuklarına çok düşkün yapamaz öyle şey vicdanı sızlar
eşim uzakta deyince herkesin aklına gelen aldatıyo olması eşim oraya çalışmaya değilde sanki o iş için gitmiş gibi herkesin bunu söylemesi sinirlerimi bozuyo bu yüzden psikolojim bozuldu benimde burda hergün milletin imalı lafları doldum doldum o gelince patladım herşeyi ben yaptım aslında tabi benide eşimide tanımadığınız için böyle yorumlar yapmanız normal eşim böyle bir insan işte söylediğinin nreye gittiğini bilmeyen incelikten uzak ben bir sinirle onları yazdım kendi hatamı hiç görmedim ikimizdede aslında iletişim bozukluğu var ikimizde inatız konuşmuyoruz hiçbirşey böyle hallolmuyo telefondada bişey konuşamayız zaten sesimiz bile zor duyuluyo en iyisi biraz sabretmek herşeyin suçlusu bu ayrılık gelince herşey yoluna girer inşallah
eşim uzakta deyince herkesin aklına gelen aldatıyo olması eşim oraya çalışmaya değilde sanki o iş için gitmiş gibi herkesin bunu söylemesi sinirlerimi bozuyo bu yüzden psikolojim bozuldu benimde burda hergün milletin imalı lafları doldum doldum o gelince patladım herşeyi ben yaptım aslında tabi benide eşimide tanımadığınız için böyle yorumlar yapmanız normal eşim böyle bir insan işte söylediğinin nreye gittiğini bilmeyen incelikten uzak ben bir sinirle onları yazdım kendi hatamı hiç görmedim ikimizdede aslında iletişim bozukluğu var ikimizde inatız konuşmuyoruz hiçbirşey böyle hallolmuyo telefondada bişey konuşamayız zaten sesimiz bile zor duyuluyo en iyisi biraz sabretmek herşeyin suçlusu bu ayrılık gelince herşey yoluna girer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?