Ne tencereymiş!

Ben de isterdim ama sebeplerim var yazdım üstte de
Ya bi de daha önce annemlere bi takım daha tencere getirdim yani
O sorun değildi de bu mu sorun oldu anlamadım
Sonradan okudum sebebinizi. Babanızla konuşmanız mümkün mü peki? Size böyle davranması zaten kötüyken, eşinizin yanında yapması cidden daha kötü. Ben olsam benim de gururum incinir. Babanıza deseniz ki, baba üç günlük dünya, değmeyecek şeyler için birbirimizi kırmaya ne gerek var, üstelik eşimin yanında yapıyorsun bu beni nasıl incitiyor anlatamam. Tencereye hatıra diyorsun, bana kalacak en güzel hatıra tencere değil sizinle geçirdiğim zamanlar ama onu da bu gereksiz gerginliklerle kaçırıyoruz deseniz... Yani biraz edebiyat, biraz duygu sömürüsüyle gerçekleri dile getirseniz işe yarar mı sizce?

eşinin araya girip karışmaması gerekıyordu.Yani siz herhalukarda barışırsınız da damat tabi sonuçta el.

Bana biri bunları söylese hüngür hüngür ağlarım çünkü bence de değerli olan bu saydıklarınız
Ama babamla aramızda zaten 48 yaş var beni anlayacağını pek sanmıyorum
Ben maneviyata önem veririm o nedense böyle maddi şeylerden beni hep kırıyor
kırıldığımı anlatmaya çalışırken bile beni dinlemeyip daha çok kırıyor. Erkek kardeşime de yapıyor ama kardeşim hiç aldırış etmeyip daha beter karşılık verdiği için geçinio gidiyorlar.

İşin çok zor Z zeytinagaci , bu yaşananların babanın yıpranmışlığı sonucu olduğunu düşünüyorum
Annenin durumu, içinde bulunduğu yalnızlık, ee yaşı da var bayağı
Bayram şimdi, eşi yatıyor, dokunmuştur ona , bayramlar zor geçiyor, insan geriliyor
Eşin zaten çok olgun davranmış ama işte idare edeceksiniz, babanın durumu çok zor
Sizlerinde zor tabi ama onun yaşa bağlı bir yıpranması da var, sen yine alttan al, babadır idare edicen, bazen çocukların büyüklük yapması gerekir ya bence bu da o durumlardan

Senin suçun yok .esininde yok aslında ama keşke karismasaymis.yaşlılarin bazen oluyor böyle tavırları sen yinede gönül koyma alttan al .

Canım 73 yaşında tahminimce baban neredeyse dedemle yaşıt huysuz ve yıpranmış bir ihtiyar onun doğruları değişmez bu saatten sonra Allah yardımcın olsun annene uzuldum.mecbur kalacaksın madem bir şey olmamış gibi davran.

annen babanı doldurmus baban da sana kızarken eşin savununca ona patlamıs asıl sorun annende bence oylece seyrettıyse esınle baban arasındakı atısmayı hıc hos degıl

Cidden işiniz zor. =( O zaman tek çare, bu adam böyle aksi, her söylediğini kafaya takmamalı diye düşünüp, kendinizi az zararla kurtarmaya çalışmak. Yaş ilerledikçe insanların bazı huyları iyice sivriliyor ya, babanızın bu huyunu da yaşına vereceksiniz artık, ne yapılır ki başka... Anladığım kadarıyla eşinizle güzel bir ilişkiniz var. Ne güzel... En azından kırılsanız da, üzülseniz de, yanında nefes alıp canlanacağınız, huzur bulacağınız bir insan var.

Bir de taaa dört sene önce verilmiş bi tencere var. Eski tip yaşanmışlığı olan bi tencere. Üstelik evde bir tane daha yokken. Ne yani o mu sığmadı eve. Onu da saklayıp annenize de bitane hediye alamaz mıydınız. 7 saatlik yol masrafından daha ucuzdu bence. Yoksa biz mi yol masrafını çok yapıyoruz?

Bir de eşinizin babanıza "bilsem çöpe atardım" diye atar yapması ne saygısızca geldi anlatamam. Siz dersiniz ama eşiniz diyemez. Hatta siz eşinizin yanında bile demeyin. O sizin babanız. Benim de babamla sorunlarım oldu ama babanın adı bile yeter.

Elin oğlu babama böyle deseydi döner bakardım yüzüne. Biz hallederiz babamla bu şekilde konuşma derdim. Ben sizi de eşinizi de ayıpladım kusura bakmayın.

Dediğim gibi her baba pamuk olacak diye bişey yok ama damat o şekilde azarlayamaz. Siz azarlayın bakalım onun babasını ne oluyor.

Ne ayıp şey. Kimse de öyle denir mi dememiş. Ben çok yadırgadım zeytinagaci.

sağol sevgili attraente
babam annem hastalanmadan önce de huysuzdu
anneme eziyet ederdi aynı böyle
annem de hep içine attı sustu yıllarca aman idare edeyim dedi
şimdi ona yapamıyor yerini ben aldım diye düşünüyorum
ben de susuyorum ama her şeyi zehir etti ya ilerde düşündüğümde her bayram bi tatsızlık hatırlıycam

Senin suçun yok .esininde yok aslında ama keşke karismasaymis.yaşlılarin bazen oluyor böyle tavırları sen yinede gönül koyma alttan al .

işte onun yanında laf söyleyince benim de gözlerim dolunca eşim dayanamadı
malesef böyle durumlarda eşim susamıyor

yok değişmez kesinlikle
ama bari azıcık tutsa kendini 3 gün kalıcaktı eşim
nolcak ki azıcık sussa sonra bana ne söyleyecekse söylesin ya öff

annen babanı doldurmus baban da sana kızarken eşin savununca ona patlamıs asıl sorun annende bence oylece seyrettıyse esınle baban arasındakı atısmayı hıc hos degıl

Annem değil annem konuşamıyor
ama anneannemin doldurduğuna adım kadar eminim
bu eski şeyi sana getirmişler falan demiştir
o da bayram sebebiyle dün bizimle geldi

Yaşlandıkça çocuklaşıyo insanlar gerçekten kafanızı takmayın alttan alın yaşlı insanlar zaten kaç yıl daha birlikte vakit geçireceksiniz ki kırgınlıklara hiç gerek yok eşiniz de keşke gitmeseymiş sizi koruması güzel ama çekip giderek sizi de hoş olmayan bi durumun içine sokmuş konuşun dönsün tatlılıkla halledin bence

Annem değil annem konuşamıyor
ama anneannemin doldurduğuna adım kadar eminim
bu eski şeyi sana getirmişler falan demiştir
o da bayram sebebiyle dün bizimle geldi

annen değilse ewet cunku barız amca doldurusa gelmıs o zaman annen uzulmesın hıc degılse konusamıosa eger ama arkadaslar da demıs yas ılerledıkce ınsanlar çocuklasıyor huysuzlasıyor artık ne dıyelım arada kalan sız oldunuz

ya benden tencere falan isteyen olmadı ki vanilyacım
isteseler zaten yenisini alırdım
bAbam evde yemek yapmıyor
ben haftasonları geldikçe yapıyorum bakıyorum tencere yok yine ben sıkıntı yaşıyorum
dolapta dursun geldikçe kullanırım demiştim

4 sene önce verilmiş tencereyi ben 10 kere ya kullandım ya kullanmadım
yeni gibi yani
anneme hediye alsam napıcak ki annem tencereyi yatalak zaten odadan bile çıkamıyor

babam önce dedi çöpe atsaydın keşke dedi
eşim de keşke atsaymış böyle gerginlik olacağını bilseydim dedi

babam eşimi sevmiyor
evliliğimizi kabul etmiyor /4 sene oldu halbuki
ama eşim onun her şeyini çeksin her bayram gelsin otursun onla sohbet etsin istiyor. gelmezse ısrarla soruyor gelsin diyor. gelince de böyle bişey yaşandı işte.

eşim gerçekten sakin şekilde söyledi sesini yükseltmedi
ama eşim gidince babam benle normal konuşmaya çalışıyor şimdi

tencere miydi evde istenmeyen eşim miydi diyorum ben de.

Yanlis hatirlamiyosam, sizin babaniz bayram tatilinde cumadan gelmenizi bekliyodu. Bence tencere sadece bahane. Erken gelmediginiz icin bu sert cikis.

bence de böyle galiba
bu tencere bahanesi oldu galiba
eşim gitti kavga bitti şu an

Eşinize normalde de gıcık oluyordur. Bir de cevap vermiş hepten oklari uzerine çekmiş.
Alttan alamamış. İnsan bi yerde patliyor.
Hep olacak şeyler bunlar.
O yüzden salla gitsin

Bizim örf adetleri damat ole kayinpedere laf konuşmaz. Olay sen ve ailen arasında. Maşallah hiçbişey altında kalmıyor esin.bak sebep ne olursa olsun o damat baban kapıdan kovsa bacadan girecek alttan alacak .

Kaynanan sana laf sokup hakaret etse susup oturacaksin yani. Buyukte olsa kayinpeder de olsa haksiz, haksizdir. O zaman buyukte buyuklgunu bilecek.

Eşinize normalde de gıcık oluyordur. Bir de cevap vermiş hepten oklari uzerine çekmiş.
Alttan alamamış. İnsan bi yerde patliyor.
Hep olacak şeyler bunlar.
O yüzden salla gitsin

eşim de sigarayı bıraktı 6 gün oldu. öfke patlamalarıy yaşıyor gün içinde
onun da etkisi oldu sanırım

Hmm:/ pardon o zaman ben azarladı sandım neden istemiyo peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…