- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
kısır çikolatalı kek patates salatasıKızlar işten 17:00 da çıkıyorum ve evde saat 17:35'te oluyorum. Akşama misafirlerim var ve şehir dışından geliyorlar. Ben şimdi eve gidip önce temizlik yapacağım ve sonra yemek işine girişeceğim. Yemekten kastım da böyle aparatif şeyler yapmalıyım çünkü saat 21:00 gibi gelirler. Ne yapabilirim o saatte çayın yanına yemek olarak? Offff(((
Börek, mantı, mantar sote falan çok mu ağır. Düşündüklerim bunlar ama başka neler olabilir ki?Bi cay demleyip borek filan yapsan saat aksamin 9 unda kimse sulu yemek istemez heralde
Biraz öyle oldu ya. Bende bu tarz şeylerde düşündüm. Evime de ilk kez gelcekler ama bakalımSon gün mü haber verilir yahu. Yufka alıp börek yap bence,bir de kurabiye al ya da kek yaptın mı tamamdır.
mantı ve mantar sote ağır kaçar, o saatte kimsenin canı istemezBörek, mantı, mantar sote falan çok mu ağır. Düşündüklerim bunlar ama başka neler olabilir ki?
Uyumsuzlar birbirleriyle, boşuna zahmet.. Yufkadan basit bir börek, ve tatlı bir şey kek. Ya da al 1 kilo hazır tatlı, yap evde bir börek bir makarna salatası önce tuzlular yenir sonra tatlılar. :)Börek, mantı, mantar sote falan çok mu ağır. Düşündüklerim bunlar ama başka neler olabilir ki?
Bunlara ilaveten birde balkon pervazlarımı temizlicemdondurulmus borek al derım
bırde yaapbılırsen kek ve
makarna salatası
evıde temızleme yetısemezsın
supur
tuvalet banyoyu yıka
camsılle soyle bı al etrafı tamam
o ne kız balkon pervazı?Bunlara ilaveten birde balkon pervazlarımı temizlicem
:) Balkonlarımın kenar mermerleri ile demirlerini:) Kaç zamandır yağmur yağıyor, çamur gibi oldular hele de cam balkonlarımda var ki sorma. Onları da silemem, yağmurdan derim ne yapımo ne kız balkon pervazı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?