Ne yapmalı

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.720
903
123
Arkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur

Niye zırt bırt arıyorsunuz ki fazla üstüne düşmeyin bence
Bir de görüntülü arıyorsunuz müsait değildir

Engelleseniz mesela. Belli ki size karsi bir ilgisi yok. Bir erkek ne zamandir kadina arasa "Hayirdir" der?!

Böyle adamlara niye bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıp bir tarafını kaldırıyorsunuz?

Engelleseniz mesela. Belli ki size karsi bir ilgisi yok. Bir erkek ne zamandir kadina arasa "Hayirdir" der?!
Aklıma geldi sevgilim beni hiç aramazdı, bir arada değilken sadece mesajlaşırdık. Bir gün bir kız arkadaşımla tiyatroya gitmiştik. Eve dönerken sevgilim aramıştı. Çok şaşırıp “hayırdır” demiştim . Kötü bir şey oldu sanmıştım çünkü gerçekten hiç aramazdı. Hoş, hâlâ çok aramıyor, ben arayınca da bir arama nedenimi merak ettiğini hissediyorum

Adı üstünde flört..Siz aranızdaki bu durumu fazla sahiplenirken karşı taraf pek sallamamis .Bazen geri adım atmak sakın kalmak lazımdır

Acaba flörtleşme değil de tek taraflı hoşlantı mı deseniz? Çünkü adam size baya baya "hayırdır heöşom" muamelesi yapmış?

Muhtemelen o pozlardaki kızlardan biriyledir ondan açmıyordur

İnsafsiz? Vicdansiz? Benim de flortlestigim adam durduk yere musait miyim degil miyim sormadan goruntulu arasa hayirdir bilader derim

Onun bu tavırları degil de sorun, size boyle davranan biriyle neden gorusmek icin mücadele veriyorsunuz. Onu düşünün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…