Ne yapacağımı şaşırdım..içim sıkılıyor artık..eşim niye böyle

evet cnm sevme sorunu yok dedigin gibi sıkılmış evde de ufak tefek tartismalar olunca gezmecelerde bulmus çareyi ama olmaz artik bekar erkek değil. azcik sert davran dik dur bu konuda ciddi oldugunu gercekten üzüldüğünü yalniz hisettigini anlasin

düzelmez bence
kaç yıllık evlisiniz
hamileyim kızım var demişssiniz
çocuğu olduğu halde arkadaşlarından kopamıyor evde vakit geçirmiyorsa büyük sıkıntı
demekki sizi özlemiyor sizin yerinize arkadaşlarını tercih ediyor
çocuğunu benimsememiş
hamilesiniz ona rağmen böyle
ben senin yerinde olsam çıkar giderdim böyle evlilik mi olur
ha evde durmuşsun ha başka yerde

3.5 yıllık evliyiz ..son 1 senedir özellikle son bi kaç ay sıklaştı ..adamı sadece gece uyurken görüyorum

3.5 yılda 2 çocuk
adamı tanımadan evlilik rayına oturmadan çocuk yapmanız çok kötü olmuş
adam evliliğe alışamamış ne cesaret çocuk yaptınız cidden şaşırıyorum evlenir evlenmez çocuk yapanlara

Severekmi evlendiniz esinizin size karsi sevgi oldugunu dusunuyormusunuz yada

Evet severek evlendik ..sevgisinin hala olduğunu düşünüyorum çünkü sevgi öyle kolay kolay bitemez diye düşünüyorum
Anladim canim sevginiz daim olsun evde onun sevdigi seyler ndir mesala film izlermi yada hazirlanin beraber cikin esinizle

Sen değil o evlenmesiydi ozaman.. bu ne böyle ya hadi hafta bı iki çıkabilir arkadslariyla hergun çıkan adam zaten bunu alışkanlık yapmıştır , babamdan biliyorum neler çektik .. esimde ilk evlendigimz zamanlar bir kere 2 de geldi dünyayı dar ettim . Hadi işten çıktı bı iki saat arkadslariyla takıldı 9-10 da girsin evine . Seninki resmen evi otel gibi kullanıyor , oh ne güzel sen çocuk doğurmak , yemeğini çamaşırını halletmek için mı evlendin onunla . Bı kere sağlam kavga et , aslada geri adım atma . Şimdi önünü almazsan biraz daha evliliginiz eskidiğinde neler yapacağını hiç anlatmak içini karartmak istemiyorum..

Bu

Valla adam hiç bir şekilde düzelmiyirsa kavga ederim. Net. Kendim için değil yavrum ve bebeğim için hadi size görmeye vakti yoksa çocuklara peki !?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…