Ne yapacağımı artık bilemiyorum

Size değer verdiğini düşünmüyor ve hissetmiyorsanız boşanın bencede.
Ama otelde siz niye sürünüyorsunuz ki?
Yolu gösterin, o gitsin.
normalde hissediyorum değer veriyor gibi gözüküyor ama en ufak bişeye laf ettiğimde büyüyor da büyüyor hemen kendini öldürmekle sura gitmekle tehditlere başlıyor

evet alenen gidersen git dedi

anlamıyor bağırıyor, konuşulmuyor dinlemiyor beni,kaç defa apartmandan komşular geldi onun bağırtısına.
bir başlıyor konuşmaya soluksuz suçlamalarla dolu ,dur bir de ben konuşayım diyorum konuşmaya başlıyorum kesiyor suçluyor suçluyor suçluyor devamlı
artık benim de psikolojim bozuldu

Peki esinizi seviyormusunuz?o sizi seviyormu?Simdi düsünün hayatinizda yok artik,özgürsünüz...Gercekden onu özlemezmisiniz? Egerki böyleise sizde hic bir yanlisini yüzüne vurmayinki zaten erkekler bundan hoslanmaz.ters konusmamaya gayret edin icinizden geldigi gibi konusmayin onunla daha cok sevgiyle hatta konusarak bir orta yolu bulun.Bende kizginlikla esime birsey desem oda daha cok abartirsa hic bir sonuca ulasilmazki.

Eşiniz kızgın iken, siz sakin olun. Biriniz ateş iken, diğeriniz su olmalı.(Hz Ömer(r.a))

böyle durumlar olunca sevmediğimi düşünüyorum ve özlemem diye düşünüyorum
normalde tam tersi
yaklaşık 4 yıldır evliyiz hata üstüne hata artık sabredemiyorum ben de bi yerden sonra gururum çok incindi artık yaşadığım rezillik de cabası

Sizi anliyorum kadinlar cok hassas bunu cok iyi anliyorum.Allah yardimciniz olsun.Insaallah verdiginiz kararlar dogru olur ve cok mutlu olursunuz.

Nereye giderse gitsin, belki blöf yapıyordur. Giderse de evinizde oturur, yaz döneminde tayin istersiniz. Eşiniz boşanma olayına Nasıl yaklaşıyor?? Kabulleniyor mu yoksa daha da mı sinirleniyor??

Nereye giderse gitsin, belki blöf yapıyordur. Giderse de evinizde oturur, yaz döneminde tayin istersiniz. Eşiniz boşanma olayına Nasıl yaklaşıyor?? Kabulleniyor mu yoksa daha da mı sinirleniyor??
vermiş dilekçeyi çok kötüyüm şu an eve de gelmedi zaten
bi boşanalım diyor bi boşanmayalım gerçekten psikolojisi bozuk ama kabullenmiyor
şimdi de diyorki sen beni evden kovdun ondan dilekçe verdim
oysaki o bana ben dilekçe vericem deyince giderim bu evden bu iş biter herşeyde aynı muhabbeti yapıyorsun dedim
aç mesajları oku ne olduğunu gör dedim
kafasından kurup inanaıyor

Bu şekilde Nasıl yaşanır ki..Size de yazık. Dilekçe verdiğini nereden biliyorsunuz?? Bu ilişkinin bir sonu yok gibi görünüyor, eşinizi daha önce savcılığa da vermişsiniz. Bu olanlar sizin suçunuz değil, içiniz rahat olsun.

benim eşim de polis bizim de ara da oluyor sorunlarımız ama çözüyoruz şükürler olsun ki üstelik benim eşim özel harekat polisi onların biraz alttan alınmaya ihtiyacları var bence eşine destek olmalısın çözüm ara yıkmak beş dk bide ikinci evliliğim diyorsun bence hata yapma Can'ım ...

canım iş stresinden dolayı polislerin ve askerlerin psikolojilerinin düzgün oldugunu sanmıyorum sözüm meclisten dışarı ama. allah korusun sana bi zarar vermeden kurtul derim. düşünme para pulu. bi kriz geçirip silahla yaralama olursa geri dönüşü olmayan bir hata.

Bir daha Sur derse, iyi git geber orda beni de boşanma davasından kurtar diyin.
Çok dert ediniyorsunuz bence, giderse de gitsin.
Sizin yerinizde olsam boşanma işini düşünürüm adam çok problemli.

Ben evli değilim ama nacizane fikrim siz bir öğretmensiniz kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz hiç korkmayin. bırakın gitsin sura ozaman durum ne olur zaman ne gosterir belki orda düzelir sizde yanlız kafanızı dinlersiniz daha mantikli düşünür ölçer tartarsiniz

Öncelikle allah yardımcın olsun. Esin sura gitmek isteseydi emin ol sen yoluna taş dizsen gene giderdi hele de böyle öfkesini kontrol edemeyen ruhsal bozukluğu olan bir tipse asla kimse önünde duramaz verdikleri kararlarin.... boşanmaktan da korkma kimin ne dediği diyeceği senin hayatından huzurundan psikolojinden önemli değil.... sana tavsiyem hemen eşinin bavulunu hazırla geldiğinde eline ver haydi hayatım allah senin yardımcın olsun git sura ve meslektaşlarının yanında ol ben de tayin isticem çıkana kadar burdayım sonra da dava accam sen yoluna ben yoluma haydi eyvallah de..... emin ol g.t üstü oturup şaşkınlıktan dilini yutar.... böylelerinin blöflerini göreceksin asla geri adım atmayacaksın.... dengesizin yaptığı sindirme politikasından başka bişey degil....

Eşinin psikoloğa ihtiyacı var. Elleme bakalim gitmek istiyorsa gitsin. Küçücük cocuk gibi davraniyor istedigini yaptirmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…