Eşimi bu konuda tanıyorum kızdığı zaman bile asla sarılmaz arkasını döner uyur .kaldı ki sevmemek ..erkekler ıle kadınlar bu konuda asla bır degıl..
3.5 yıllık evliyiz ..son 1 senedir özellikle son bi kaç ay sıklaştı ..adamı sadece gece uyurken görüyorum
evet cnm sevme sorunu yok dedigin gibi sıkılmış evde de ufak tefek tartismalar olunca gezmecelerde bulmus çareyi ama olmaz artik bekar erkek değil. azcik sert davran dik dur bu konuda ciddi oldugunu gercekten üzüldüğünü yalniz hisettigini anlasinBeni sevmediğini düşünmüyorum ..adam da genel olarak hayattan bir bıkmışlık var ..yüksek lisans yapıyor bu aralar hem okul hem iş üst üste geldi..ben şahsen sevmediğim bir insana sarılamam bile ..geçen geldi başım ağrıyordu saçımı oksadı başına masaj yapayım derdi rahatlayacaksan
Geçen hafta güzel bir şekilde dile getirdim sorumlulukları olduğunu..bana kalkıp dediği şey şu evlenmeseydin o zaman ..ben de dedim ki bekarken tabiki çıkabilirsin ama evlisin artık. Ben böyleyim diyor sen karışamazsın ..bu adamda herşey ters tepiyor
3.5 yıllık evliyiz ..son 1 senedir özellikle son bi kaç ay sıklaştı ..adamı sadece gece uyurken görüyorum
Evet severek evlendik ..sevgisinin hala olduğunu düşünüyorum çünkü sevgi öyle kolay kolay bitemez diye düşünüyorumSeverekmi evlendiniz esinizin size karsi sevgi oldugunu dusunuyormusunuz yada
Anladim canim sevginiz daim olsun evde onun sevdigi seyler ndir mesala film izlermi yada hazirlanin beraber cikin esinizleEvet severek evlendik ..sevgisinin hala olduğunu düşünüyorum çünkü sevgi öyle kolay kolay bitemez diye düşünüyorum
Sen değil o evlenmesiydi ozaman.. bu ne böyle ya hadi hafta bı iki çıkabilir arkadslariyla hergun çıkan adam zaten bunu alışkanlık yapmıştır , babamdan biliyorum neler çektik .. esimde ilk evlendigimz zamanlar bir kere 2 de geldi dünyayı dar ettim . Hadi işten çıktı bı iki saat arkadslariyla takıldı 9-10 da girsin evine . Seninki resmen evi otel gibi kullanıyor , oh ne güzel sen çocuk doğurmak , yemeğini çamaşırını halletmek için mı evlendin onunla . Bı kere sağlam kavga et , aslada geri adım atma . Şimdi önünü almazsan biraz daha evliliginiz eskidiğinde neler yapacağını hiç anlatmak içini karartmak istemiyorum..Geçen hafta güzel bir şekilde dile getirdim sorumlulukları olduğunu..bana kalkıp dediği şey şu evlenmeseydin o zaman ..ben de dedim ki bekarken tabiki çıkabilirsin ama evlisin artık. Ben böyleyim diyor sen karışamazsın ..bu adamda herşey ters tepiyor
Alkol arada alıyor ben çok rahatsız oluyorum ..evlenmeden önce öğrenciyken de kullanıyormuş ama sarhoş olacak kadar ya da bağımlı değil ..ama tabi yine de almasın.başka kadın olmadığına kesinlikle Emin'im.Alkol ve gece geç gelme deyince aldatma vs olmasın, emin misiniz
Başak burcu canımBuarada eşin ne burcu ?
Sen değil o evlenmesiydi ozaman.. bu ne böyle ya hadi hafta bı iki çıkabilir arkadslariyla hergun çıkan adam zaten bunu alışkanlık yapmıştır , babamdan biliyorum neler çektik .. esimde ilk evlendigimz zamanlar bir kere 2 de geldi dünyayı dar ettim . Hadi işten çıktı bı iki saat arkadslariyla takıldı 9-10 da girsin evine . Seninki resmen evi otel gibi kullanıyor , oh ne güzel sen çocuk doğurmak , yemeğini çamaşırını halletmek için mı evlendin onunla . Bı kere sağlam kavga et , aslada geri adım atma . Şimdi önünü almazsan biraz daha evliliginiz eskidiğinde neler yapacağını hiç anlatmak içini karartmak istemiyorum..[/QUOTE
Bugün konuştum güzellikle bakalım ne olacak
Film izlemeyi çok sever tatlımAnladim canim sevginiz daim olsun evde onun sevdigi seyler ndir mesala film izlermi yada hazirlanin beraber cikin esinizle
Ozaman felince guzel bir yemekk titin aksam da bir film takin izleyin beraber sonra sohbet muhabet baslar kendiside keyif alir sende sonra hazirlan bi guzel gezmeye cikalim deFilm izlemeyi çok sever tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?