- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Niye zırt bırt arıyorsunuz ki fazla üstüne düşmeyin benceArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Arkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Böyle adamlara niye bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıp bir tarafını kaldırıyorsunuz?Arkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Aklıma geldi sevgilim beni hiç aramazdı, bir arada değilken sadece mesajlaşırdık. Bir gün bir kız arkadaşımla tiyatroya gitmiştik. Eve dönerken sevgilim aramıştı. Çok şaşırıp “hayırdır” demiştimEngelleseniz mesela. Belli ki size karsi bir ilgisi yok. Bir erkek ne zamandir kadina arasa "Hayirdir" der?!
Adı üstünde flört..Siz aranızdaki bu durumu fazla sahiplenirken karşı taraf pek sallamamis .Bazen geri adım atmak sakın kalmak lazımdırArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Acaba flörtleşme değil de tek taraflı hoşlantı mı deseniz? Çünkü adam size baya baya "hayırdır heöşom" muamelesi yapmış?Arkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Muhtemelen o pozlardaki kızlardan biriyledir ondan açmıyordurArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Vuu tuttun firlattin kızın kalbini.Muhtemelen o pozlardaki kızlardan biriyledir ondan açmıyordur
İnsafsiz? Vicdansiz? Benim de flortlestigim adam durduk yere musait miyim degil miyim sormadan goruntulu arasa hayirdir bilader derimArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Onun bu tavırları degil de sorun, size boyle davranan biriyle neden gorusmek icin mücadele veriyorsunuz. Onu düşünün benceArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Muhtemelen o pozlardaki kızlardan biriyledir ondan açmıyordur
E neyapayım bebeğim gercekler acı olurVuu tuttun firlattin kızın kalbini.
O halde baklava gerçek değildirE napayım bebeğim gercekler acı olur
O baska konu sus kafa karıştırma şimdiO halde baklava gerçek değildir
Mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?