Ne yapmalı Ne Etmeli

Bence ilk gün birbirinize alışın bir yerde oturun bir şeyler için. Yani telefonda görüşmek ve yüz yüze canlı görmek sohbet etmek ayrı. Ben de nişanlımla arkadaşım aracılığıyla tanıştım ve mesleği gereği uzaktaydı. Geldiğinde öyle bir kanım ısındı ki sanki kırk yıldır eşim gibi Siz bakarsınız duruma göre o samimiyet kurulursa sonraki günler de ona göre plan yaparsınız bence.. Ve unutma eğer seni seviyorsa gerçekten gelecektir yanına

Gelir tabii ki , neden gelmesin? Gelmezse bas engeli. İnsanlar konuştuğu kişiyi görmeye üç aktarma yaparak,ülkeler değiştirerek geliyorlar , şuradan şuraya gelmesini büyütme sakin gözünde.
Plan olarak da şehrin en bilindik yerlerine götür. Bol bol yürüyün, beraber senkronize yürüdükçe çiftler arasında güzel bir şeyler oluyur. Hem yolda konuşuyorsun falan. Ne bileyim, bağ kuruluyor bence. Yürümek önemli:) Manzaralı bir yer var varsa akşam orada kahve ismarlayin.
Ertesi gün kahvaltiya gidin... Deniz varsa sahilde dolaşın. Piknik demişsin, neden olmasın? Yeşillik,çime basmak, bol oksijen falan .bunlar hep mutluluk hormonu salgılatan şeyler
Ama piknik dediğin mangal değil ha:)) böyle üzüm peynir sandviç şarap pikniği falan

Şimdiden ona sorsam mı gelince nerelere gidelim diye
Şehrim İstanbul
Şehrin İstanbul mu??? Baştan söylesene bildiğim yerden geldi
Tamam rotayı söylüyorum.
Öğleden sonra gidin ama.. Eminönüden Üsküdar'dan halic hattına bin,balatta in
St. Stefan kilisesine bir ugra (ikinci kata çik mutlaka) , balata girince kırmızı liseye çık,bakın, dön ara sokakları gez , cennet maahllesinin çekildiği yerlere faaln, renkli sokakları var. Orada bir yerde oturup sohbet edip gelen geçeni izleyin. Sonra bir şeyler yiyin, mezat sorun abilere. Öğleden sonra her saat oliyor. Satıyorum satıyorum sattım şeyleri. 10-20 liradan açıyorlar genelde mezati. Ne ararsan var . Hatta birbirinize hediye alın. Cookk keyifli bir aktivite. Hem çaylar da muesseseden sonra oradaki metroyla birkaç durak eyupsultana gidin. İstersen kayiklara bin. Kayık yüz TL , kaç kişi binerseniz bolusuyorsunuz.
Sonra yürüyerek teleferiklere gidin, yakın zaten oradan. Binin teleferige Pierre loti tepesine çıkın. Boş yer bulun , varsa salep için:) inerken seyir tepesinde yanyana izleyin biraz.
Sonra yürüyerek,mezarlıktan inin . Dönüşte teleferik kullanmiyorsun ama, mezarlığın yokuşun yakinlastirici etkisiyle in adamın dinle imanla işi varsa belki eyupsultan camiine şöyle bir girersiniz. Meydanda bozacı var. Çocuğa boza alırsın...
Al sana mükemmel bir rota. Denendi onaylandı, çok da romantik bir rota.
Hatta istersen sabah Kuzguncukta falan kahvaltı yapın, Üsküdar'dan vapurla git. Kız kulesi derdim ama tadilatta su an,boşa gitme.
Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…