ne yapmalı bu kaynanaya ?

evet aynı kişiyim farklı bir üyelik aldım diğer üyeliğim de kapandı.
Zahmet edipte konumu bulduğunuz için teşekkürler..
Hiç bir bahanem yok bir arkadaşın da dediği gibi yaşayan bilir..

Bu söylediklerin çok bencilce !!! Kendi ağzınla söylüyorsun bu zamana kadar kayınpederinin ilgilenmediğini ,sosyal hayatlarının olmadığını .bahsettiğin kişi neticede bir insan ve nefis sahibi .yaşayamadıklarını görüp imrenmesi çok doğal .kayinvaliden çocuğuna bakıyorsa sen de şikayet etmeyip biraz ona vakit ayirmalisin .belki sinemaya gitmek istemez ama bir kahveye yada yemeğe hayır diyeceğini sanmıyorum .alışveriş de olabilir. .küçük hediyelerle mutlu etmeyi de deneyebilirsin. Özlem duyduklarını yasatmalisin. Kaç yaşında olursa olsun bir insan ve herseyden önce kadın ..değişiklik ruhuna ilaç gibi gelecektir emin ol .şu konuda da için rahat olsun : Ne kadar depresyonda olursa olsun ,babaanne ler torunlarını çok sever ve onlar için herşeyi yapar .olumsuz davranışlar içine gireceğini hiç sanmıyorum .nihayetinde dipdibesiniz biraz tarafsız gozlemlersen için rahat eder .

Aynen.Bu tantanaya ne gerek var.Küçük bebekte değil.2 yaşında çocuk.Her çocuk gibi oda alışır kreşe.

Kreş ya da bakıcı olmaz diyorsan kendin bakacaksın.Eşinin gelirine göre küçük eve geçersin kiradan artanlada geçinirsin.

Y a da zaten birgün annen bakıyormuş diğer dört gün bakması için ona yakın yerden kiralık ev tutarsın.

buraya fikir almak için konu açıp yapılan yorumları dikkate almayıp yine bildiğini okuyan üyelere bayılıyorum..
size olmaz denmişti ..
şimdi yapacak birşey yok insanların düzenini bozmuşsunuz..

İyi de kv belki artık bakmak istemiyor, ki yeniden düzen bozmak istiyor belki. Tek düzeni bozulan da onlar değil

İyilikten maraz doğmuş,bence kv onu anladığınızı,eğer kendi evine gitmek isterse onu anlayacağınızı falan söyleyin.Belki gider,eşinizle de sorun olmaz aranızda.Bazı oğlan anneleri oğulları eşleriyle iyi geçinirse bi hallere giriyor,tecrübeyle sabit

2 ay önce dublekse çıktım deyince tahmin ettim hemen siz olduğunuzu ve yeni üyelik aldığınızı...

Ev ev üstüne olmuyor işte...

Teyzeyi hiç kötü niyetli bulmadım açıkçası.Tam tersi düzenini bozmuş gelmiş.Onun yerinde olsam memlekete gider emekliliğin tadını çıkartırım.Herkes kendi evini geçindirsin.

Son düzenleme:
İyi de kv belki artık bakmak istemiyor, ki yeniden düzen bozmak istiyor belki. Tek düzeni bozulan da onlar değil

benim hatırladığım kv lerin memlekette mi ne evleri vardı zaten.. olmazsa oraya taşınırız demişlerdi.. ama işte dediğin gibi düzen değiştiren sadece onlar değil ayıp olmasın diye bakmaya devam ediyor bence kadın..

Konu sahibi esimle papaz oluruz evi ayirirsak demissiniz. Oncelikle kv ne istiyor oturup bunu konuşun evi ayirmak mi istiyorsun diye acik açık konusun bence. Ondan sonra kv esinize diyecek ayiralim diye. Esiniz zorluyor gibi geldi bana buradan kv de hayır diyemiyor ogluna. Esiniz mi istemez evi ayirmak siz mi? Eger esinizse bunu kv halledecek.

Kayınvaliden seni kıskanmış resmen.sen çalışıyorsun ya o bütün gün seni heziyorsun olarak görüyor herhalde. Duygusallığı bırakıp iyi bir kreş bul yolsa olaylar kavgaya foğru gidecek

ayırmak istememek değil de taşınmak gerçekten çok masraflı bir iş
kirası depozitosu taşınma masrafı falan 5 bin tl yi geçiyor ve bunu daha yeni atlattık
o yüzden eşime tekrar taşınalım diyemem..
Oda çaresiz çok üzülüyor kimse böyle olsun istemezdi..
olmadı memleketteki evlerine gidecekler
yapacak bişey yok..

Kayınvaliden seni kıskanmış resmen.sen çalışıyorsun ya o bütün gün seni heziyorsun olarak görüyor herhalde. Duygusallığı bırakıp iyi bir kreş bul yolsa olaylar kavgaya foğru gidecek

zaten bende işe gidip gelmek isterdim diyor bazen..
ben arabamla işe gidip geliyorum bi yerden miras bekliyor o parayla bende kendime araba alacağım diyor..
Eşim bana 5 taş almıştı gitti oda aldı..
Ojesi takısı göz kalemi eksik olmaz falan..
Ben 27 yaşındayım o 55 yaşında ne yarıştırıyor anlamıyorum..

55 yaş mezara girecek bir yaş değil annem de o yaşlarda gayet bakımlı güzel dinç bir kadın.

buna böyle bakmak yerine bana özeniyor benim gibi olmak istiyor diye bakarsan bence daha huzurlu olursun.

burada seni kıskanıyor gibi yorumlar geliyor ya ben gaza gelme derim.

ama geçen konuda gerçekten bunlardan hiç bahsettiğini okumadım. çok süper anlaşan gelin kv canlanmıştı gözümde. durum böyleyse sizde de hata var. hani bile bile lades olmuş.

evi ayırmanız lazım, ama öyle ama böyle... tek çözüm bu.

anlamadığın için uygun şekilde yaklaşamıyorsun işte..
yarış,kıskançlık yok önce bunu bir kabullen..
kadın yaşayamadığını yaşamak istiyor üstelik onun önünde senin önündekinden daha az bir zaman var ve bunun farkında..
gençken belli bir yaşın üstündeki insanların hayattan bir beklentilerinin olmayacağı gibi anlamsız fikirlere kapılıyor insan.. ancak göremeyip anlayamadıkları o belli yaşın üstündeki insanların telaşı.. ömür bitiyor vakit az telaşı.. hayat gailesi içinde erteledikleri istekleri,zevkleri..

eşimle konuştum biraz önce..
annene açık açık sor gerçekten kızımıza bakmak istemiyorsa zaten buna mecbur değil buna göre bir çözüm buluruz dedim..
isterlerse de memleketteki evlerine de gidebilirler biz kirayıda bi şekilde öderiz dedim.
tamam bu akşam konuşucam annemle dedi
bakalım ne diyecek..

bak bu da bir hata.birlikte yaşamaya nasıl hep beraber oturup karar verdiyseniz bu da öyle olmalı.dört kişi oturup konuşmalısınız.

sonra karın seni dolduruyor diyebilir ya da bambaşka şeyler olabilir.ya da o farklı bir şey der kocan bunu farklı yansıtır sana vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…