- 26 Mayıs 2018
- 8.202
- 38.777
- 548
- 51
- Konu Sahibi Kdnlrklb94
-
Evlenmeden önce bilseydim evlenmezdim 3 aylık evliyken ogrendimBiseksüeller bir şeyleri örtmek için evlenmezler, paravan evlilik yapmazlar. Bilerek, kabul ederek evlenmeliydiniz ancak siz zaten tanımadığınız bir adamla evlenmişsiniz. Paket açılınca her türlü şeyle karşılaşmanız olasıymış zaten.
Karşılıklı rezillik. Boşanın bari de daha çirkinleşmeyinBen onu sadece bir kere söyledim oda benim tartışmada yüzüme tükürdü diye
Adam gay değil bisex. Sizden önce yaşadıkları da sizi ilgilendirmez ki. Düğüne çağırmasaymış daha iyi olurmuş. Bunun dışında bir sorun görmedim ben.
Evlenmeden önce erkeklerle ilişki yaşayan biri evlendikten sonra da yaşar. Boşanmanız daha doğru.Evlenmeden önce bilseydim evlenmezdim 3 aylık evliyken ogrendim
Bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama insanın midesi kaldırmaz böyle bir kocayı.
Hastalık bile kapmış olabilirsiniz, adam belli ki çok eşli üstelik anal ilişki yaşamış olması yüksek ihtimal, genital bir muayeneden geçmenizi
İyi okuyun da Karşılıklı mi bu rezillik bi bakın Allah çektirmeden bilemezsinKarşılıklı rezillik. Boşanın bari de daha çirkinleşmeyin
Bunun gerçek bir evlilik olduğuna inandiran ne siziKızlar esimle bir senedir evliyiz birbirimizi çok tanımadan evlendik esimin memleketine taşındık benim ailem uzakta esimin ailesi burda evlendikten sonra ben esimin biseksuel olduğunu başka erkeklerle bi kaç bisey yaşadığını ogrendim yeni evliyim nasıl açıklarım diye bosanmadim çünkü ikinci evliligimdi bu sabah tartıştık ben esime madem hergun boşanmak istiyorsun git boşan dedim (esim her tartışmanın en ufak dalasta boşanmak isteyen beni evden kovan insan ) bana beni tehditle tutuyorsun zaten dedi ben sadece bir kere boşanmak istiyorsan herkes benim suçum olmadığını bilcek ozamn demiştim heralde onu baz alıp böyle bir şey soyledi sabah sabah ağlattı beni sonra geldi özür diledi bu sefer de bosanirsan evden gitmem gerekecek sen benim memleketimde yaşamaya devam edeceksin diyorsun dedi şok üstüne şok geçirdim esim nasıl evlendiysek öyle valiz alıp gitmem gerektiğini nafaka istememem gerektiğini onun eşyalarını kirasını kendi ödediği evde kalmamam gerektiğini söyleyen bir insan ayrıca eşimde bencilik var hiç biz demez varsa yoksa kendisi ve ailesi napicamj ne tepki vericemi bilmiyorum neden böyle dedin beni sevmiyorsun zorla mı tutuyorm seni dedim hayır seni seviyorum sen yanlış anladın diyor zaten iyi değilim bu laftan sonra yıkıldım ben okadar iğrençliği yutmaya çalışıyorum bir senedir bu lafı haketmedim ne yapicam akıl verin lütfen bu arada herkese günaydın
Cinsel hayatınız da nasıl bu adam gay değil bisex deniyor ama onunda iki çeşidi var bir erkek ağırlıklı bisex 2 kadın ağırlıklı bisexKızlar esimle bir senedir evliyiz birbirimizi çok tanımadan evlendik esimin memleketine taşındık benim ailem uzakta esimin ailesi burda evlendikten sonra ben esimin biseksuel olduğunu başka erkeklerle bi kaç bisey yaşadığını ogrendim yeni evliyim nasıl açıklarım diye bosanmadim çünkü ikinci evliligimdi bu sabah tartıştık ben esime madem hergun boşanmak istiyorsun git boşan dedim (esim her tartışmanın en ufak dalasta boşanmak isteyen beni evden kovan insan ) bana beni tehditle tutuyorsun zaten dedi ben sadece bir kere boşanmak istiyorsan herkes benim suçum olmadığını bilcek ozamn demiştim heralde onu baz alıp böyle bir şey soyledi sabah sabah ağlattı beni sonra geldi özür diledi bu sefer de bosanirsan evden gitmem gerekecek sen benim memleketimde yaşamaya devam edeceksin diyorsun dedi şok üstüne şok geçirdim esim nasıl evlendiysek öyle valiz alıp gitmem gerektiğini nafaka istememem gerektiğini onun eşyalarını kirasını kendi ödediği evde kalmamam gerektiğini söyleyen bir insan ayrıca eşimde bencilik var hiç biz demez varsa yoksa kendisi ve ailesi napicamj ne tepki vericemi bilmiyorum neden böyle dedin beni sevmiyorsun zorla mı tutuyorm seni dedim hayır seni seviyorum sen yanlış anladın diyor zaten iyi değilim bu laftan sonra yıkıldım ben okadar iğrençliği yutmaya çalışıyorum bir senedir bu lafı haketmedim ne yapicam akıl verin lütfen bu arada herkese günaydın
Başka erkeklere a.p yıl p ağırlıklı yazmış cinsel hayat bu aralar kötü zaten çoğunlukla anal birliktelik teklif ediyor hak yolu varken .. yoluna gitmeye gerek yok diyorum aliniyorCinsel hayatınız da nasıl bu adam gay değil bisex deniyor ama onunda iki çeşidi var bir erkek ağırlıklı bisex 2 kadın ağırlıklı bisex
Benim seviyor olmam düzelecek umuduBunun gerçek bir evlilik olduğuna inandiran ne sizi
ay bu kıskançlık değil evliliğe alışma değil aile yüzünden olan sorun falan değil bu öyle sevgiyle falan çözülmez ki. diğerleri de zor gerçi de bi umut insan uğraşıyor bunun sevgiyle düzelmesini umut etmek çok saçmaBenim seviyor olmam düzelecek umudu
Benim seviyor olmam düzelecek umudu
Bu cinsel bir tercih ve düzelecek bir şey değil. Evliliğe devam etmek bunu bu şekilde kabul etmek anlamına da geliyor. Sizin sevginiz sizi bağlar hiç bir şeyi düzeltmezBenim seviyor olmam düzelecek umudu
Bence adam pasif. Çok nadir aktiflesiyor,paravan evliliği bundan. Adam kadın statüsünde bence biseksüel ilişki de.Cinsel tercih "düzelecek" bir durum degil ki. Yani size de hep anal yoldan teklif ediyorsa yönelimi bi olduguna sahsen emin degilim. Bence bir aile danismanina bas vurmaniz iyi olur. Ha sunu da söyliyim: Bir insani sevdiginiz onu birakamazsiniz anlamina gelmiyor
Yapıcak bısey yok bosanıcaksın :/Kızlar esimle bir senedir evliyiz birbirimizi çok tanımadan evlendik esimin memleketine taşındık benim ailem uzakta esimin ailesi burda evlendikten sonra ben esimin biseksuel olduğunu başka erkeklerle bi kaç bisey yaşadığını ogrendim yeni evliyim nasıl açıklarım diye bosanmadim çünkü ikinci evliligimdi bu sabah tartıştık ben esime madem hergun boşanmak istiyorsun git boşan dedim (esim her tartışmanın en ufak dalasta boşanmak isteyen beni evden kovan insan ) bana beni tehditle tutuyorsun zaten dedi ben sadece bir kere boşanmak istiyorsan herkes benim suçum olmadığını bilcek ozamn demiştim heralde onu baz alıp böyle bir şey soyledi sabah sabah ağlattı beni sonra geldi özür diledi bu sefer de bosanirsan evden gitmem gerekecek sen benim memleketimde yaşamaya devam edeceksin diyorsun dedi şok üstüne şok geçirdim esim nasıl evlendiysek öyle valiz alıp gitmem gerektiğini nafaka istememem gerektiğini onun eşyalarını kirasını kendi ödediği evde kalmamam gerektiğini söyleyen bir insan ayrıca eşimde bencilik var hiç biz demez varsa yoksa kendisi ve ailesi napicamj ne tepki vericemi bilmiyorum neden böyle dedin beni sevmiyorsun zorla mı tutuyorm seni dedim hayır seni seviyorum sen yanlış anladın diyor zaten iyi değilim bu laftan sonra yıkıldım ben okadar iğrençliği yutmaya çalışıyorum bir senedir bu lafı haketmedim ne yapicam akıl verin lütfen bu arada herkese günaydın
Çalışıyor musun ? Evde bir olay patlat?polisi ara darp raporu al,adama evden uzaklaştırma al. Ev kadına tahsis ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?