Yoksa tripler buyur. Bastan koyun sinirinizi. İliskiniz lacka olmasinEsinle al karsina acikca konus. Ayip oluyor, huzurlu saygili gecinelim gidelim deyin
Esinle al karsina acikca konus. Ayip oluyor, huzurlu saygili gecinelim gidelim deyin
Yoksa tripler buyur. Bastan koyun sinirinizi. İliskiniz lacka olmasin
Ben bu cirkin tavrini surdurdugu muddetce gorusmezdim. Saygisizlik resmen.
Kk kadınlarının bi çoğundan akıllısınız taktir ettim.
En azından olayı çözüp dan diye yaralarınızı belli etmek yerine sırf karşı taraf nokta atışı yapmasin diye sinirle ifşa etmemissiniz kendinizi.
Ve evet kayinvalideniz gayet kıskanç bence sizde ondan oldukça güzelsiniz bu yüzden bilenmeye devam edicek. Sizde sallamamaya devam edeceksiniz.
Kayınvalide aynı ben yalnız heeeYok o cidden güzelama egosu fena. Hiç bir insan ondan daha fazla sevgi ve saygı görmeye layık değil gibi bir tavrı var. Bir tek o sevilmişcesine davranıyor. Onun oğlunu sebebin bile neredeyse o doğurduğu için filan diyecek diye korkuyorum
Kayınvalide aynı ben yalnız heee
Kv Ne burcu ? Aslan mi yengeç mi
Kocisko gibi kocisko deseneDoğum tarihini bilmiyoruz :) eşim psikolojisi bozuk muhtemelen narsist annem diyor
Kocisko gibi kocisko desene
Ve sen hala bu kadına tatlı yapayım diyorsun? Güzel kardeşim hatır bir yere kadardır, eşinin hatrı için bu insanı çektiğin belli, ama bir yere kadar, sana saygı duymuyor muhtemelen kimseye duymuyor, sadece saygı bekliyor, ama sende almadığın birşeyi veremezsin, ruhun çöker böyle, eşin hiçte yanında değil, zor değil değil mi “Ya anne ne saçmalıyorsun lütfen karıma kötü davranma o mutsuzken o kaybederken benim kazanma ihtimalim yok” demesi.
İsterse dünyanın en zengin insanı olsun, benim onurumu ayaklar altına seren biriyle görüşmem
Selam kızlar canim cok sıkkın başıma ağrılar girdi resmen psikolojim bozuldu yorumlarınızı bekliyorum. 1 senelik evliyim uzağa evlendim kv aşırı problemli say say bitmez, kısaca ses tonunu ayarlayamıyor sürekli kavga eğilimi içinde onun istediği yapılmazsa, bize ve kendi oğluna dahi saygı duymaz ama saygı bekler, sürekli oraya gitmemizi bekler gidince de surat beş karıştır hır çıkarır, çok kavgalar ettim saygısız oldum, artik gerçekten huzur istiyorum görüşmek istemiyorum mesafemi fazlasıyla koydum. eşimi anlatayım o annesine düşkün değildir aramaz sormaz gitmek istemez beni dinler annesine karşı beni savunur ama kadın oğluna bile senide silerim diye bağıran bir kadın düşünün.
Şimdi gene 2-3 gün sonra beraber katılmamız gereken bir yer var, gene ses tonunu ayarlamadan niye gelmiyorsunuz aramıyorsunuz diye bağırıp huzuru kaçırıp enerjimizi söndürecek büyük ihtimal, tepkim ne olmalı, eşim istersen gitmeyelim diyor. Sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?