Ne yapayım şimdi kayınvalideme

ben o lafları duyar, yine de gider teklifimi yaparım diyorsunuz yani?
kimse size çıldırın saçını başını yolun demiyor ki. tepkinizi başka şekilde de gösterebilirsiniz. mesela gitmeyerek...

Beklediklerinden çok daha az gidiyorum. Çoğu zaman eşim tek gider. Bağlar kopmadan patlamadan çözülsün istiyorum. Çözülecek de inanıyorum biraz zaman içinde umarım ruhum yıpranmadan

Yok zaten muhabbete girmiyorum öyle tatlı dilli bir insan değilim o sırf o tarz insanları göstererek benim öyle olmam için uğraşıyor. Kıskançlıkla çalışmaz benim bünyem tam tersi iyice uzaklaşıyorum. Genel itibariyle eşim tek gidiyor ben de uygun zamanlarda laf edemeyecekleri kadar gidiyorum.

Beklediklerinden çok daha az gidiyorum. Çoğu zaman eşim tek gider. Bağlar kopmadan patlamadan çözülsün istiyorum. Çözülecek de inanıyorum biraz zaman içinde umarım ruhum yıpranmadan
bence bu tavır ile çözülmez. eşinizde iş bitiyor.

Benimki eski sevgilisi bile değil. Liseden beri biz beraberiz zaten Benin varlığımı bile bile kayınvalidemin arkadaşlarının kızlarından bazıları eşime yanaşmaya çalışmıştı onlardan bahsediyor.
Asalet ile kurtarayım diyorum ama olmayacak mı dersiniz

Çözüm kaynanaya karşılık verin size karşı kırıcı olmaya başlayınca orda durup saygısızlık olur bir şey demeyim demeyin, kaynana cadısı sizin suskunluğunuzdan faydalanıp yüzünüze her geleni söyleme hakkı vermiyor büyükse sayglı olacak siz onun gelinisiniz.
Söyleyin birazda onun moreli bozulsun ki anlasın, insanı üzmek nasıl bir duygu olduğunu başka çözüm yolu yok mücadele vermeden huzur olmuyor

Bağırarak değil gülerek genelde üslubu ben de o şekilde cevap verdim eşim de ha keza.

benım kv aynısı hadi benım ki okul okumamış çalışmamış
en iyi yaptıgı şeyi yapmış devamlı dogurmuş , cahil diyordum ama bu cahilliğe bkmıyormuş demek ,

ben birgün oyle kavga kopardım ki kocama ,
bir daha bir araya geldiğimizde bende beni isteyenleri anlatacam
hemde ballandıra ballandıra , benide kimlerin istediğini bilin diye , çünkü zengin olmayan tek kendileri ,
erkek arkadalarım bile çok varlıklılardı , işte ozaman anlarsınız nedemek oldugunu dedim ,

o oldu birdaha konuşamadı kv , demek laf yerine çok güzel ulaşmış ,
sende aynısını yap

Onu kurmaya çalışıyoruz. Eşim hakikaten çok dengeli davrandı ikimizde buz gibi olmak yerine düzgün davransınlar güzelce ilerlesin ilişkimiz modundayız. Kayınvalidem kayınpederime bile aynı şekilde davranıyor aslında herkes çok farkında. Diğer herkesin davranışı düzeldi anladılar bizi ama anlamak istemeyene bir şey gelmiyor elden.

Güzel olacak ama inanıyorum. 2 eltim daha var. Birisi benim gibi mesafesini koruyor laf geldiyse duymuyor ama kendisini de ortaya koyuyor. Ben de o şekilde isteklerim yaşantımı ortaya koyuyorum. Böyleyim böyle devam edeceğim şeklindeyim

Beni isteyen de olmadı ya biz çocukluktan beri beraberiz eşimle

Tabii hayat senin.
İlla bu şekilde yapmalısın demiyorum.
Ben olsam diye düşündüm.
İnşallah herşey gönlünce olur.

Ne yazık ki, kayınaile ile sadece kayınvalide de değil herhangi biri ile problem varsa, insan gidince rahat edemiyor. Rahat etmek gerekir mi? Bence çok da önemli değil. Birbiri ile çok samimi olan iyi geçinen kv-gelin de mutlaka vardır. Ama büyük çoğunluk ne yazık ki anlaşamıyor.
Ben de kayınvalideme gidince kendimi misafir olarak görüyorum. Yapılacak her şeye yardım ederim. Masayı kurar kaldırırım vs. Ama buzdolabını açıp birşey yerleştirmem mesela ya da bir dolabın kapağını açıp sormadan birşey almam gibi gibi. Açıkçası ben bu durumdan rahatsız değilim. 8 yıllık evliyim bu arada. Saygı ve mesafe için sizin sınırlarınızı çizmeniz gerekir. Yoksa çok yıpranırsınız. Mesela ben olsam tatlı yapayım mı teklifinde bulunmazdım bu yaşadığınız olay özelinde. Çünkü karşınızdaki kişi bunu, hatanızı anladınız(her neye kızıp surat asıyorsa artık) ve onun gönlünü almaya çalışıyorsunuz diye yorumlamıştır. Kayınvalidenizin narsist vs olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Çalışırken müdürüne vs bu tarz davranabiliyor muydu? Hiç sanmıyorum

Müdür kendisi olduğu için böyle davranıyordu herkese daha bile fena hatta

Neden gidiyorsunuz evine? En azından hiç görüşmeyebilirsiniz. Gidiyorsunuz sinir olup eve geliyorsunuz çünkü değiyor mu?

Bence cevabı biliyosunuz

bir sey yokmus gibi davranmak da bir yere kadar. Cahil kadin degil. Yoneticilik yapmis bir insan.. kime nasil oynayacagini iyi biliyor olmali insan idare etmis yillarca. oturup ciddi bir konusma yapin. Bir kere daha bu mevzu acilirsa evine ayak basmayacagim anne haberin olsun deyin. Ki ben cidden ayagimi keserdim boyle yerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…