- 27 Nisan 2012
- 15.735
- 18.907
- 498
- Konu Sahibi pumpkin2017
-
hmmmmEvet 2. üyeliği açtım ve bu üyeliğimi açtırırken diğerinin kapanmasını rica ettim ve yönetim kapattı..
2 ay sonra tekrar taşınalım evi ayıralım diyemem eşime.
daha yeni o kadar masraf yaptık..
Gülüm kim 2. üyelik?siz hergün aynı motivasyonla mı uyanıyorsunuz?
hergün yaptığınız işten büyük keyif alıyor musunuz gerçekten?
evlat için çiğ tavuk yenilir diye çıkmış yola kadın belliki..
ama biz konu sahibine daha önce sayfalarca yazdık.. bile bile lades dedi.
2. üyelik suç diye biliyorumMune
bak bu da bir hata.birlikte yaşamaya nasıl hep beraber oturup karar verdiyseniz bu da öyle olmalı.dört kişi oturup konuşmalısınız.
sonra karın seni dolduruyor diyebilir ya da bambaşka şeyler olabilir.ya da o farklı bir şey der kocan bunu farklı yansıtır sana vs vs
Gülüm kim 2. üyelik?
Gülüm kim 2. üyelik?
Cocuguna bakiyorsa mecbursun gonlunu hos etmeye. Ohh hem cocuga baksin hem de bunalima girdim mi ondan kotusu olmasin. Sizin kv acidim valla. Evet bu devirde kimseye iyilik yaramiyor belli.bende çalışıyorum haftanın 5 günü
söyler misiniz hangi gelin kayınvalidesini haftasonu sinemaya yada ev oturmasına götürmeyi teklif ediyor?
Ağzına bal çalmak değil bu ona yardımcı olmaya çalışıyorum bende tüm gün onun gönlünü hoş tutmak için uğraşamam herhalde benimde çamaşırım ütüm var ev temizliğim var..
Bu devirde ne yaparsan yap gerçekten kimseyi memnun edemezsin
bunu anladım valla..
Biliyorum profil notunuzda bu bilgi mevcut, başka birinden bahsediyor olabilir diye özellikle sordum.bu üyeliğimi açtırırken önceki üyeliğm "CANIMKIZIM" kapattırdım.
Herkesin içi rahat olsun :)
Her kelimenize katiliyorum.Pardon da hem cocugunun rahatı için kendi rahatin için kadina kilitliyorsun çocuğun tüm bakımını sonra da psikolojisi bozuk birine cocugumu bırakmak istemiyorum kuduruyorum gibi laflar ediyorsun. Depresyonda diye bu kadın akli dengesini mı kaybetti, şizofren mı oldu ne biçim hikaye bu? Kuduruyosun madem kendin bak çocuğuna.
İlk baştan kabul etmeseydiciler var bir de. Kötü yapmış di mi kendi düzenini evini bozmuş gelmiş bütün gününü 2 yaşında çocuğa ayırmış niye sırf torunu diye, oğlunun yuvası huzurlu olsun diye. O zaman kimse hiçbir yaptığı işten sıkıldım demesin, baştan bildiği durumlarda sonradan hiç sikayetlenmesin, rahatsız olmasın. Sevmiyorsaniz ise gitmeyin mesela çalışacaksınız da isiniz hakkında kötü hissetme hakkınız yok.
Ayrıca kadının dışarı çikmiyorum sözüne senin eskiden de cikmiyordu kıskandı beni demen bazılarının da desteklemesi ne kadar komik senin neyini kıskanacak, dışarı çıkmak gezmek istemek de suç oldu galiba. Ben dünyaya hep çocuk bakmak için gelmiş gibiyim sözünü ciddiye alacağın yerde beni kıskandı demek daha kolay değil mi... Noldu çocuğuna vurdu mu, kötü sözler mı söyledi? Ağlarken bakmiyor mu açıkinca karnını mı doyurmuyor? Bundan hiç bahsetmiyorsun karalamak için de depresyonda olan birine çocuğunu birakamiyorsun kuduruyosun. Lafa bak.
Çok bencil ve nankör olduğunu düşünüyorum.
buraya fikir almak için konu açıp yapılan yorumları dikkate almayıp yine bildiğini okuyan üyelere bayılıyorum..
size olmaz denmişti ..
şimdi yapacak birşey yok insanların düzenini bozmuşsunuz..
Bastan kabul etmis olabilir. Ancak surec icerisinde belki kaldiramiyor zor geliyor. Yiprandigini hissetmeye basladi.Babanne kendi bakmayi kabul etmis.
Bakmaya mecburmucular? Buraya dikkat edin.
Konu sahibi anneniz yakinsa bir donem gelip gitse
Yada ara ara baksa belki suanki donem daha saglikli atlatilir.
benim hatırladığım kv lerin memlekette mi ne evleri vardı zaten.. olmazsa oraya taşınırız demişlerdi.. ama işte dediğin gibi düzen değiştiren sadece onlar değil ayıp olmasın diye bakmaya devam ediyor bence kadın..
zaten bende işe gidip gelmek isterdim diyor bazen..
ben arabamla işe gidip geliyorum bi yerden miras bekliyor o parayla bende kendime araba alacağım diyor..
Eşim bana 5 taş almıştı gitti oda aldı..
Ojesi takısı göz kalemi eksik olmaz falan..
Ben 27 yaşındayım o 55 yaşında ne yarıştırıyor anlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?