- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Amazing_Queen
Düşünün ki bir gün öylesine eşinizin telefonunu almışsınız elinize, alakası olmayan bir bankanın cep uygulaması yüklü. Ve bildirimler de sürekli gelen giden havaleler var farklı farklı isimler de. Sorunca iddaa oynadığını ve oradan kazandığını söylüyor, o paraları ne yaptığını sorunca da çok yakın birine borç vermek için kredi çekmiş ve onları kapatmış. Bunlar biz evliyken olan şeyler sonuçta ve haberim yok. kaldı ki o yakınına ihtiyacı oldugu için kenarda ki paramızdan vermesini ben teklif etmiştim. Ama o böyle bir yol izlemiş. Ama ortada kredi tutarından daha fazla para var gelen. Onlarla da ufak tefek borç kredi kartı varmış bunları kapamış. Benim hiç birinden haberim yok. Tabi bunları duyunca çıldırdım. Onun maaşı yetmeyeceği için ben maaşımla evi geçindiriyorum ( kira vb). Yeni evli olduğumuz için borçlarımız da var. Dişimden tırnağımdan kısıp kenara para atmaya çalışırken onun bu yaptığı...
Tabiki şuan konuşmuyoruz ve kolay kolay affetmek istemiyorum ama malesef yelkenleri çok kolay suya indiririm, nasıl bir yol izlesem ? Sizden fikirlerinizi rica ediyorum.
Tabiki şuan konuşmuyoruz ve kolay kolay affetmek istemiyorum ama malesef yelkenleri çok kolay suya indiririm, nasıl bir yol izlesem ? Sizden fikirlerinizi rica ediyorum.