Ne yapmalı

Aklıma direk evli mi acaba geldi

Görüntülü aramalarınızı açmamış yani burda bir insafsızlık göremedim ben. Sizinle ilgilenmiyor gibi geldi bana.

Bence numarasini sil sadece boylece dikkat cekersin Profilin falan gider wp de
Sosyal medya hesaplarindan da cik onu da ccikar
Eger ustune duserse kendini biraz cek hayirdir falan de yok dusmezse yoluna bak

çıkarmayıp tepkisiz kalacağım gezip tozup foto atacağım umrumda değilsin tarzı takılacağım olmayacağını anladım zaten sizce bu daha doğru değil mi
Bence numarasini sil sadece boylece dikkat cekersin Profilin falan gider wp de
Sosyal medya hesaplarindan da cik onu da ccikar
Eger ustune duserse kendini biraz cek hayirdir falan de yok dusmezse yoluna bak

förtleştiğiniz birine böyle davranmayı doğru buluyorsanız sizin tercihiniz
Ben flortlestigim birine asla boyle bir saygisizlik yapmam, bana yapilmasina da musaade etmem. Ben adamin emir eri miyim de cani istediginde goruntulu beni arayacak? Bunu kocam bile yapamaz, aramayi reddeder msj atarim “hayirdir? kontrol mu ediyorsun sen beni?” Diye

niye açmıyorsun dediğinde kalabalıktayım dedi ama sonra dönmedi bütün mesele dönmemesi yani onun peşinde koşacak değilim benim de hayatım var ama ben daha konuşmam öyle biriyle bana saygısızlık noktası dönmemesi yoksa açıklama yaptı ama dönmedi.

Konu sahibesinin bu kadar linçlenmesini gerçekten anlayamadım. Adam orda burda gezmiş, konu sahibesi 2 gün aramış açmamış bu adamdan bir halt olmaz konu sahibesi bu işi burda kesip bitirmeli sanırım bunda herkes hemfikir. Konu sahibesi merak edip aramış ne var bunda İyi ki de aramış adam önceki gece yaptığı alemden ayılamamış işte, konu sahibesi hayırsız olduğunu anlayıp bıraksın ne güzel. Adamı aramaya hakkın yok, ne yapıyorsun demeye hakkın yok ona hakkın yok buna hakkın yok eee o zaman bunun neresi flört, neresinde duygusallık? Aramayamadığın soramadığın hiçbir şey diyemediğin sosyal ilişki iş arkadaşındır ancak veya başka resmi ilişki türüdür. konu sahibesi alakasız şekilde linçleniyor.

Son düzenleme:
en güzel yorumu yaptınız ben özellikle merak edip aradım soğuk durması beni soğuttu.

Ya cherry arasin tabi adami ama sesli ya da msj ceksin. Konu sahibi kontrol etmek icin aramis; cunku adam alemdeymis, adam da kontrol edilmekten hoslanmamis belki ki. Ustelik sevgili degiller daha, varsa sadece bir hoslanti var. Hoslanti varken de bir duygusallik bir romantizm bekleyemeyiz tabi

en güzel yorumu yaptınız ben özellikle merak edip aradım soğuk durması beni soğuttu.

hiçbir kadın aramayan, sormayan, ilgi göstermeyen birini hak etmiyor bence siz bunu dehleyin

Adam açıkça alem yapıyor şaka gibi. Düzgün niyetli bir erkek olsaydı sizi de davet ederdi gel beraber gezelim derdi. Bu adamdan bir nane olmaz geçin bunu siz.

O sırada alemde değil bence

katılıyorum ama silmedi de heryerde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…