Ne yapicam bilmiyorum

Kdnlrklb94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
52
6
3
30
Kızlar esimle bir senedir evliyiz birbirimizi çok tanımadan evlendik esimin memleketine taşındık benim ailem uzakta esimin ailesi burda evlendikten sonra ben esimin biseksuel olduğunu başka erkeklerle bi kaç bisey yaşadığını ogrendim yeni evliyim nasıl açıklarım diye bosanmadim çünkü ikinci evliligimdi bu sabah tartıştık ben esime madem hergun boşanmak istiyorsun git boşan dedim (esim her tartışmanın en ufak dalasta boşanmak isteyen beni evden kovan insan ) bana beni tehditle tutuyorsun zaten dedi ben sadece bir kere boşanmak istiyorsan herkes benim suçum olmadığını bilcek ozamn demiştim heralde onu baz alıp böyle bir şey soyledi sabah sabah ağlattı beni sonra geldi özür diledi bu sefer de bosanirsan evden gitmem gerekecek sen benim memleketimde yaşamaya devam edeceksin diyorsun dedi şok üstüne şok geçirdim esim nasıl evlendiysek öyle valiz alıp gitmem gerektiğini nafaka istememem gerektiğini onun eşyalarını kirasını kendi ödediği evde kalmamam gerektiğini söyleyen bir insan ayrıca eşimde bencilik var hiç biz demez varsa yoksa kendisi ve ailesi napicamj ne tepki vericemi bilmiyorum neden böyle dedin beni sevmiyorsun zorla mı tutuyorm seni dedim hayır seni seviyorum sen yanlış anladın diyor zaten iyi değilim bu laftan sonra yıkıldım ben okadar iğrençliği yutmaya çalışıyorum bir senedir bu lafı haketmedim ne yapicam akıl verin lütfen bu arada herkese günaydın

Sizi aldattı mı yoksa sizden önce yaşadığı ilişkilerde erkeklerle de mi birlikte olmuş?

Başka erkeklerle yaşadığı şeyi sizden önce mi sizden sonra mı yaşamış?

Sizi aldattı mı yoksa sizden önce yaşadığı ilişkilerde erkeklerle de mi birlikte olmuş?
Beni aldattığını şahit olmadım ama benle qpar topar evlenip o memleketi terketmesinin nedeni bariz belli ben şimdi anlıyorum sadece evlendikten sonra benimle arkadaşım diye tanistirip düğüne çağırdığı insan daha önce ilişki yaşadığı insan cikti

Adam gay değil bisex. Sizden önce yaşadıkları da sizi ilgilendirmez ki. Düğüne çağırmasaymış daha iyi olurmuş. Bunun dışında bir sorun görmedim ben.

Boşan ya, hayat mı geçer bu odunla. Her kavgada kapıyı gösterecek adam da kendine koca demesin lütfen.

İnsanin agzi acik kaliyor

Memleket değiştirme sebebi yeni düzen kurmak,eski yaşantısını ısıtıp ısıtıp önüne koymayın.
Kabullenemiyorum aklımdan çıkaramıyorum derseniz iki yol var boşanmak yada her sabah kavga ile hayata başlamak seçenek sizin

Adam gay değil bisex. Sizden önce yaşadıkları da sizi ilgilendirmez ki. Düğüne çağırmasaymış daha iyi olurmuş. Bunun dışında bir sorun görmedim ben.
Benden önce yaşadığı şey beni ilgilendirmez ama insan telefondan silmezmi ben şimdi dusunmezmiyim bazı şeyleri örtmek için benle evlendi diye bana yazık degilmi insan kocasının başka bir erkekle birsey yaşamış olduğunun ne kadar acittığın tahmin bile edemezsin

Açıkçası eşim hakkında öyle bir şey duyduğumda o söylemeden ben boşanma davası açardım herhalde tiksinirdim yani . tabii bu kişiden kişiye değişebilir eğer eşini seviyorsan sorunlarını açık açık konuş bencil olduğunu tatlı bı dille anlat umarım seni anlar ve herşey yoluna girir

Biseksüeller bir şeyleri örtmek için evlenmezler, paravan evlilik yapmazlar. Bilerek, kabul ederek evlenmeliydiniz ancak siz zaten tanımadığınız bir adamla evlenmişsiniz. Paket açılınca her türlü şeyle karşılaşmanız olasıymış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…