- 17 Ağustos 2011
- 26.122
- 166.307
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
İstanbul benim uzmanlık alanım, ne tarz bir gezi düşünürsün, sana rota cikartayimYaa sizin böyle aşklı meşkli yazılarınızı çok seviyorumİstanbul için başka böyle güzel önerileriniz var mi
bayıldımm bayıldııımmmŞehrin İstanbul mu??? Baştan söylesenebildiğim yerden geldi
Tamam rotayı söylüyorum.
Öğleden sonra gidin ama.. Eminönüden Üsküdar'dan halic hattına bin,balatta in
St. Stefan kilisesine bir ugra (ikinci kata çik mutlaka) , balata girince kırmızı liseye çık,bakın, dön ara sokakları gez , cennet maahllesinin çekildiği yerlere faaln, renkli sokakları var. Orada bir yerde oturup sohbet edip gelen geçeni izleyin. Sonra bir şeyler yiyin, mezat sorun abilere. Öğleden sonra her saat oliyor. Satıyorum satıyorum sattım şeyleri. 10-20 liradan açıyorlar genelde mezati. Ne ararsan var . Hatta birbirinize hediye alın. Cookk keyifli bir aktivite. Hem çaylar da muessesedensonra oradaki metroyla birkaç durak eyupsultana gidin. İstersen kayiklara bin. Kayık yüz TL , kaç kişi binerseniz bolusuyorsunuz.
Sonra yürüyerek teleferiklere gidin, yakın zaten oradan. Binin teleferige Pierre loti tepesine çıkın. Boş yer bulun , varsa salep için:) inerken seyir tepesinde yanyana izleyin biraz.
Sonra yürüyerek,mezarlıktan inin . Dönüşte teleferik kullanmiyorsun ama, mezarlığın yokuşun yakinlastirici etkisiyle inadamın dinle imanla işi varsa belki eyupsultan camiine şöyle bir girersiniz. Meydanda bozacı var. Çocuğa boza alırsın...
Al sana mükemmel bir rota. Denendi onaylandı, çok da romantik bir rota.
Hatta istersen sabah Kuzguncukta falan kahvaltı yapın, Üsküdar'dan vapurla git. Kız kulesi derdim ama tadilatta su an,boşa gitme.
Bol şans
benim diyen turizmci benim diyen rehber eline su dökemez seninİstanbul benim uzmanlık alanım, ne tarz bir gezi düşünürsün, sana rota cikartayim
O da olur. ama mezatta almak daha keyifli . Sen 15 diyorsun mesela baksasi 20 diyor, alabilmek için arttiriyorsun,rekabet de var. Kıymeti daha çok oluyor,hatırası oluyor :)bayıldımm bayıldııımmm
tamda istediğim gibi bi plan gerçekten
Umarım herşey yolunda giderde gerçekleştiririz
Ayrıca hediye alma fikride çok hoşuma gitti
Mesela gezerken satıcı tezgahlarından bileklik vs alınabilir değil mi
ya bide hem sakin hem deniz kenarında nerelere gidebiliriz senceİstanbul benim uzmanlık alanım, ne tarz bir gezi düşünürsün, sana rota cikartayim
evet kulağa hoş geliyorO da olur. ama mezatta almak daha keyifli . Sen 15 diyorsun mesela baksasi 20 diyor, alabilmek için arttiriyorsun,rekabet de var. Kıymeti daha çok oluyor,hatırası oluyor :)
Flörtün başında eğlenceli bir gezi olabilirİstanbul benim uzmanlık alanım, ne tarz bir gezi düşünürsün, sana rota cikartayim
Bişiy diyimmi çok heycanlısın ya şimdi ne yapayım nereye götüreyim... oyüzden bu bana aşık msjını falan alırsa şımarır...Heycanı belli etme..ya bide hem sakin hem deniz kenarında nerelere gidebiliriz sence
Ayy yok aman, bu sefer de 1241455 tane daha konu açar.Bence direkt seks :)
Sevişmek istemiyo ki o, mümkünse hiç sevişmeden yürüsün ilişkisi evlensin istiyo o xaman da sevişmek istememesi çok olası shsjsjsjksSus sus olan var olmayan var. Umutsuz bir türlü sevişemedi zaten, yarasını deşme kızın.
Öpüşmeye de mi karşıydı ne?Sevişmek istemiyo ki o, mümkünse hiç sevişmeden yürüsün ilişkisi evlensin istiyo o xaman da sevişmek istememesi çok olası shsjsjsjks
Annesi göster ama elletme demiş, ölene kadar bunu devam ettirme derdindeÖpüşmeye de mi karşıydı ne?
Bu adam da onca yol gelecek.Annesi göster ama elletme demiş, ölene kadar bunu devam ettirme derdinde
Yok sevişip sürtüşüp bakireyim diye geziyor ortalıkta.Öpüşmeye de mi karşıydı ne?
Başka ne beklentiyle gelebilir ki yaBu adam da onca yol gelecek.Beklenti o yönde olursa çok fena olur he.
Ha tamam penetrasyona karşıydı.Yok sevişip sürtüşüp bakireyim diye geziyor ortalıkta.
Bazı adamlara seks var de kıta değiştirip seks turizmi yaparlar.Başka ne beklentiyle gelebilir ki ya
Piknik yapmak istiyordur belkiBaşka ne beklentiyle gelebilir ki ya
Her şey satılıyor. Porselen nostaljik fincandan plakcalara, Tamamen şans işi. Fiyatlarsa Oranın kalabalıkligiyla alakalı. Senin sectigin ürün basit bir şeyse 20den açılır, ilgisini çeken insanlara göre 60-80-200e kadar çıkar, tek sen begenirsen açıldığı fiyattan alırsın. Ben 20liraya gaz lambaları aliyorum sık sıkevet kulağa hoş geliyor
pahalı şeyler satılmıyor değil mi mezatlarda
Küçükçekmece'de güneş batımı saatinde kano yapmak. Ona da şimdiki manitimi götürmüştüm, adamcağız bir günde tıklım tıklım metrobüs Marmaray hepsine binmişti,tam bir istanbullu olmuştu:)Flörtün başında eğlenceli bir gezi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?