- 22 Temmuz 2009
- 183
- 76
- 98
- Konu Sahibi ankesenamun
-
normalde hissediyorum değer veriyor gibi gözüküyor ama en ufak bişeye laf ettiğimde büyüyor da büyüyor hemen kendini öldürmekle sura gitmekle tehditlere başlıyorSize değer verdiğini düşünmüyor ve hissetmiyorsanız boşanın bencede.
Ama otelde siz niye sürünüyorsunuz ki?
Yolu gösterin, o gitsin.
evet alenen gidersen git dediAllah yardimciniz olsun birçok polis memurun da duyduğumuz durum sorunlar tedavi olması şart o kesin. Tayine kadar sabret dicem de arabayı getir gidicem deyince getirmiş arabayı alenen git demiş yani aman biktim bu evlilikteki sorunlardan hep biz dertliyiz bide erkekler kulubu lazim bakalım onlar ne anlatcak
anlamıyor bağırıyor, konuşulmuyor dinlemiyor beni,kaç defa apartmandan komşular geldi onun bağırtısına.anladım,ama bana göre boşanmayı düşünmektense,alıp karşına düzgünce isteklerini söyle anlamayıp yine öfke moduna giriyosa tabiki gidebilirsin kapı orda de..zaten gideceginide sanmıyorum blöff yapıyo,he yapmayıpta gitmek için dilekçe verirse senin kararın saygı duyarım de..niye vicdan yapıyosun ki her tartışmada git diyen sen olsan anlarım,ama kendısı dile getiriyor..bunu kullanmasına izin verme..
orda kahraman askerimiz polisimiz neler çekıyor nelerle ugrasıyor,allah yardımcıları olsun..eminim oraya gitse senin ,evinin,evliliğinin kıymetini birkez daha anlar..bukadar zor şartlarda neler çeken kahramanlarımızı sürekli blöflerinde kullanmasın..
böyle durumlar olunca sevmediğimi düşünüyorum ve özlemem diye düşünüyorumPeki esinizi seviyormusunuz?o sizi seviyormu?Simdi düsünün hayatinizda yok artik,özgürsünüz...Gercekden onu özlemezmisiniz? Egerki böyleise sizde hic bir yanlisini yüzüne vurmayinki zaten erkekler bundan hoslanmaz.ters konusmamaya gayret edin icinizden geldigi gibi konusmayin onunla daha cok sevgiyle hatta konusarak bir orta yolu bulun.Bende kizginlikla esime birsey desem oda daha cok abartirsa hic bir sonuca ulasilmazki.
Eşiniz kızgın iken, siz sakin olun. Biriniz ateş iken, diğeriniz su olmalı.(Hz Ömer(r.a))
vermiş dilekçeyi çok kötüyüm şu an eve de gelmedi zatenNereye giderse gitsin, belki blöf yapıyordur. Giderse de evinizde oturur, yaz döneminde tayin istersiniz. Eşiniz boşanma olayına Nasıl yaklaşıyor?? Kabulleniyor mu yoksa daha da mı sinirleniyor??
Bu şekilde Nasıl yaşanır ki..Size de yazık. Dilekçe verdiğini nereden biliyorsunuz?? Bu ilişkinin bir sonu yok gibi görünüyor, eşinizi daha önce savcılığa da vermişsiniz. Bu olanlar sizin suçunuz değil, içiniz rahat olsun.vermiş dilekçeyi çok kötüyüm şu an eve de gelmedi zaten
bi boşanalım diyor bi boşanmayalım gerçekten psikolojisi bozuk ama kabullenmiyor
şimdi de diyorki sen beni evden kovdun ondan dilekçe verdim
oysaki o bana ben dilekçe vericem deyince giderim bu evden bu iş biter herşeyde aynı muhabbeti yapıyorsun dedim
aç mesajları oku ne olduğunu gör dedim
kafasından kurup inanaıyor
canım iş stresinden dolayı polislerin ve askerlerin psikolojilerinin düzgün oldugunu sanmıyorum sözüm meclisten dışarı ama. allah korusun sana bi zarar vermeden kurtul derim. düşünme para pulu. bi kriz geçirip silahla yaralama olursa geri dönüşü olmayan bir hata.evet polis
temelde başka sorunlar var düğün gününden beri tartışmalar devam ediyor zaten
güven sorunumuz var çünkü defalarca yalanını yakaladım
ailesinin yanında üstüme yürüdü,öfkeden kapıyı kırdı,ailesi ağzını açıp laf etmedi
sokak ortasında kavga çıkardı beni itti düşürdü mahkemelik olduk şu anda hala mahkeme sürüyor
boşanmak için hala neyi bekliyorum bilmiyorum
sanırım burdan gitmeyi
ikinci evliliğimin olması burda boşanmam için beni engelliyor çünkü çok zor herkes tanıyor beni yaklaşık 8 yıldır burda yaşıyorum
korkuyorum duyacağım laflardan kaldıramamaktan
bir yandan gururum git diyor bilmiyorum artık bi karar alıp uygulamam lazım
gitmiyor doktora psikolojik sorunları var çok belli ama kabul etmiyor beni suçluyor,beraber gidelim diyor işim etkilenir diyor
sokak ortasındaki olayda ayrılmaya karar vermiştim bir ay ayrı kaldık evden uzaklaştırma aldı, ağladı sızladı özür diledi tedavi görücem öfke kontrolüm yok dedi inandım kabul ettim
Ama yine aynı yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?