Ne yapacağımı bilmiyorum...

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Eşimle dün hastaneye gittik. Herşey güzeldi iyiydi hoştu. Oğlumu evde bıraktık annesigilin yanında. Hastanedeyken bir ara sor dedi aradım konuştuk. Sonra eşim işe geçti beni annemlere bıraktı. İş çıkışı geldi yemek yedik çay içtik evden ayrıldık. Yolda annesi aradı yemek yediniz mi biz yiyelim mi diye akşam saat 8 di. Bende eşime teli kapatınca babamla konuştum demiştin demedin mi yemek yeyip geleceğiz diye dedim. O da o senin sorumluluğunda sen arayıp demeliydin dedi. Bende o konuştum deyince demiştir diye tekrar aramadım. Sen sorumsuzsun fln deyince sinirlendim. Hasta olan benim onlar niye bi kere arayıp kızım ne yaptın diye sormadı deyince kıyamet koptu. Küfürler hakaretler (!) Ağıza alınmayacak laflar söyledi bana. Tamam konuyu kapatalım dedikçe uzattı bağırdı. Deliliğimide kadınlığımıda koymadı anlayacağınız. Ailesi konusunda çok hassas bana gelip bişey söyleme der onlarla ilgili. Ama herşeyde benden bekler. Onlar aramasada sen hep arayacaksın diye. Zaten aynı evdeyiz bir gün bi yere gitseler hemen ara der bende eşim için hep aradım ama yanlış yaptım galiba. Bunu Benim sorumluluğum haline getirdi. Aramasam aileside sorun eder hemen alıştılar ya... Neyse işte ben arabada özür diledim bi daha böyle konuşmucam fln beni hiç dinlemedi artık aramızda mesafe var ona göre davran sende dedi. Benim öyle mesafelere gelemediğimi biliyor beni oradan vuruyor. Bende aynı evin içinde iki yabancı gibi olmaktansa ayrılmayı tercih ederim madem ben deliyim midem pis şeyleri kaldırıyor boşa beni gitsin dedim. O da tamam çık git o Zaman annenlere dedi. Eve çıkarken bi An önce eşyalarımı alıp gitmek istiyordum. Ama oğlumu görünce yapamadım. Eşimi odaya çağırdım bi daha olmayacak deyip tekrar özür diledim bu sefer oda sarıldı öptü barıştık. Ama ben kendimi çok mutsuz hissediyorum. Bana söylediği laflar aklımdan çıkmıyor. Özür dileyip ağlayıp zırlayıp yalvardığım içinde kendimi çok gurursuz hissediyorum Ben ne yapayım bi akıl verin. Söylediklerini unutup yoluma devam mı edeyim bu konuyu eşimle oturup konuşayım mı ???

Iyide sen özür dileyecek bi şey yapmamissin. Niye bi de tekrar tekrar özür diliyosun ? Evde huzursuzluk olmasın ama sadece sen huzursuz ol. İyi mi oldu böyle yani

sen neden özür diliyorsun eğer bir konuda kendini haklı görüyorsan dik durmalısın tavrın net olmalı. birde kv ilemi oturuyorsunuz.

kaç kez özür diledin yahu.
bi şey yapmamışsın ki. hakaret eden o . o da özür diledi mi peki senden. söyledikleri için.
kendini iyice ezdirmişsin.
mesafelere neden gelemiyorsun anlamıyorum. bence arada sen mesafe koymalısın.

Ay inanamıyorum yaa neden ozur diliyosun sen hayatım ,neden hergun ailesini arıyorsun?? naparsa yapsin ısterse boşasın ama boyun eğme böyle seylere

Ozur mu diledin? Pes
Bir de sundugun seceneklere baktim da ikisi birbirinden farksiz. Oturup konusayim mi unutayim mi demissin. Dogrusu unutayim mi yoksa ayrilayim mi olmaliydi.
Senin sorumlulugun kismini da hic anlamadim ascibasi misin sen? Her ciktiginizda geldik geliyoruz yemek yedik veya yemedik diye bildirim mi yapacaksiniz?
Hep soyluyorum kiziyorlar bana, alistirmayin su erkek ailelerini arayip sormaya evlerine gidip hizmetcilik vs yapmaya diye. Sonra basinizi alamiyorsunuz. Esiniz sizin ananizi ariyor mu soruyor mu yemek yedik yemedik geldik gelicez diyor mu? Cevabiniz hayir ise artik siz de yapmaniz gerekeni biliyorsunuz
Yoksa da omur boyu ozur diler diler gurursuzca oturursunuz iste boyle.
Siz once kendinizr saygi duyun da sonra elalemden saygi gorun

Açılan son kapıyıda kendi yüzüne kapattın, hemde seni kaybetme korkusu olmayan biri için.
Çocuksa çocuk babasız büyüyemiyor mu ?
Kendi değerini hiçe sayıcak kadar kadınlığına karakterine, kişiliğine dil uzatan bi ahmak için mi yüm bunlar?
Bırak şimdi çocuğu falan cesaretin yok, cesaretin!!!!

niye devamlı özür diliyosun anlamadım? böyle giderse daha çok özür dilersin. hayır eşyaları toplamayı kafana koyunca çocuğun olduğunu unuttun mu ki görünce hatırladın. bahane.

Hepimizin yorumlarını okudum ayrı ayrı cevap yazamadım kusura bakmayın hiç iyi değilim... Yazdıklarınızda çok haklısınız. Ben onun gözünde gurursuz bir kadınım. Hep böyleydim. Haklı olduğumu düşündüğüm halde aramız bozulmasın diye hep alttan aldım bir de özür diledim. Biliyorum çok yanlış yaptım. Peki ya şimdi dün özür dileyip ağlarken bugün karşıma alıp ben tüm bu özürleri aramız bozulmasın çocuğumuz var diye haklı olduğumu bile bile gururumu hiçe sayarak yaptım deyip geri dönüş yapmam sizce nasıl olur? Çok mu dengesizce ? Ama söylediklerini cidden yediremiyorum...

Kizmayin ama daha çok özür dilersiniz anladığım kadariyla esinizin ailesi ile aynı evde yasiyosunuz bunu kabul ettiğiniz gibi bide onlar dışarı çıktımi zırt pirt aramanizi bekliyo oldu olacak yemeklerinde çığneyip ağızlarına verin altlarinida alin hakli olduğunuz halde barışmak için özür diliyosunuz esinizde nede olsa bu beni bırakmaz diye herseyide yaptırıp herseyide burnunuzdan getirir

Artık dilemicem. Eğer o da söylediği sözlerden dolayı özür dilemezse ayrılmak istediğimi söylicem

Canım bu saatten sonra en iyi ihtimalle yapacağın tek şey sogudugunu adama hissetturmek olur.
Yani konuya tekrar dönüp ben ozurumden vazgeçtim demek çocukluk olur.
Adamın arkasından yurume yanında yürü.
Kendine de güven.
Hele hele küfür edip birde ananin evine git mi diyo.orası senin evin kendi gidicek.
Bak bende eşimle kötüyüm.ama benimde hatalarım vardı.ama sende sıfır hata.

Keşke burada yazılanlar sizi kendinize getirse. Ama bence mümkün değil.Çünkü ''DURUŞ'' sonradan kazanılacak bir özellik değil. Kocalarınız olmadan nasıl berbat bir hayatınız varsa artık, asla vazgeçemiyorsunuz. Ne kadar yazık!!
Siz bu evlilik boyunca özür dilemeye devam edersiniz. Sanırım kızınız var, özür dileyerek söylüyorum ( çünkü başka karşılığını bulamadım ) umarım onu da kendiniz gibi ezik yetiştirmezsiniz. Ve dilerim o hayata karşı dimdik duran bir kadın olur. Sakın vazgeçmeyin kocalarınızdan aman ha... Böyle eğilip bükülerek yaşamaya devam edin.
Başarılar...

Edit : Neyse ki oğlunuz varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…