- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suçu neymiş?Babam o yüzden istemiyor ben seni doğuya gönderemem diyor
Ailesini nasıl araştırcam uzak diyor zaten araştırsa sorun babası hapisten çıkmış önceden
Suçların şahsiliği ilkesi var herhalde ondan dolayı geçti kazandıBabası cinayetten hüküm giymiş biri nasıl güvenlik soruşturmasını geçiyor bunu merak ettim.
Babamın kendi beğendiği istediği birisi var ona vermek istiyorBaban seni vermemek için bahane ariyo. Ayrıca, ailesinde sabıka kaydı olan birini asker yapmıyorlar diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun
Adam öldürmeden içeri girmiş kendisi çok iyi birisi ama işte babasınon yaptığı varSize şunu soyleyeyım, aile karşı çıkıyorsa
Gerçekten mutlu olamıyorsunuz. Enteresan ama , tanımıyor dahi olsalar garip sekılde seziyorlar!
Söyledim babanın içerden çıktğğını öğrenirse hiç istemez dedim evlenmemizi sen işine gir dedim onun için girmemezlik etme dedimBırak çocuğun peşini baban seni evlendirmeyecek o adamla askeriye kazanmış mesleğini eline alsın oynama çocuğun kaderi ile... Seviyorsun diye bencillik etmemelisin o çocuğa da yazık günah?
Siciline bende bakılıyor diye biliyordum ama suçların şahsiliğinden herhalde bi sorun olmadı. Ayrıca babamda asker emeklisi sevmediğinden değil zorlukları olduğundan istemiyor. Mesleğini bırakmıcak bıraktırmıcam yani ilerde nolcağı belli değil benim yüzümden işinden olmasını istemiyorumBir dakika ya polis asker olmak için birinci derece yakınlara kadar sicillere bakılıyor diye biliyorum. Adam nasıl askeriyeyi kazandı. Sevgilinizin babası katil ise buna hiç bir baba kolay kolay kızını o kişi ile evlenmesini istemez o konuda fazlasıyla haklı ama bunu bilmeden askere kız vermem yakınımda istiyorum vs bana çok irite geldi. Ne yani bu askerler insan değil mi hepsi mi kötü ki vermiyor adamlar biz rahat evlerimizde oturalım uyuyalım diye canlarını ortaya koyuyor lafta askerlere methiye düzenler iş bu tarz şeylere gelince bok atıyor. Ne yapacak babanız evine yakın adam mı bulacak anneci erkeklerden farkı yok. Dizinin dibinde tutsun o zaman hiç evlendirmesin turşunuzu kursun zira ilerde evlemseniz ota boka karışacak enerjisi aldım. Sevgilinde de olgunluk yok meslek kazanmış elin adamı ike evleneceği bile belli olmayan insanlar için meslek şehir değiştiriyor
Dünyada sadece ikisi yok ki. Babanızı dinleyip vazgeçersiniz zaten şayet sevmiyorsanız o kişi konusunda da ısrar etmemesini isteyebilirsiniz. Keşke evlilikte sadece sevmek yeterli olsa, ama mantığınızın da devrede olması gerekiyor. Zaten sevmek yeterli olsaydı herhalde boşanma diye bir şey olmazdı. Sadece asker eşi olmak değil sizin konunuz. Umarım en doğru kararı verirsinizBabamın kendi beğendiği istediği birisi var ona vermek istiyor
Eğer ailesinde sabıka kaydı varsa askeri okullara almıyorlar şeklinde biliyorum ben.Erkek arkadaşımla iş bulmasını bekliyorduk uzun süredir görüşüyoruz.
2 yıldır evde uğraştı işe girmek için özelde çalışmadı hiç askeriyeyi kazandı
Önceden e bakılıyordu şimdi şahsın kendisi araştırılıyor herhaldeEğer ailesinde sabıka kaydı varsa askeri okullara almıyorlar şeklinde biliyorum ben.
Yani kazansa bile gidemezdi.Belki de ben yanlış anımsıyorumdur..
Ayrıca baban bu şekilde sorup soruşturmaya devam edecekse senin sevdiğin birini değil onun kriterlerini uygun birini almaya çalışır sana..Bu hayat benim konuşması yapmanın vakti gelmiş..
Elbette ailen de kim olacağını bilmek ister ama senin babandaki bir parça asiri gibi geldi bana.
Babamda sevmekle olmuyor rilerde maddiyat gircek işin içine mantıklı ol durumu iyi olan işi gücü olan biriyle evlen bırak diyorDünyada sadece ikisi yok ki. Babanızı dinleyip vazgeçersiniz zaten şayet sevmiyorsanız o kişi konusunda da ısrar etmemesini isteyebilirsiniz. Keşke evlilikte sadece sevmek yeterli olsa, ama mantığınızın da devrede olması gerekiyor. Zaten sevmek yeterli olsaydı herhalde boşanma diye bir şey olmazdı. Sadece asker eşi olmak değil sizin konunuz. Umarım en doğru kararı verirsiniz
Erkek arkadaşımla iş bulmasını bekliyorduk uzun süredir görüşüyoruz.
Nişan yapalım aileler tanışsın diye karar aldık. Babama söyledim ben askere kız vermem diyor ikna olmuyor.
Üniversitede tanıştık ailesini bilmiyoruz etmiyoruz araştırsam kime sorcam öğrencem huylarını diyor .
Babası hapisten çıkmış daha önce bu arada sorsa öğrenir yani
Asker olmasın diye babam vermem diye diretince erkek arkadaşım da tamam başka iş bakayım özelde dedi
Bu sefer babam 2 yıldır bu çocuk çalışmamış askere bile gitmemiş 6 ay askerlik etcek gelcek sonra iş bakcak belki yapamıcak tekrar çıkcak dedi vermem diyor. Tanışın diyorum onu da istemiyor. Ben uzak yere kız vermem diyor. Aynı yerde olcaksın yakınımızda yoksa olmaz dedi. Erkek arkadaşım buraya gelip iş bakıyım ben madem dedi bu sefer araya askerlik giriyo.
Babasının hapisten çıktığını duysa babam asla istemez biz birbirimizi çok seviyoruz
babanız her şeye bahane aramasın ozaman direk iç guveysi alsınMemleketimiz aynı değil diye asker olursa uzağa gitcem diye
Ailesini akrabasını araştıramıcam diye
Asker olsun istemiyor uzak olmamı istemiyor.
Var bizim mahallede mühendis istedi beni ailesi falan çok zengin baya lüks evleri arabaları onla knuş tanış diyor
Askerlık gercekten zor .Arkadaşımın kocası asker ev tuttular kız evınde kocasıyla kalamadı bıle.Babanı dınle .Erkek arkadaşımla iş bulmasını bekliyorduk uzun süredir görüşüyoruz.
Nişan yapalım aileler tanışsın diye karar aldık. Babama söyledim ben askere kız vermem diyor ikna olmuyor.
Üniversitede tanıştık ailesini bilmiyoruz etmiyoruz araştırsam kime sorcam öğrencem huylarını diyor .
Babası hapisten çıkmış daha önce bu arada sorsa öğrenir yani
Asker olmasın diye babam vermem diye diretince erkek arkadaşım da tamam başka iş bakayım özelde dedi
Bu sefer babam 2 yıldır bu çocuk çalışmamış askere bile gitmemiş 6 ay askerlik etcek gelcek sonra iş bakcak belki yapamıcak tekrar çıkcak dedi vermem diyor. Tanışın diyorum onu da istemiyor. Ben uzak yere kız vermem diyor. Aynı yerde olcaksın yakınımızda yoksa olmaz dedi. Erkek arkadaşım buraya gelip iş bakıyım ben madem dedi bu sefer araya askerlik giriyo.
Babasının hapisten çıktığını duysa babam asla istemez biz birbirimizi çok seviyoruz