- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Tamam bir gun onceki alemin fotolarini gorup adami merak ediyorsunuz yaninda biri mi var ne yapti diye, neticede kontrol ediyorsunuz ve bu durum da adami boguyor.O sırada alemde değil bence
Bu saatten sonra daha ne yapıcaksın hiçbir şey yapma. Arama sorma. Kes iletişimiArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
size yapılsa hoşunuza gidermi
İlk önce şunu söyleyeyim flörtleştiğim kişinin gece ortamına gitmesi beni rahatsız etmez. Müsait misin diye sormadan kimseyi görüntülü de aramam. Bu arada sizin sohbete değil acaba ne yapıyor diye kontrol etmek içim aradığınıza da eminim. Hadi aradım, bana geri dönmezse ertesi gün asla tekrar aramam. Flörte bu kadar çok anlam yüklememek lazım. Vurdumduymaz, insafsız, vicdansız bunlar çok ağır laflar. Gerçekten üç çocuğunuzla ortada kalmış gibi davranıyorsunuz
Tamam bir gun onceki alemin fotolarini gorup adami merak ediyorsunuz yaninda biri mi var ne yapti diye, neticede kontrol ediyorsunuz ve bu durum da adami boguyor.
1- guvenmediginiz adamla neden iliski yoluna girdiniz?
2- guveniyorsaniz neden kontrol ediliyormus hissi veren arama yaptiniz?
3- hadi 1 kere goruntulu aradiniz acmadi; ertesi gun neden ariyorsunuz tekrar?
Kizlarla FELAN pozlar vardi yazmissiniz da??? Ruyanizda gormus olamazsiniz diye dusundum o pozlariGörmedim foto felan niye göreyimki
Hıımm başınıza gelse belki anlarsınız
İlla ayni durumda kalip ayni sekilde davranip onu anlamaliyiz. Yok biz oyle yapmayiz, siz de yanlis yapmissiniz cevabini kabul etmiyorİlla size hak vermek veya sizinle aynı düşünmek mecburiyetinde miyiz? Sizden farklı düşünüyorsak başımıza gelmemiştir bu mu yani çıkarımınız?
Sormadan etmeden dan diye goruntulu aramak herkesin hosuna gidecek bir sey degil. Ben de acmam mesela. Ha sonra whatsapptan donerim noldu diye.Konu sahibesinin bu kadar linçlenmesini gerçekten anlayamadım. Adam orda burda gezmiş, konu sahibesi 2 gün aramış açmamış bu adamdan bir halt olmaz konu sahibesi bu işi burda kesip bitirmeli sanırım bunda herkes hemfikir. Konu sahibesi merak edip aramış ne var bundaİyi ki de aramış adam önceki gece yaptığı alemden ayılamamış işte, konu sahibesi hayırsız olduğunu anlayıp bıraksın ne güzel. Adamı aramaya hakkın yok, ne yapıyorsun demeye hakkın yok ona hakkın yok buna hakkın yok eee o zaman bunun neresi flört, neresinde duygusallık? Aramayamadığın soramadığın hiçbir şey diyemediğin sosyal ilişki iş arkadaşındır ancak veya başka resmi ilişki türüdür. konu sahibesi alakasız şekilde linçleniyor.
Basıniza gelecek olan da aramanizi reddedip sonra donus yapmayan adami ertesi gun tekrar arayip yine dönüş alamamak yalnizİlla size hak vermek veya sizinle aynı düşünmek mecburiyetinde miyiz? Sizden farklı düşünüyorsak başımıza gelmemiştir bu mu yani çıkarımınız?
İlla ayni durumda kalip ayni sekilde davranip onu anlamaliyiz. Yok biz oyle yapmayiz, siz de yanlis yapmissiniz cevabini kabul etmiyor
Bir sonraki level: kadin kadinin dusmaniGarip olan şu ki herkes illa bir flörtü tarafından yarı yolda bırakılmış, soğuk davranılmış, bir anda muhabbet kesilmiş vb durumlara maruz kalmıştır. Tamamen aynısı başımıza gelmeden yorumumuz geçerli olmuyor galiba
Bir sonraki level: kadin kadinin dusmani
Evet, ozellikle arada beddua kisminda “kinadigini yasamadan olmezsin insallah” var ki, bu cok onemli. Niye kinayalim milleti cok absurd bir sey olmadikcaSonra da beddua ve kapanış
Yeni nesil görgü kuralı; bir insana müsait olup olmadığı sorulmadan görüntülü aranmaz. Bu bile soğuma sebebi, adam kaçmışArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?