Ne sevdiği belli ne sevmediği

beynimi birşeyler kemiriyor hep acaba başka birimi var diye

bu sizin yazınız ben bu düşüncenize dayanarak yorum yazdım zaten ...

öyle..
çünkü insanlar teselli "duymak" istiyor "aa yapma lütfen abartma, yok öyle bi şe, sana öyle gelmiştir" türünden
içini rahatlatmak istiyor..
içinde çeliştiği "acabaları" başkasından "duyunca" ne yapacağını bilmediğinden belki de..

Eşiniz sizi aldattı mı diye sormadığınızı anlayabildim.
Ancak sizin anlattıklarınızdan insanın aklına böyle birşey gelmesi çok normal.
Ve yorumlar bu yönde olunca, eşinizin sizin gönlünüzü almak için çabalarını anlatıyorsunuz.
Oysa ilk yorumunuzda aylarca yanınızda olmayan eşinizin ilk tepkisinin sizi üzdüğünden bahsediyorsunuz ve çok çok haklısınız da.
Ama yorumlardan sonra hemen savunmaya geçtiniz. Ben bunu söylemek istedim.

afedersin ama şap ilişkide soğuk olmalarını sağlamıyormu zaten , ilşkide sıcak normalde soğuk davranması şapın etkisiyse nasıl oluyor?

eşin tamamen şaptan böyle olmuş..

senı özlemle sarıp öpmemesı ilk gece arkasını dönüp uyuması

kızına sen olmasan gelmem demesi

hepsi şaptan...

eşin orda senı aldatmıyordur

bunlarımı duymak ıstıyorsun?

Herşeyden önce kızına dönüp 'sen yanımda olsan gelmezdim' demesii.
bu ne kadar ağır bi laftır.
şakaymışşş nasıl şaka bu??

ben bisey soylicem boyle evlilik olmaz insan esi nerdeyse oda orda olmali yurt disina giiti tamam siiz niye yaniniza aldirmiyo ki.bizdede boyle oldu once esim giti 1 haftaligina ev buldu sonra geldi bzi aldi dogrusuda budur .6 ayda bir gorulurse tabiki arda sogukluk olur.

esiniz aldatmiyo olabilir.sunada inanmiyorumki ayri diye her erkek aldatmaz herkez kendi kocasini baskasiyla karistirimasin aldatmayan temiz bir cok erkek var.

ama sizdede kabahat var kusuura bakmayin niye ilgi ilgi dyip duruyosunuz simdi kabul etmissiniz cok ilgi istedim siktim adami diye .elbetteki ilgi beklek hakkiniz da nebiliyirm .1 hafta kalmis adamcagiz surda keske bagzi seyleri karsilikli hosgorseymisiniz.

yaaa eşim sevgisini belli etmeyen bir insan ben hep onu değiştirebilirim sandım hep çatışmalarımız bu yüzden oldu onu böyle kabul etmem lazım heralde adamı ben çok sıkıyorum çok ilgi istiyorum ona karşı anlayışsız davrandığımın farkına vardım orda bir ilişkisi olsdaydı giderken daha neşeli olurdu heralde giderken morali çok bozuktu hiç gitmek istemiyordu iki ay daha çalışıp geri dönceğini söyledi ben işte kafamda birşeyler kuruyorum kendimide onuda huzursuz ediyorum adam telefonda nasıl yalvardı ama ona söylettim sonunda allah belamı versinki seni çok seviyorum dedi şimdi ben vicdan azabı çekiyorum çok üstüne gittim boğdum onu yani beni aldatsaydı konuşmalarından anlardım o yalan söyleyemez açık verir o çocuklarına çok düşkün yapamaz öyle şey vicdanı sızlar

evet herşey bu ayrılık yüzünden oldu bizi aldırmak istemiyo çünkü dönmeyi düşünüyo.ayrı kalmak ikimizede çok ağır geldi gelince herşey yoluna girer inşallah

keşke böyle anlatsaydın canım yaa ilk mesajının bir köşesine iliştirseydin bu yazdıklarını ..
şimdi başta suçlayıp, sonra "ay benim eşim asla aldatmaz, çok vijdanlıdır" olaylarına girince tuhaf görünüyo..
inş dediğin gibidir, 6 ay sonra geldiğinde sevgisini, özlemini, bağlılığını sözlerle değil de davranışlarıyla, dokunuşlarıyla gösterir sana :))

Niye kendini suçluyorsun? "Ben adamı boğdum, ben ilgi manyağıyım, ilgi göstermedi hır cıkardım".....

Adam duygularını mı aldırmış orada? Kızına sevgisini gösterebilen bir adam karısına niye sırtını döner ki? İlla aldatmış olması gerekmiyor, duygusal boşluğuna kendini kaptırmıştır belki?

Ayrıca "Seni Seviyorum" cümlesini zorla söyletmişsin! Aranızda kocamaaan bir boşluk var, kmler değildir insanları uzaklaştıran. Sizin aranıza başka türlü bir mesafe girmiş.. Seni aldatmasa bile soğumuştur, cok basit bir nedendir vs vs bunların üstünde durmalısın.

eee o zamanda sorunda kalmadı galiba , eşiniz aklandı sonuçta

şap etkisi, cinsel soğukluktur benim bildiğim..

adam cinsellikte soğuk değil ki.. ilgisiz.. saçını boyatmışsın, cadı gibi olmuş anneniz demiş çocuklara.. kızına "sen olmasaydın gelmezdim" demiş.. gece kızı koynuna almış uyumuş..

şap etkisi olsaydı, seninle ilgilenir gönlünü hoş eder, yatakta memnun edemezdi..

ayrıca eşinizi önce yerip sonra savunmak için konu açmak gibi bir talihsizliğe neden düştüğünüzü anlamış değilim..

eşiniz ne yaptıda bu kadar kendinizi suçlamanızı sağladıtabiiki ilgi alaka bekleyeceksiniz.6 aydır yolunu gözlüyorsunuz.ne kadar yorgun uykusuz olsada ilk geceyi sizden ayrı yatakta geçirmesini mazur göstermez.6 ay sonra görüşüyorsunuz,onun sizin peşinizde dolanması lazımdı.kızına sarılıp uyuması gerekmezdi.elbette çocuklarını çok seviyoırdur ama bu sevgi sizden ayrı uyumasını makul göstermez

eşim uzakta deyince herkesin aklına gelen aldatıyo olması eşim oraya çalışmaya değilde sanki o iş için gitmiş gibi herkesin bunu söylemesi sinirlerimi bozuyo bu yüzden psikolojim bozuldu benimde burda hergün milletin imalı lafları doldum doldum o gelince patladım herşeyi ben yaptım aslında tabi benide eşimide tanımadığınız için böyle yorumlar yapmanız normal eşim böyle bir insan işte söylediğinin nreye gittiğini bilmeyen incelikten uzak ben bir sinirle onları yazdım kendi hatamı hiç görmedim ikimizdede aslında iletişim bozukluğu var ikimizde inatız konuşmuyoruz hiçbirşey böyle hallolmuyo telefondada bişey konuşamayız zaten sesimiz bile zor duyuluyo en iyisi biraz sabretmek herşeyin suçlusu bu ayrılık gelince herşey yoluna girer inşallah

:) Allah yolunuzu acık etsin.

Biz alıştık artık eleştirmeye başlayınca kocasını beyaz atlı prens ilan eden konu sahiplerine.

Yalnız eşinize o konuşabildiğiniz kısacık anlarda şunu söyleyin; ben bugüne kadar hep kendimi suçladım, seni boğdum, ilgi istedim haklı olarak(?) vermedin, sen bitanesin, 6 ay sonra bana sırtını dönüp yattın ama yine de haklısın. Sen bitanesin, ben cadıyım :82:

o zaman ne yapıyormuşuz sinirlenince çat çat eş alehinde yazmıyormuşuz ilk yazdıklarına bir bak sonra şimdikilere..acaba başkasımı varmı diyence sizsiniz üstelik... ve konu başlığını yazanda...
sizin adınıza üzüldüm eşinizede üzüldüm sürekli ruh hali değişen bir bayanla yaşamakta zordur ben hak verdim adama sevdiğini yeminle kanıtlıyor adamcağız

hem şikayet hem savunma.şimdi canım eşinin durumu gerçekten tuhaf seninde tuhafına gitmişki buraya yazacak noktaya gelmişsin.ama bunu başkasının ağzından duymak istemiyorsun.aslında burda yazılanlar seninde aklından bin kez geçmiştir.bence gidişat iyi değil borç ödemek yada başka bişey için dışarı çalışmaya gittiyse eşin diğer gelişte tekrar gönderme.burda bi arkdaş vardı eşi kazakistanamı gitmişti öyle bişeydi sonu pek iyi olmadı .inşallah ters bişey yoktur ama sende gördüğün tuhaflıkalrdan sonra burda eşini savunma .yada savunacaksan ortada bi sorun yoktur burda milleti boşuna yorma.

Eşiniz uzakta olduğu için yapıldığını düşünmüyorum o yorumların.
Gelir gelmez ettiği laflar, şaka olduğunu söylediği ki şakanın ölçüleri bellidir, yakışıksız. İster kabul edin ister etmeyin.
Sizin patlama dediğiniz nedir. Birşey yapmamışsınız ki.
Eğer ilgi istediyseniz bundan da haklısınız.
İstemenize de gerek yoktu ya neyse..
İletişim bozukluğu ya da inatla da ilgili değil ilk anlatılanlar.
Saçınızın rengi hakkında, bir de üstelik çocuğunuza yapılan yorum.
Yarın bu çocuk size aynı şekilde derse ne yapacaksınız
Ya da sen olmasaydın gelmezdim kızım bana göre hiç komik değil. Şaka gülmek için yapılır. Afedersiniz ama bu densizlik olmuş.
Neyse keşke konu açmasaydınız da bunları duymasaydınız
Siz bunları duymaya hazır değilsiniz
Ve bu kadar tepki göstermeniz aynı soruyu belki de kendinize sorduğunuz ve cevabından hoşlanmadığınızdan olabilir.
Kadınlık gururunuza yakıştıramadığınız için olabilir.

eşinizi tanımak gerekmiyor ki.
mehmet yapmaz, mehmeti 11 senedir tanırım o asla aldatmaz diye bi şey yok
ama ilişki ama tek gecelik ama uzun süreli ama hayat kadınıyla
bütün erkekler aldatabilir
buraya konular genellikle "yok yok aldatmıyordur rahat ol" u duymak için açılıyor, "kocişim hayatta aldatmaz bizi ayıramazsınız" diye kapanıyor.
türk kadınlarının genelinde var bu.
yuvanın kutsallığına sözüm yok, çocukların mutluluğu için evliliği sürdürmeye de sözüm yok.
ama hem sorunlardan yakınıp hem de sorunların kaynağını görmezden gelmek konuyu işin içinden çıkılmaz hale getiriyor.
"yok yok aldatmıyordur, kesin başka sebebi var. başka sebep söyleyin" ı-ıh böyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…