Ne yapicam bilmiyorum

Bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama insanın midesi kaldırmaz böyle bir kocayı.
Hastalık bile kapmış olabilirsiniz, adam belli ki çok eşli üstelik anal ilişki yaşamış olması yüksek ihtimal, genital bir muayeneden geçmenizi tavsiye ederim.

Evlenmeden önce bilseydim evlenmezdim 3 aylık evliyken ogrendim

Adam gay değil bisex. Sizden önce yaşadıkları da sizi ilgilendirmez ki. Düğüne çağırmasaymış daha iyi olurmuş. Bunun dışında bir sorun görmedim ben.

Adam bisex oldugunu kadina söylemek zorundaydi ama. Sahsen bisex olan biriyle beraber olmak istemem. Bunu bastan secebiliyorsun ve önemli bir konu.

Karşılıklı rezillik. Boşanın bari de daha çirkinleşmeyin
İyi okuyun da Karşılıklı mi bu rezillik bi bakın Allah çektirmeden bilemezsin

Bunun gerçek bir evlilik olduğuna inandiran ne sizi

İkinci değil onuncu evliliğiniz de olsa bosanin .zaten bir kere boşanma lafı ağıza sakız olduysa o evlilikten hayır gelmiyor

Cinsel hayatınız da nasıl bu adam gay değil bisex deniyor ama onunda iki çeşidi var bir erkek ağırlıklı bisex 2 kadın ağırlıklı bisex

Cinsel hayatınız da nasıl bu adam gay değil bisex deniyor ama onunda iki çeşidi var bir erkek ağırlıklı bisex 2 kadın ağırlıklı bisex
Başka erkeklere a.p yıl p ağırlıklı yazmış cinsel hayat bu aralar kötü zaten çoğunlukla anal birliktelik teklif ediyor hak yolu varken .. yoluna gitmeye gerek yok diyorum aliniyor

Benim seviyor olmam düzelecek umudu
ay bu kıskançlık değil evliliğe alışma değil aile yüzünden olan sorun falan değil bu öyle sevgiyle falan çözülmez ki. diğerleri de zor gerçi de bi umut insan uğraşıyor bunun sevgiyle düzelmesini umut etmek çok saçma

Benim seviyor olmam düzelecek umudu

Cinsel tercih "düzelecek" bir durum degil ki. Yani size de hep anal yoldan teklif ediyorsa yönelimi bi olduguna sahsen emin degilim. Bence bir aile danismanina bas vurmaniz iyi olur. Ha sunu da söyliyim: Bir insani sevdiginiz onu birakamazsiniz anlamina gelmiyor

Çalışıyor musun ? Evde bir olay patlat?polisi ara darp raporu al,adama evden uzaklaştırma al. Ev kadına tahsis ediliyor. Bakalım girebiliyor mu eve ! biseksüel olduğunu herkese yay bu süreçte,kendi dillendiriyor zaten de. Adam paravan evlilik yapmış, sen kurbansın. Seni ezmesine izin verme,rezillikten korkma. Erkeklerle yatıp kalktığına dair mesaj,konuşma,yer bildirimi ne delil bulabilirsen bulmaya çalış. 2.evliligim adam bosanirsam elalem ne der kafasindan da cik. Kendini bos yere yipratma

Bence adam pasif. Çok nadir aktiflesiyor,paravan evliliği bundan. Adam kadın statüsünde bence biseksüel ilişki de.

Yapıcak bısey yok bosanıcaksın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…