Suratım düştüğünde farkında oluyor zaten ama hiç üstüne alınmıyor ..ben kendimi yiyip bitiyorum çok stresli bir hamilelik geçiriyorumAçıkça konuşsanız belki bazı şeylerin farkına varır. O kızacak diye yaptığı yanlışları kabul etmek zorunda değilsiniz. Gerekirse kavga çıksın. Eğer o yoldan anlıyorsa öyle anlatırsınız. Her zaman susmak çözüm getirmiyor maalesef.
alın karşınıza adam gibi konuşun....
1- biz evliyiz, senin arkadaşlarından önce bana ve çocuklarına karşı sorumlulukların var, kastım eve para getirmen değil duygusal açlığımızı da tatmin etmelisin deyin..
2-arada sırada aile dışı bireylerle takılmak hakkın ama bunun bir dozu olmalı deyin
3-tepkisiz kaldığınız, sustuğunuz her gün içinizde kendisine karşı, karşı konulamaz bir öfke ve kırgınlık biriktirdiğinizi ve kendisi bunun için bir adım atmazsa bu evliliğin de kendisine karşı olan duygularınızın da biteceğinin sinyalini verin
4-sonra çekilin köşeye izleyin...
Bi ümit belki değişir diyordum ama artık tükeniyorum gittikçe ..Adamın her gece eve geç gelmesi büyük sıkıntı.
Sizi üzmek istemem de bence değişmez bu.
Kendi adına plan yapılmasını hiç sevmez.. kendimi çok değersiz hissediyorum artıkiyice konuşup derdinizi anlatmaktan başka çaresi yok biraz tatlı sert bir dil kullanmalisiniz ve evde onun da ilgi alanına giden seylere yonelmelisiniz örneğin esiniz okey oynamayı mi seviyor evde beraber oynayın bir planlama yapın bir kağıda yazın buzdolabina asin şu gün beraber şunu yapcaz şu gün senin arkadaş günün falan diye tamamen evde tutamazsiniz ama kısmen daha iyi olur bir de siz de kendinize bir aktivite bulun boylece daha az kafaya takarsiniz
Sadece haftasonu bir gününü bize ayırıyor o da vicdan azabından herhaldeBöyle olmasi gerçekten çok zor bir durum evde ilgi bekleyen bir çocuk hamile bir eş bilemedim ne zamandir boyle hafta sonlari evde olmuyormu konuşsaniz.
Dediğin gibi konuşmaktan anlamıyor herşey ters tepiyor bu adama şaştım kaldım kafayı yiyecemBenim düşünceme göre konuşmaktan anlayacak bir adam değil bu
Çalışıp eve geç gelse okey ama arkadaşlarıyla yiyip içip gezmekten sizi ihmal etmesi yanlış
Bence siz son konuşmanızı yapın ve bu son konuşmam diyin gözlemleyin devam ediyorsa o adamdan hayır gelmez bir ömür çekmeyin gerekeni yapın derim
Belki boşanmakla korkutsanız düzelebilir kaybetme korkusunu yaşarsa.
cinsel hayatınız nasıl pekiKendi adına plan yapılmasını hiç sevmez.. kendimi çok değersiz hissediyorum artık
Konuşmaktan anlamadığı için bu böyle gelmiş böyle giderDediğin gibi konuşmaktan anlamıyor herşey ters tepiyor bu adama şaştım kaldım kafayı yiyecem
İyiydi ama son zamanlarda karnım büyüdüğü için çocuğa zarar gelir diye yaklaşmak istemiyor korkuyorcinsel hayatınız nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?