Gitgide soğuyorum ..o kadar sıkılmış kalmışım ki daralıyorum nefes alamıyorumKonuşmaktan anlamadığı için bu böyle gelmiş böyle gider
Böyle de evlilik olmaz sen eşinden soğursun iyice çocuğunla senle ilgilenmediği için
Sen ufaktan ayrılmayı düşün çocuğunla kendinle ilgili planlar yap eşine çaktırmadan en son haber olsun boşanacağınızdan
peki bu eve geç gelmeleri ne zamandan beri varİyiydi ama son zamanlarda karnım büyüdüğü için çocuğa zarar gelir diye yaklaşmak istemiyor korkuyor
Suratım düştüğünde farkında oluyor zaten ama hiç üstüne alınmıyor ..ben kendimi yiyip bitiyorum çok stresli bir hamilelik geçiriyorum
Geçen hafta güzel bir şekilde dile getirdim sorumlulukları olduğunu..bana kalkıp dediği şey şu evlenmeseydin o zaman ..ben de dedim ki bekarken tabiki çıkabilirsin ama evlisin artık. Ben böyleyim diyor sen karışamazsın ..bu adamda herşey ters tepiyor
Bu hamileliğimde çok yanlız kaldım tek geçiriyorum ..hep stresliyim ..kendimi çok değersiz hissediyorum ..arkadaşlarından 1 saat bize ayıracak vakti hiç mi Yok acabaAsıl o evlenmeseymiş o zaman ya adama bak ne demek hamile eşini bırakıp her gün gezmeye gitmek. Eşiniz hep aynı yaşta kalacağını sanıyor heralde. Aile bağlarından bihaber. Onun bir derse ihtiyacı var, tavrınızı koyun.
bence konu hamileliginle ilgili eşler arasındaki fiziksel çekim kuvveti çok önemli hamileliginizin başlarında da mı birlikte olmaktan geri duruyordunuz3.5 yıllık evliyiz ..son 1 senedir özellikle son bi kaç ay sıklaştı ..adamı sadece gece uyurken görüyorum
Evli arkadaşlarıyla beraber zaten..benim evli arkadaşım gelmişti eşiyle şehir dışından yemeğe anlayalım oturalım dedim ..ben sıkılırım tanımadığım Adana oturmaktan dedi..Kendinizi değersiz hissetmeyin önce..siz yine sabırlısınız..üstelik böyle hamileyken ağlamakla olmaz..eşinizle dışarda yemekte konuşun ..OlmaZsa eve misafir çağırın..evli arkadaşı yok mu?misafir olunca durup sohbet etmek zorunda kalır..belki bir arkadaş grubunuz olur..sizde güzel vakit geçirirsiniz ..
oldu paşam oldu.. ben böyleyim diyip sıyrılamazGeçen hafta güzel bir şekilde dile getirdim sorumlulukları olduğunu..bana kalkıp dediği şey şu evlenmeseydin o zaman ..ben de dedim ki bekarken tabiki çıkabilirsin ama evlisin artık. Ben böyleyim diyor sen karışamazsın ..bu adamda herşey ters tepiyor
Mecbur bırak rica yada izin isteme..bize geleceklermiş de aslında sen çağır..Evli arkadaşlarıyla beraber zaten..benim evli arkadaşım gelmişti eşiyle şehir dışından yemeğe anlayalım oturalım dedim ..ben sıkılırım tanımadığım Adana oturmaktan dedi..
Bi ümit belki değişir diyordum ama artık tükeniyorum gittikçe ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?