- 27 Haziran 2010
- 6.768
- 13.869
- 448
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Engelleyin ve unutun bence.. Boş insanlarla kafanızı meşgul etmeyinArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Arkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Uzak dur canım hayır gelmez sana böyle birindenArkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Niye ısrarla arıyorsunuz. Bi de neden pat diye görüntülü arıyorsunuz. Önce bi mesajlaşılır, ortam uygun mu görüntülü konuşalım denir falan öyle aranır. Flörtünüz henüz sevgili de değilsiniz. Biraz kendinizi geri çekin. O gece muhtemelen birini buldu ve ilgisi ona kaydı, size de yol görünüyor gibi geldi.Arkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Niye ısrarla arıyorsunuz. Bi de neden pat diye görüntülü arıyorsunuz. Önce bi mesajlaşılır, ortam uygun mu görüntülü konuşalım denir falan öyle aranır. Flörtünüz henüz sevgili de değilsiniz. Biraz kendinizi geri çekin. O gece muhtemelen birini buldu ve ilgisi ona kaydı, size de yol görünüyor gibi geldi.
Uzak dur canım hayır gelmez sana böyle birinden
Alt tarafı flörtleşiyorsunuz, tepkileriniz üç çocukla ortada bırakılmış gibi ama. Hatta adama göre flörtleşmiyor bile olabilirsiniz. Arayan flörtüne kim neden hayırdır der ki? Görüntülü öyle pat diye aranmaz zaten o da ayrı bir konu. Ne yapmalı demişsiniz hiçbir şey yapmamalı, bakın hayatınıza
Etme edecek birisi varsa o etsin seniinsan merak eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?