ne yapmalı bu kaynanaya ?

Destek olmak zorunda mi? Diyelim ki soz verdi ama yoruldu zor geldi artik baksmiyorum dedi 2 ayda olamaz mi? Mecbur mu efendim dogurdumuz cocuklara bakmaya bu buyukler. 2 yasinda kizim var calisiyorum oyle zaman oluyor ki esimle ayni zamanlarda top seminer tarzi calismalara katilmamiz gerekiyor. Gunlerce hemde. Kimseyi cagirmam bi sekilde idare etmek zorundayiz bizde kizimizda. Bizimle top salonlarinda disarilarda idare etmeye calisiyoruz.Ne ben 1 ay bile olsa dayanirim evimde yabanciya ne de tenezzul ederim onlardan yrdm istemeye. Herkes basinin caresine bakmayi bilecek. Olur da bakarlarsa da valla gonullerini hos etmek gerek. Oyle konu sahibi bende calisiyorum mecburmuyum onunla ilgilenmeye derse boyle olur.

Yardımcı al eve durumunuz varsa eğer evleri daha ayırmak zor iş ama kv ne de böylesi iyi gelir zorlanmaz hem gözetimi altinda olur yine eşinde babasiyla konussun ara ara hava almaya cıksınlar .. veya tatile gönderin demiş birisi gayet iyi gelir diye düsünüyorum .. kimse huzurunu , düzenini tekrar bozmamis olur hem

Valla ben herkesi genellemeyeyim ama ben buradaki kadınları anlayamıyorum..
Kayinvalide ile ilgili bir şikayet konusu olur. Yerden yere vururlar..
Ama iş destek olmalarına gelince onu yapmaya mecbur mu, bunu yapmaya mecbur mu' olur..

Eğer razilikla kabul ettiyse , ev degisilmis gelin çalışıyor , çocuk oyuncağı değil yani..

Tripler atıp kıskançlık yapacağına, gelini karşısına alıp güzelce anlatıp bir süre dünürünün gelmesini rica edebilir..

Bence en mantıklısı bakıcı işi Bırakamıyorsanız hazır babannede evde en azından daha Güvenilir olur, hem kayınvalideniz yüksünmemiş olur .

Çoğu arkadaşın dediği gibi belirli günler eve yardımcı tutarsanız sizin içinde onun içinde iyi olur

Aslinda en iyisi sifir beklenti. Kendi basinin caresine bakmayi bileceksin ki kimse canini sikamasin. Misal konu sahibi buyuk ridk alip kv kp ile dublexe tasinmis. Niye kendinin ve kizinin rahati icin. Bugun bu sorun cikti inanin yarin baska sorunlari cikacaktir. Bu ise hic girmeyip kizinin bakimi icin alternatif yollar arayacakti.

Bence konu sahibi takmis kv. Madem onu ornek aliyor beraber gitsn alisverise. Makyaj malz alsin bilmedigini ogretsin. Ne bileyim bi botox falan yaptirsin kadina dimi ama sinemaya davet edene kadar. Isteyince anlasmanin cozum bulmanin yolu cok aslinda. Ama kv beni kiskaniyor ya demek daha cekici geliyor bazi kadinlara.

öf herkes kaynanayı savunmuş madem depresyondaydı aman ben bakarım aynı evde olalım demeseydi kabul etmeseydi bakmayı kadında o zaman.

oh hem aynı evde olalım hem cocuk bakamam bunaldım
asıl oyuncak mı bu durum kaynana kapatsaydı kapıyı cıkmasaydı aynı eve
rahat geldi basta baktı kıskandı belli ki

Yok canım korkma o babannesi senin çocuğunun kılına zarar gelse dünyayı yıkar sanırım kaynana biraz kıskanmaya başlamış seni yaşı ilerliyor ister istemez hayatını yenileme arzusu yaşayacaktır. Sen olumlu düşün ve iyi düşün

+1

En baştan keşke aynı eve cikmasaydiniz. Kaynana ile çok muhabbet iyi olmuyor maalesef. Mesafe her zaman iyidir.

Ayrı bir eve çıkma ve bebek için bakıcı ya da kreş fikri çok mantıklı bana göre.

Konu sahibi, onceki konunuzu okumustum,kayinvalidem iyi bir kadin demistiniz,iyidir boyle dediginize gore,sizde iyi birisiniz bence,fakat 2 ile 2 hayatta herzaman 4 etmiyor.Bu iyilik kotuluk meselesi degil...Arkadasimin kayinvalidesi dunya iyisi,misafiri filan geleceginde yardima gitse,kizim sen kuzularina bak,benim isimden ne olacak,yaparim ben der,
sebzesini ayiklayip posetle kapisina asar,sabahlari evinde yavas gezinirki gelini gece cocuk bakiyor,ust kata ses gitmesin,biraz uyusun diye,ama eminim bu 2 iyi niyetli insan da birarada olsa yine isler degisir...Cunki dag dag ustune olur,ev ev ustune olmaz,olamiyor,istisnalar haric..İnsan bunyesi ozel alaninda birisini kabul edemiyor,kimyasina aykiri...

Evli olmasam, bahsettiğiniz kayınvalidenin bekar oğlu var mı diye sorarım

Ne olursa olsun eğer çocuk yapıyorsanız bunun sonunuda düşünmeniz gerekir, ferah yere yerleştirmişsiniz...çok mu...bunu karşılık beklemeden yapacaksınız, onlar bu zamana kadar bakmış büyütmüş evlendirmiş yetmez mi...siz daha şimdiden başlamışsınız sıkıntı etmeye...neymiş kadın depresyondaymış efendim kızımı bırakabilirmiyim ona daha...yani bakan kv ama şikayet eden siz

Resmen ağrısız disinize kerpeten vurmussunuz. Ne güzel uzaktan uzaga yasiyormussunuz neden dipdibe yaşama gereği duydunuz ki.

Artı ne sizin anneniz ne de kvniz cocugunuza bakmak zorunda değil. Sonucta onlara guvenip yapmadiginiza gore o cocugu. Hmm tabi gonullerinden torunlarina bakmak gelirl orasi ayri. Ama bakmiyorlar diyede suclu olduklarini düşünmüyorum.

Kendi kendinize yetmeye bakin. Ya bakici tutun yada cocugunuz kreş yasina gelene kadar işten ayrilin. Azicik asim dertsiz basim diye bosuna dememişler. Fazla siki fiki olmaniza luzum yok bence kvnizle.

şu anda da kirayı siz ödemiyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…