- Konu Sahibi Amazing family
-
Eşimle dün hastaneye gittik. Herşey güzeldi iyiydi hoştu. Oğlumu evde bıraktık annesigilin yanında. Hastanedeyken bir ara sor dedi aradım konuştuk. Sonra eşim işe geçti beni annemlere bıraktı. İş çıkışı geldi yemek yedik çay içtik evden ayrıldık. Yolda annesi aradı yemek yediniz mi biz yiyelim mi diye akşam saat 8 di. Bende eşime teli kapatınca babamla konuştum demiştin demedin mi yemek yeyip geleceğiz diye dedim. O da o senin sorumluluğunda sen arayıp demeliydin dedi. Bende o konuştum deyince demiştir diye tekrar aramadım. Sen sorumsuzsun fln deyince sinirlendim. Hasta olan benim onlar niye bi kere arayıp kızım ne yaptın diye sormadı deyince kıyamet koptu. Küfürler hakaretler (!) Ağıza alınmayacak laflar söyledi bana. Tamam konuyu kapatalım dedikçe uzattı bağırdı. Deliliğimide kadınlığımıda koymadı anlayacağınız. Ailesi konusunda çok hassas bana gelip bişey söyleme der onlarla ilgili. Ama herşeyde benden bekler. Onlar aramasada sen hep arayacaksın diye. Zaten aynı evdeyiz bir gün bi yere gitseler hemen ara der bende eşim için hep aradım ama yanlış yaptım galiba. Bunu Benim sorumluluğum haline getirdi. Aramasam aileside sorun eder hemen alıştılar ya... Neyse işte ben arabada özür diledim bi daha böyle konuşmucam fln beni hiç dinlemedi artık aramızda mesafe var ona göre davran sende dedi. Benim öyle mesafelere gelemediğimi biliyor beni oradan vuruyor. Bende aynı evin içinde iki yabancı gibi olmaktansa ayrılmayı tercih ederim madem ben deliyim midem pis şeyleri kaldırıyor boşa beni gitsin dedim. O da tamam çık git o Zaman annenlere dedi. Eve çıkarken bi An önce eşyalarımı alıp gitmek istiyordum. Ama oğlumu görünce yapamadım. Eşimi odaya çağırdım bi daha olmayacak deyip tekrar özür diledim bu sefer oda sarıldı öptü barıştık. Ama ben kendimi çok mutsuz hissediyorum. Bana söylediği laflar aklımdan çıkmıyor. Özür dileyip ağlayıp zırlayıp yalvardığım içinde kendimi çok gurursuz hissediyorumBen ne yapayım bi akıl verin. Söylediklerini unutup yoluma devam mı edeyim bu konuyu eşimle oturup konuşayım mı ???
Konuşmayayım yani hissettireCanım bu saatten sonra en iyi ihtimalle yapacağın tek şey sogudugunu adama hissetturmek olur.
Yani konuya tekrar dönüp ben ozurumden vazgeçtim demek çocukluk olur.
Adamın arkasından yurume yanında yürü.
Kendine de güven.
Hele hele küfür edip birde ananin evine git mi diyo.orası senin evin kendi gidicek.
Bak bende eşimle kötüyüm.ama benimde hatalarım vardı.ama sende sıfır hata.
Evet bir de bu var dimi. Eşim hava soğuk diye oğlumuz evde kalsın dedi. Hastaneye gittik geçmişte yaşadığım bi hastalığın rutin kontrolü için yani şuan bi hastalığım Yok ve son olarak eşimin iş yeri annemlere yakın hastanede yakın ama bizim evimiz bu ikisinden de uzak bu yüzden eşim beni annemlere bırakıp işine gitti. Durum bundan ibaret. Yemekten önce konuşmuş . Bende düşünüp haber vermedim maalesef zaten buna kızdı kendisiben mi anlamadım sadece
hastaydınız hastaneye gittiniz
çocuk babaannede
oradan evinize geçip yatmadınız annenize gittiniz
eşiniz de oraya gitti çocuk babaannede
sonra yemek yediniz mi diye aradılar tartışma çıktı
ben algılayamadım vallahi
hasta iseniz evinizde yatın
annenize gidiyorsanız çocuğu neden götürmediniz
ve aynı evde yaşıyorsanız birinizin haber vermesi gerekirdi ev ahalisine biz burada yemeğe kaldık diye
eşiniz ne zaman konuştu babası ile yemekten önce ise söylememesi olağan biz yemeğe kalacağız diye ama yemeği yedi ise söylemesi gerekirdi
eşinizin sözleri vs felaket zaten, sizin de çok alttan almanız felaket
bir de çocuğa baktım kaldım diyorsunuz da babanızın evine giderken çocuğunuzu da almanız gerekiyor yani onu eşinize bırakacak haliniz yok ya
Evet başta ben hiç istemedim aynı evde kalmayı bundan kaynaklı çok tartışmalarımız oldu. Eşim bu yüzden ailesiyle ilgili birşey duymak istemiyor artık. Doğruda olsa söylediğim bana deme diyorBu konuyla bu kadar canını sıkıyorsan bana göre de bşka problemler var gibi geldi.Sende de birikmiş eşinde de birikmiş.Eşinde tahammül kalmamış gibi davranmış.Aynı evde yaşıyoruz demişsin sanırım.Bundan kaynaklı da olabilir.Benzer tartışmalar olduysa.Özür diledikçe Alttan aldıkça erkeklerin kendine daha bir güveni gelir.Ne diyorsa siz de ona aynısını diyin..
Keşke yapsaydım. Daha önce bunu yaptım evden çıkmama izin vermedi barıştık. Şimdi yapsam ne olurdu bilmiyorumyanlış yapmışsın seni resmen ezmiş
sen de ona blöf yapsaydın bavulu hazırlaýip boşanma kâğıdımı avukatım yollayacak deseydin
Bende konuşmak istiyorum. Umarım anlaşırızÇocuğunuz orada diye anlık bi kararla Özür dilemissiniz anlıyorum ama hicbirseye çözüm olmayacak bu.. güzelce konuşun.. Nerede ne yapılacak benim sorumlulugum olsun tamam herkesi ben ararım tamam sen de benden habersiz kimseye söz vermeyeceksin diyin.. kabul etmiyorsa birlikte konuşup birlikte arayacagiz diyin.. ve tek bir kötü söz kullanılmayacak buna karşılıklı söz verin.. çocuğunuzun olmadığı bir ortamda oturun konusun tatli dille lütfen..
Evet ablamda eşimden boşandı. Ama onun bir işi var. Benim bir geleceğim Yok ailemin durumu iyi ama o da nereye kadar. Haklısınız cesaretim YokAçılan son kapıyıda kendi yüzüne kapattın, hemde seni kaybetme korkusu olmayan biri için.
Çocuksa çocuk babasız büyüyemiyor mu ?
Kendi değerini hiçe sayıcak kadar kadınlığına karakterine, kişiliğine dil uzatan bi ahmak için mi yüm bunlar?
Bırak şimdi çocuğu falan cesaretin yok, cesaretin!!!!
Ozur dilemyi birak. Bu sadece o an olayi kapatmaniza yarar. Sorunlari cozmek yerine ozur dileyip konu kapansin diyorsunuz. Yine bir mevzuda bunlar tekrar acilacak.Eşimle dün hastaneye gittik. Herşey güzeldi iyiydi hoştu. Oğlumu evde bıraktık annesigilin yanında. Hastanedeyken bir ara sor dedi aradım konuştuk. Sonra eşim işe geçti beni annemlere bıraktı. İş çıkışı geldi yemek yedik çay içtik evden ayrıldık. Yolda annesi aradı yemek yediniz mi biz yiyelim mi diye akşam saat 8 di. Bende eşime teli kapatınca babamla konuştum demiştin demedin mi yemek yeyip geleceğiz diye dedim. O da o senin sorumluluğunda sen arayıp demeliydin dedi. Bende o konuştum deyince demiştir diye tekrar aramadım. Sen sorumsuzsun fln deyince sinirlendim. Hasta olan benim onlar niye bi kere arayıp kızım ne yaptın diye sormadı deyince kıyamet koptu. Küfürler hakaretler (!) Ağıza alınmayacak laflar söyledi bana. Tamam konuyu kapatalım dedikçe uzattı bağırdı. Deliliğimide kadınlığımıda koymadı anlayacağınız. Ailesi konusunda çok hassas bana gelip bişey söyleme der onlarla ilgili. Ama herşeyde benden bekler. Onlar aramasada sen hep arayacaksın diye. Zaten aynı evdeyiz bir gün bi yere gitseler hemen ara der bende eşim için hep aradım ama yanlış yaptım galiba. Bunu Benim sorumluluğum haline getirdi. Aramasam aileside sorun eder hemen alıştılar ya... Neyse işte ben arabada özür diledim bi daha böyle konuşmucam fln beni hiç dinlemedi artık aramızda mesafe var ona göre davran sende dedi. Benim öyle mesafelere gelemediğimi biliyor beni oradan vuruyor. Bende aynı evin içinde iki yabancı gibi olmaktansa ayrılmayı tercih ederim madem ben deliyim midem pis şeyleri kaldırıyor boşa beni gitsin dedim. O da tamam çık git o Zaman annenlere dedi. Eve çıkarken bi An önce eşyalarımı alıp gitmek istiyordum. Ama oğlumu görünce yapamadım. Eşimi odaya çağırdım bi daha olmayacak deyip tekrar özür diledim bu sefer oda sarıldı öptü barıştık. Ama ben kendimi çok mutsuz hissediyorum. Bana söylediği laflar aklımdan çıkmıyor. Özür dileyip ağlayıp zırlayıp yalvardığım içinde kendimi çok gurursuz hissediyorumBen ne yapayım bi akıl verin. Söylediklerini unutup yoluma devam mı edeyim bu konuyu eşimle oturup konuşayım mı ???
Çocuk da var diyorsun Allah bağışlasın ayrı eve geçmeden düşünmeseydiniz keşke dicem ama.İstemesen bu sefer de başka şeyler derler yine rahatsız olursun.Eşler ayrı eve geçemeyecek durumdaysa ya da geçmiyorsa evlenmemeli bu kadar aileye düşkünse.Evet başta ben hiç istemedim aynı evde kalmayı bundan kaynaklı çok tartışmalarımız oldu. Eşim bu yüzden ailesiyle ilgili birşey duymak istemiyor artık. Doğruda olsa söylediğim bana deme diyor
Aynen öyle valla. Haksızda olsa adam biliyor benim özür dileyeceğimi zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkıyor hep. Hakaret konusuna gelince sinirli olduğu zaman ağzından çıkarmış öyle ben umursamayacakmışım. Ben söylesem öyle şeyler kıyametler kopar ama. Çok bencilOzur dilemyi birak. Bu sadece o an olayi kapatmaniza yarar. Sorunlari cozmek yerine ozur dileyip konu kapansin diyorsunuz. Yine bir mevzuda bunlar tekrar acilacak.
Bosanmak istemiyorsaniz. Esinizle ciddi bi konusma yapin. Tartismanin olabilecegini ama bu sirada kullandigi kufur hakaretlerin sizde derin yaralar actini anlatin.
O tabiki sarilip ozurunuzu kabul edecek. Hatali oldugunu biliyor ve sizin bu tavriniz isini kolaylastiriyor.
Çok saolun. Okuluma devam etmeyi düşünüyorum zaten. Bakalım hayırlısıÇocuk da var diyorsun Allah bağışlasın ayrı eve geçmeden düşünmeseydiniz keşke dicem ama.İstemesen bu sefer de başka şeyler derler yine rahatsız olursun.Eşler ayrı eve geçemeyecek durumdaysa ya da geçmiyorsa evlenmemeli bu kadar aileye düşkünse.
Çalışmıyorsan veya okula devam etmediysen bu uğraşlarla vakit geçirsen sanki daha iyi olur gibi hem gelecegin için hem kendin için.Benim annemle babam çok severek evleniyor tabi babam hem üni okuyor hem çalışıyor .Dedemlerin yanında kalıyorlar.1 yıl çocuk olmayınca doktor doktor geziyorlar.Babannem de diyor ki çocuk için acele etmeyin yaşınız küçük oğlum üni bitirsin .Askerliğini yapsın iyi işe girsin öyle düşünün.Ama dinlemeyip doktora gidiyorlar 1.5 yıl sonra annem bana hamile kalıyor ben doğduktan sonra Kavgalar arta arta Ben 1.5 yaşındayken de ayrılıyorlar.Annemin kendine güveni yoktu çünkü ayakları yere sağlam basmadığı için kendini ezdirmişti.Ve babamda bu hareketlerden soğuyup malesef ayrılmak istemiş.
Demem o ki ne yaparlarsa yapsınlar desinler sen önce kendi hayatını düşün birşeyler yap yarın ne olacağımız belli değil böyle boyun eğmek zorunda kalmazsın.
Erkeklerin cogu ayni yalana siginir. Sinirliyken cikiyor agzimdan , sen soyletiyorsun vsAynen öyle valla. Haksızda olsa adam biliyor benim özür dileyeceğimi zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkıyor hep. Hakaret konusuna gelince sinirli olduğu zaman ağzından çıkarmış öyle ben umursamayacakmışım. Ben söylesem öyle şeyler kıyametler kopar ama. Çok bencil
Benimki ben buyum değişmem der beni de sürekli değiştirmeye çalışırErkeklerin cogu ayni yalana siginir. Sinirliyken cikiyor agzimdan , sen soyletiyorsun vs
Sinirli olursada sinirini bilecek. Dogru kelimeleri sececek ya da cikip gidecek tartisma buyumesin diye.
Bizde bir suru sorun yasadik alattik. Simdi agzina bir kotu soz alamaz kendini kontrol etmeyi ogrendi. Biliyor ki ilk hatasinda bizsiz kalir. Terapiye gittik. Zaten cok ender tartisiriz. Onu da sabaha unuturuz o kadar yani
Degisiyorlar. Bunu istemesi ve o tarz davranislara hakki olmadigini kabul etmesi baslangic olacaktirBenimki ben buyum değişmem der beni de sürekli değiştirmeye çalışır
Kabul eder mi bilmiyorum hiçDegisiyorlar. Bunu istemesi ve o tarz davranislara hakki olmadigini kabul etmesi baslangic olacaktir
Yalnız ben kadınım yani eşim derken kocamdan bahsediyorum yanlış anlamışsınızKARIN haklı bence, kadın naz yapabilir naz yapmak istemiş. Sizin de erkek olarak İKİ kere özür dilemeniz çok normal. Erkek SİZSİNİZ sonuçta. hastayken de sert güçlü olmak ilgi beklememek zorundasın. Çünkü o KADIN sen erkeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?