Ne yapacağımı artık bilemiyorum

ankesenamun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
183
76
98
Eşimle tartıştık çoğu zaman basit konulardan tartışıyoruz zaten,aslında şu anki konularda da incir çekirdeğini dolduracak bir şey yok.
Ama bıktım her tartışmadan sonra Sur a gideceğim deyip duruyor,bugün de her gün geç geliyorsun ufacık yerde yaşıyoruz çok mu zor erken gelmek daha yeni döndüm tatilden özlemedin mi falan dedim tartışma devam etti kızdı bağırdı çağırdı sonra dilekçe verdim Sur a gidicem kurtulacaksın benden dedi
Daha önce de yazdığı dilekçeyi yakalamıştım ağzımı açsam dilekçe yazıyor. Babasına haber verdim,bir de iş yerinden samimi olduğumuz arkadaşına
Bıktım artık en ufak şeyde öfke nöbetlerinden
Daha önce çok daha büyük sorunlarımız oldu kaç defa boşanmanın eşiğinden döndük, öfke kontrolü yok tedavi olması gerekiyor yanaşmıyor.
En son ben de yeter artık burnumdan geldi sen gitmeden ben gidicem arabayı getir gidiyorum bu evden dedim,getirdi
Ne yapayım gideyim bu gece otelde kalayım diyorum,kendime kiralık bir ev bakayım taşınayım yaza da tayin ister giderim diyorum,bir yandan da otur oturduğun yerde yaza kadar sabret tayin iste öyle boşan diyorum
Bu arada bu ikinci evliliğim ve ilk evliliğim de burda olmuştu ve burası çok küçük bir yer.
Yorumlarınıza ihtiyacım var

Eşin polis falan sanırım.

Bu şekilde ilgi bekleyen çocuklar gibi davranması çok itici.

Temelde başka sorunlar olabilir mi?

Eşin polis falan sanırım.

Bu şekilde ilgi bekleyen çocuklar gibi davranması çok itici.

Temelde başka sorunlar olabilir mi?
evet polis
temelde başka sorunlar var düğün gününden beri tartışmalar devam ediyor zaten
güven sorunumuz var çünkü defalarca yalanını yakaladım
ailesinin yanında üstüme yürüdü,öfkeden kapıyı kırdı,ailesi ağzını açıp laf etmedi
sokak ortasında kavga çıkardı beni itti düşürdü mahkemelik olduk şu anda hala mahkeme sürüyor
boşanmak için hala neyi bekliyorum bilmiyorum
sanırım burdan gitmeyi
ikinci evliliğimin olması burda boşanmam için beni engelliyor çünkü çok zor herkes tanıyor beni yaklaşık 8 yıldır burda yaşıyorum
korkuyorum duyacağım laflardan kaldıramamaktan
bir yandan gururum git diyor bilmiyorum artık bi karar alıp uygulamam lazım

ayrıca çocuğumuzda olmuyor tüplerim tıkalı ancak tüp bebek olurmuş ama bilerek yapmıyorum tüp bebek çünkü güven sorunum var,evliliğe bak bu evliliğe çocuk mu yapılır
yaklaşık 4 yıllık evliyim hala aynı durumlar
rezilliğin dibindeyim resmen
bugün bu evi terketmelimiyim yoksa tayin isteyene kadar sabır mı etmeliyim lütfen bi yol gösterin kızlar
ben de mantık falan kalmadı artık

Anladım tamamen toplum baskısı yani.

Ama şu şartlara ne kadar dayanabilirsin ki?

Eşinin psikolojik sorunların olduğu aşikar. Bırak gitsin Sur’a mı gidiyor cehenneme mi gidiyor, nereye giderse gitsin. Sen çalışmıyorsan sana da bakmak zorunda, sen kal yerinde o nereye giderse gitsin. Engelleme bakalım. Zaten blöf yapıyor.

Eşini doktora götür. Sur'a gidiyorum diyerek dalga mi geciyor? Yani bu kadar sacmalik olamaz. Orada insanlar kaçmak için debelleniyor, adama bak. Pardon yani, acil doktora.

ben çalışıyorum öğretmenim maalesef buna rağmen toplumun baskısını iliklerime kadar hissediyorum
kendimi çok güçsüz ve gurursuz hissediyorum
mantığım çık git diyor ama korkuyorum

Hiç korkma hiç kimse boşanmak için evlenmez
başkalarının lafını önemseme,o evin içinde ne yaşadığını,ne çektiğini sen bilirsin
olay yavaş yavaş şiddete dönüşmeye başlamış dayak yiyip sonra mı boşanacaksın

ben çalışıyorum öğretmenim maalesef buna rağmen toplumun baskısını iliklerime kadar hissediyorum
kendimi çok güçsüz ve gurursuz hissediyorum
mantığım çık git diyor ama korkuyorum

Anladım..

Bazı şeyler yaşamadan bilinmez işte ama şimdi kadro olaylarınız tayinleriniz falan çok kolay. Her dönem oradan oraya gezen öğretmen tanıyorum. Yaşadığın şehirden başka yere gidip bir hayata başlayabilirsin. Çıkmazda olduğun için zor görünüyor ama emin ol yaşadıklarından zor değildir.

Eşini doktora götür. Sur'a gidiyorum diyerek dalga mi geciyor? Yani bu kadar sacmalik olamaz. Orada insanlar kaçmak için debelleniyor, adama bak. Pardon yani, acil doktora.
gitmiyor doktora psikolojik sorunları var çok belli ama kabul etmiyor beni suçluyor,beraber gidelim diyor işim etkilenir diyor
sokak ortasındaki olayda ayrılmaya karar vermiştim bir ay ayrı kaldık evden uzaklaştırma aldı, ağladı sızladı özür diledi tedavi görücem öfke kontrolüm yok dedi inandım kabul ettim
Ama yine aynı yine aynı

Bırak o gitsin ya, sen niye gidiyorsun ki? Git nereye istiyorsan de, Sur da olur Halep'de de. Yeterki ben tayin olana kadar geriye dönme de.

Defolsun gitsin, sen de sorana tayini çıktı ayarlayacağız falan dersin. Kendi tayinin çıkana kadar orada idare eder, sonra da yeni bir yerde yoluna bakarsın.

hemen bugün mü terketmeliyim sizce bu evi yoksa hazirandaki tayin dönemini mi beklemeliyim?

gitmeyeyim mi ben şimdi bana da bu daha mantıklı geliyor hatta geçen sene tayin döneminde bunu yapacaktım yalvardı yakardı ikna etti ama bazen de yeter bu kadar mı gurursuzsun çek git neyi bekliyorsun diyorum

Öfke kontrolu hemen düzelecek bir sey deil arkadasim. Önce kişinin buna hazir olması lazım. Once hasta oldugunu kabul etmeli. Hasta dediysem, nevrotik bakımdan yıpranmışlık Yani. 1 ay uzak kalmayla sadece içindeki duyguları bastırır. O kadar. Uzun bir tedavi şart. Ancak hiçbir psikolojik hasta tamamen duzelmez

Bir karar verdiyseniz hemen uygulamaya geçin. Hakkınızda hayırlıysa Allah da yardım edecektir zaten. Tayin dönemi olmas da bir şekilde bir imkan çıkar karşınıza. Şiddet gördüğünüzü ispat ederseniz -şu mahkeme olayını yani- tayin dönemini beklemenize gerek kalmayabilir.
Aileniz destekçi mi?

gitmeyeyim mi ben şimdi bana da bu daha mantıklı geliyor hatta geçen sene tayin döneminde bunu yapacaktım yalvardı yakardı ikna etti ama bazen de yeter bu kadar mı gurursuzsun çek git neyi bekliyorsun diyorum
Gitme tabi canım ya, sorun çıkartan o, o gitsin...sen yeni bir kuruma geçene kadar düzenini hiç bozma.

Mesleginiz var muhtac degilsin, cocugun yok seni baglayan bi sey yok, ne bekliyorsun? Neden cekiyorsun hala? Bunun icin mi okudun, bunun icin mi calisiyorsun? Caresiz degilsin toparlan kendine gel. Ne cevresi ya kime ne? Lutfen yapmayin kendinize bunu artik ya.

bu durumda ayrılmak en doğrusu sanırım
normalde çok iyi davranıyor ben de ona öyle ama en ufak bi konuda şikayet ettiğimde bambaşka biri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…