- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
he onları sıl ne olacak 5 dk'lık iş:) Balkonlarımın kenar mermerleri ile demirlerini:) Kaç zamandır yağmur yağıyor, çamur gibi oldular hele de cam balkonlarımda var ki sorma. Onları da silemem, yağmurdan derim ne yapım
Evet, üç balkon olunca birde balkonlarda büyük, hem yemek hem temizlik hem onlar falan zor geldi bana. zaten pert bir vaziyette eve gitcem bakalım. Motor takcam herhaldehe onları sıl ne olacak 5 dk'lık iş
15 dkEvet, üç balkon olunca birde balkonlarda büyük, hem yemek hem temizlik hem onlar falan zor geldi bana. zaten pert bir vaziyette eve gitcem bakalım. Motor takcam herhalde
Benimde soyunma odam var yatak odasında askıdan aldıklarımı oraya tıkcam hepsinisüpürmeye ağırlık ver bi de. wc ve lavobolarıda ov. toz alma işlemi cam sille şipşak hallet. yüzeysel yaparsan anca yetişirsin. bende çalışan bayanım, ittire kaktıra yapıyorum bazen bazı şeyleri :) boş bi odam var, yığıyorum oraya
Dakka tutup yarın söyliceğim15 dk
evide 30 dk süpürsen tuvalet banyo toplam 1 saatte temizlik bitti
Şu spurfreshin hazır böreği var ondan mı alsam acaba:)Hazır börek en iyisi yanına çikolatalı pasta.evde yapsan iki saatte hicbirsey yetişmez
Teşekkürler:)Kek kurabiye kuru pasta börek türü şeyler tercih edebilirsiniz.ya da hazır yufkadan tavada gözleme yapıp yanına peynir domates salatalık koyabilirsiniz.biz böyle şeylerde patates salatası falan yapıyoruz.
Teşekkür ederim:) Magnolya'yı çıkartamadım ama?kek
kısır yada amerikan yada rus salatası
magnolya
börek
hazır kurabiye yada ekler yada yaş pasta
çay yanına çeşitli meyve suları vede sodalar
bunlar yeterli olcaktır sanıyorum
istediğin çeşitte pudingi yap canım. muz, çilek, kivi tavsiye etmiyorum ama zevkine göre meyveleri hazırla. kahdehte, kavonozda, kavanoz görünümlü bardakta filan hazırla bunları. birde istediğin bir bisküvüyü alıp parçala kum gibi olsun. sonra da bunları istediğin şekilde kat kat koy. en üstte büsküvü kırıntıları geleck şekilde olmasını tavsiye ederim ama aralara da koy büskiwi kırıntısı afiyet olsun :) inaşşlah anlatabilmişimdir :))Teşekkür ederim:) Magnolya'yı çıkartamadım ama?
hiç tadına baktınız mı önerdiğiniz şeylerin? kesinlikle berbat. yaprak sarmasını da ezmesinide ki o berbat salatayıda tattım üzgünüm nmete böyle demek istemezdim ama verilen paraya yazık..
birde islam marketi olacak.. o tepsi böreklerin içinde pamuk yağı kullanılıyor onun yerine fırından marketten yufka almak en mantıklısı.. bimin hazır gıdalarını hiç tavsiye etmiyorum..
Evet, anladım:)istediğin çeşitte pudingi yap canım. muz, çilek, kivi tavsiye etmiyorum ama zevkine göre meyveleri hazırla. kahdehte, kavonozda, kavanoz görünümlü bardakta filan hazırla bunları. birde istediğin bir bisküvüyü alıp parçala kum gibi olsun. sonra da bunları istediğin şekilde kat kat koy. en üstte büsküvü kırıntıları geleck şekilde olmasını tavsiye ederim ama aralara da koy büskiwi kırıntısı afiyet olsun :) inaşşlah anlatabilmişimdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?