- 2 Şubat 2017
- 44
- 65
- 3
- 35
- Konu Sahibi pumpkin2017
-
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dublekse-cikiyoruz.974784/
Yani sırf onu bahçe katından çatı katına çıkardım dediğin icin buldum bu konuyu,zamanında çok dikkatimi cekmişti
Sen sıfır ev içime sinsin diyerek kendini ve kızın kalkmasın sbh ları diyerek kızını düşündün, kv falan hikaye
O kadar kişi yapma dediğimiz halde
Şimdi kreşte psikolojisi bozuldu,bakıcıya güvenemem..... hepsi bahane
Ki zaten çocuğun en saglıklı kendi yaşıtlarıyla olmalı en azından yarım gün
Edit : nickler gerçekten farklıda sorunlar aynımı bilmem ama bence aynı kişi ve sorun
Bu söylediklerin çok bencilce !!! Kendi ağzınla söylüyorsun bu zamana kadar kayınpederinin ilgilenmediğini ,sosyal hayatlarının olmadığını .bahsettiğin kişi neticede bir insan ve nefis sahibi .yaşayamadıklarını görüp imrenmesi çok doğal .kayinvaliden çocuğuna bakıyorsa sen de şikayet etmeyip biraz ona vakit ayirmalisin .belki sinemaya gitmek istemez ama bir kahveye yada yemeğe hayır diyeceğini sanmıyorum .alışveriş de olabilir. .küçük hediyelerle mutlu etmeyi de deneyebilirsin. Özlem duyduklarını yasatmalisin. Kaç yaşında olursa olsun bir insan ve herseyden önce kadın ..değişiklik ruhuna ilaç gibi gelecektir emin ol .şu konuda da için rahat olsun : Ne kadar depresyonda olursa olsun ,babaanne ler torunlarını çok sever ve onlar için herşeyi yapar .olumsuz davranışlar içine gireceğini hiç sanmıyorum .nihayetinde dipdibesiniz biraz tarafsız gozlemlersen için rahat eder .sıkıntı zaten sabah çocuğu uykusundan uyandırıp oradan oraya taşımak..O yüzden birlikte böyle bir çözüm bulduk..
İstesem tabiki kendi annemde bakar "haftanın 4 günü"
Öyle olması içinde benim gidip geceden annemlerde kalmam lazım..
O zaman evimden uzakta ne anlamı kaldı çalışmanın..
Depresyonda olabilir..Zaten bu güne kadar da kayınpeder haftasonları onu bi yere çıkartıp gezdirmiyordu..
Bizi görünce mi geldi aklına
neden oturayam? bazı şeyleri görmek için kahin olmaya gerek yok.
2 yaşına gelmiş kızımı dram yaratmadan kreşe verirdim ya da eğer annem bakmak istiyorsa ona bırakır düzenimi oluştururdum.
konu sahibi zaten baştan hata yapmış.
buraya fikir almak için konu açıp yapılan yorumları dikkate almayıp yine bildiğini okuyan üyelere bayılıyorum..
size olmaz denmişti ..
şimdi yapacak birşey yok insanların düzenini bozmuşsunuz..
Baştan yanlış bir karar verildi orası bir gerçek elbette.
Ama yine de belli bir yaşın üstünde baştan çocuk büyütmeleri bana gerçekten zulüm gibi geliyor anneanne de olsa babaanne de olsa.
Hayır diyememiş ama sonradan gerçekten pişman olmuş olabilir bir insan. Şimdi de çekinşyor olabilir mesela tepkiden
Bazen ben de yaparım diyorum yapamıyorum mesela.
En basiti kayınvalideme gidiyorum bir hafta kalırım diyorum üçüncü gün yaptığı her şey batmaya başlıyor kaçasım geliyor ve bir hafta olmadan bahane bulup dönüyoruz mesela sıkıldığım için. Şimdi düşünüyorum bir de kaçacak yerin de yok aynı evde nereye kadar diye hakikaten çok zor.
Evet masraflı bir şekilde fark etmiş ama bir kere tamam dedi diye de kalan on yılını mutsuz geçirmemeli hiç kimse.
Söz verdi diye masrafa soktu diye kadını kötü ilan da edemem
Çünkü en basiti bakarım ne olcak dedi ama gece de torun gürültüsünün kesilmeyeceğini hesaba katamadı mesela kesilmeyen bir çocuk sesi sinirini gerdi mesela çok insani duygular bunlar.
İyi de kv belki artık bakmak istemiyor, ki yeniden düzen bozmak istiyor belki. Tek düzeni bozulan da onlar değil
Konu sahibi esimle papaz oluruz evi ayirirsak demissiniz. Oncelikle kv ne istiyor oturup bunu konuşun evi ayirmak mi istiyorsun diye acik açık konusun bence. Ondan sonra kv esinize diyecek ayiralim diye. Esiniz zorluyor gibi geldi bana buradan kv de hayır diyemiyor ogluna. Esiniz mi istemez evi ayirmak siz mi? Eger esinizse bunu kv halledecek.
Kayınvaliden seni kıskanmış resmen.sen çalışıyorsun ya o bütün gün seni heziyorsun olarak görüyor herhalde. Duygusallığı bırakıp iyi bir kreş bul yolsa olaylar kavgaya foğru gidecek
benim hatırladığım kv lerin memlekette mi ne evleri vardı zaten.. olmazsa oraya taşınırız demişlerdi.. ama işte dediğin gibi düzen değiştiren sadece onlar değil ayıp olmasın diye bakmaya devam ediyor bence kadın..
zaten bende işe gidip gelmek isterdim diyor bazen..
ben arabamla işe gidip geliyorum bi yerden miras bekliyor o parayla bende kendime araba alacağım diyor..
Eşim bana 5 taş almıştı gitti oda aldı..
Ojesi takısı göz kalemi eksik olmaz falan..
Ben 27 yaşındayım o 55 yaşında ne yarıştırıyor anlamıyorum..
ben arabamla işe gidip geliyorum bi yerden miras bekliyor o parayla bende kendime araba alacağım diyor..
eşimle konuştum biraz önce..
annene açık açık sor gerçekten kızımıza bakmak istemiyorsa zaten buna mecbur değil buna göre bir çözüm buluruz dedim..
isterlerse de memleketteki evlerine de gidebilirler biz kirayıda bi şekilde öderiz dedim.
tamam bu akşam konuşucam annemle dedi
bakalım ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?