• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapardınız?

Amazing_Queen

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
1.541
2.615
133
Düşünün ki bir gün öylesine eşinizin telefonunu almışsınız elinize, alakası olmayan bir bankanın cep uygulaması yüklü. Ve bildirimler de sürekli gelen giden havaleler var farklı farklı isimler de. Sorunca iddaa oynadığını ve oradan kazandığını söylüyor, o paraları ne yaptığını sorunca da çok yakın birine borç vermek için kredi çekmiş ve onları kapatmış. Bunlar biz evliyken olan şeyler sonuçta ve haberim yok. kaldı ki o yakınına ihtiyacı oldugu için kenarda ki paramızdan vermesini ben teklif etmiştim. Ama o böyle bir yol izlemiş. Ama ortada kredi tutarından daha fazla para var gelen. Onlarla da ufak tefek borç kredi kartı varmış bunları kapamış. Benim hiç birinden haberim yok. Tabi bunları duyunca çıldırdım. Onun maaşı yetmeyeceği için ben maaşımla evi geçindiriyorum ( kira vb). Yeni evli olduğumuz için borçlarımız da var. Dişimden tırnağımdan kısıp kenara para atmaya çalışırken onun bu yaptığı...
Tabiki şuan konuşmuyoruz ve kolay kolay affetmek istemiyorum ama malesef yelkenleri çok kolay suya indiririm, nasıl bir yol izlesem ? Sizden fikirlerinizi rica ediyorum.

Eve maddi destekte çok bulunma senden bu tür maddi konuları gizlediğine göre başka harcamalarda çıkabilir sen kısarken onun umrunda değilse senin de olmasın onun için çalışmıyorsun sonuçta..

Eve maddi destekte çok bulunma senden bu tür maddi konuları gizlediğine göre başka harcamalarda çıkabilir sen kısarken onun umrunda değilse senin de olmasın onun için çalışmıyorsun sonuçta..

Bende ondan korkuyorum bilmediğim kimbilir neler var, güvenimi kaybetti yani.

Ne olursa olsun saklamaması gerekirdi.
Yelkenleri suya indirirseniz bir nevi artık bu duruma göz yummuş olursunuz.
İki sarılmasına bir gülüşüne aldanmayın sizde.

Özürler diledi, yaptığım hata evet ama sen nasıl telefonumu karıştırırsın diye üste çıkmaya çalıştı bir de. Dedim iyi ki karıştırmışım yoksa nereden haberim olacaktı..

Evlilikte bu tarz gizli olayların olması güveni sarsar iyice burnu sürtsün hemen yumuşamayın .

Bir de maaşını bana yolla herşeyin hesabını kitabını ben tutayım derdi, kabul etmeyince de kavga çıkarmıştı sen bana güvenmiyor musun diye. Güvenmemekte ne kadar haklıymışım anladım..

Benimle birlikteyken yapılmışsa gerçekten çok bozulurum hayat paylaşmak için evlendiğim adam benimle neden bunları paylaşmıyor da saklıyor diye çok mantıklı bir açıklaması yoksa bir süre kendimi çekerim

Nasıl da bayılıyorlar paralarının hesabını kimseye vermemeye ve karşıdakinin parasını da kullanmaya :D
Kendi eşim de öyledir.Şimdi işsizim,mecbur kira vs karşılıyor.İşim olunca benim paramı da almıştı birkaç kez,burnundan getirdim sonra.Hem benim kazandığımı tüm masraflara borçlara veriyordu,kendi parasının da hesabını vermiyordu.
Ben yakalayınca aşırı tepki vermedim,daha da çok şeyi gizlemesin diye.
Sorunca söyler şimdi.Ama bunun için en sivri kelimelerimi ardı ardına ve periyodik olarak kullandım.
Kötü bir şey yapıyor mudur bilmem o kadar borcumuz var ama yine de sakli gizli iş yapmış olduğunu bilmek sinir etmiyor değil hani.Yine yapıyor mu,yapar mı diye tedirgin olmuyor değilim.

Benimle birlikteyken yapılmışsa gerçekten çok bozulurum hayat paylaşmak için evlendiğim adam benimle neden bunları paylaşmıyor da saklıyor diye çok mantıklı bir açıklaması yoksa bir süre kendimi çekerim

Aynen öyle. Ben ki hiç bişey saklamam. Ekstra paramı alıcam hemen söylerdim sevinirdim. Ama artık benden de hiçbirşey göremicek. İddadan kazanıp kirayı da ödesin bakalım..

Bir de maaşını bana yolla herşeyin hesabını kitabını ben tutayım derdi, kabul etmeyince de kavga çıkarmıştı sen bana güvenmiyor musun diye. Güvenmemekte ne kadar haklıymışım anladım..
İyi ki öyle bir hata yapmamışsınız siz hesap kitap yapamıyor musunuz ne eksiğiniz var .

Nasıl da bayılıyorlar paralarının hesabını kimseye vermemeye ve karşıdakinin parasını da kullanmaya :KK70:
Kendi eşim de öyledir.Şimdi işsizim,mecbur kira vs karşılıyor.İşim olunca benim paramı da almıştı birkaç kez,burnundan getirdim sonra.Hem benim kazandığımı tüm masraflara borçlara veriyordu,kendi parasının da hesabını vermiyordu.
Ben yakalayınca aşırı tepki vermedim,daha da çok şeyi gizlemesin diye.
Sorunca söyler şimdi.Ama bunun için en sivri kelimelerimi ardı ardına ve periyodik olarak kullandım.
Kötü bir şey yapıyor mudur bilmem o kadar borcumuz var ama yine de sakli gizli iş yapmış olduğunu bilmek sinir etmiyor değil hani.Yine yapıyor mu,yapar mı diye tedirgin olmuyor değilim.

Aynen o moddayım bende şimdi. Kimbilir neler yapıyor ya da yapacak gizli. Ben ev geçindirmeye çalışırken sen hangi parayla iddaa oynuyorsun mesela. Kazanmışsın ama kaybettiklerinden haberim yok.

Back
X