Ne Yapmalıyım Kabul Etmelimiyim?

Boyle sorumsuzluk olurmu ya cocuk annesini ozlemeyecekmi kim ders calistiracak bu cocugu seni tarafindan bakinca da alismis oldugun bi duzenin var
Annene soyle o soylesin ablana olmaz bu böyle diye
Annemde bana kizar ben bakarim der ama kendi calisiyor mecbur bnm yanima gelevek

Annem bana kizacak ayip diyecek basindami oturtacaksin diyecekkk biliyorum
desin evet başımda oturcak de bırak konuşmasınlar kardeşim senin kendi ailen var ..millet tepesine sı...ğı çanağı arar olmuş kardeşler bile pisleşmiş iyice..madem öyle annene dersin ki otur evde torununa bak ablamda sana maaaş bağlasın madem başında taşımayacaksın ya dersin.

ohhh ne güzel doğur at başkasının başına.
bi de emrivaki yapmış.
ben olsam ben de istemem. yeğen de olsa.
taşımalı eğitim diye bişey var
taşımalı eğitimin olmadığı yerlerde Yatılı İlkokullar var.

Bende oyle dusunuyorumm off yaa:KK20::KK20:
o nasıl köy okulu öyle
o köyden almıyormuş

olur mu öyle saçma şey

kim jhangi okula gidiyorsa ona gitsin akşam da evinde anası babası ile otursun

ya da ablan gelip annenle kalsın

çocuğun ilgilenilmesi lazım yani sen boş olsan bile annesi değilsin; kendi annesinin ilgisi gibi olur mu hiç

yukarıda büir arkadaş çocuğun ders çalıştırılması lazım demii; doğru demiş akşam annen mi çalıştıracak

kaldı ki çoğu okul yarın gün kalan saatlerde ne olacak; teyze bakar olmaz öyle

zor iş insan kendi çocuğuna yeri gelio dayanamıo nasıl açıklanır bilemiorum umarım ablanız düşünceli olur...

Hepsi dusman olacak bana
desin evet başımda oturcak de bırak konuşmasınlar kardeşim senin kendi ailen var ..millet tepesine sı...ğı çanağı arar olmuş kardeşler bile pisleşmiş iyice..madem öyle annene dersin ki otur evde torununa bak ablamda sana maaaş bağlasın madem başında taşımayacaksın ya dersin.

ohhh ne güzel doğur at başkasının başına.
bi de emrivaki yapmış.
ben olsam ben de istemem. yeğen de olsa.
taşımalı eğitim diye bişey var
taşımalı eğitimin olmadığı yerlerde Yatılı İlkokullar var.
Bende sasirdim valla yaa

Kuserse kussun tatile giderken kedisini birakiyor sanki bu ne sorumsuzluk ya pes millet ne rahat.Bu cocugun babasi yok mu o da mi dememis kadin deli misin cocugu nereye yolluyorsun diye
Boyle sorumsuzluk olurmu ya cocuk annesini ozlemeyecekmi kim ders calistiracak bu cocugu seni tarafindan bakinca da alismis oldugun bi duzenin var
Annene soyle o soylesin ablana olmaz bu böyle diye
Kocasi zatennn coook ayri birr dert bende ne desem sasirdim yaa arada gelip 1 hafta kalip giderim falan diyor ama bilemedim ki

Bende esime soyletmeyi dusunuyorum zaten alinacak ve senelerce konusmayacak bunuda biliyorum
Esinizi karıştırmayın aileniz eşinize düşman olur sonra o sizin ablaniz direkt söyleyin ben bu sene hem okula gideceğim hem çocuğum cok kucuk ilgiye muhtac ilgilenemem deyin

Esinizi karıştırmayın aileniz eşinize düşman olur sonra o sizin ablaniz direkt söyleyin ben bu sene hem okula gideceğim hem çocuğum cok kucuk ilgiye muhtac ilgilenemem deyin
Ben soylersem bu sefer bana dusman olunacak

Annemde bana kizar ben bakarim der ama kendi calisiyor mecbur bnm yanima gelevek

Kocasi zatennn coook ayri birr dert bende ne desem sasirdim yaa arada gelip 1 hafta kalip giderim falan diyor ama bilemedim ki

Son msjindan sonra artik diyecek bisey kalmadi adamlar planini yapmis sana uymak kaliyor maalesef arsizligin bu kadari pes
E senin kocanin istememe ihtimalini düşünmuyorlarmi acaba

Ablanız sizi yemiş .. olurmu öyle şey o köyden almamak o zaman hangi köyden alıyorsa oraya götür deyin .. ben ilgilenmem götürüp getiremem kışı var bunun bebekle çıkamam deyin zaten eşimde izin vermez falan deyin..

Benim oğlum bire başladığında ufaklık bebeyi daha inanın karda kışta sabah bebekle gitmek çok zor yazık günah bide alması var bunun.. burdan açın konuyu bence.. sonra kendi durumunuzu anlatın ben ödevlerine yardı edemem ders çalışıcam zaten vs diye..

2.sınıf çocuğu bebe daha ya nasıl bırakcak çocuğu çok enteresan

Cokk dusuncesizler yemin ederim ki onlar sehirde otururken cocugu surekli gonderiyorlardi esimin yatma saatinde esim uykusuz kaliyordu seslerinden afedersiniz diyorduki o seyi biz yaoamiyoruz rahat vermiyorlar sizde kalsin biz rahat edelim diyorladi
Son msjindan sonra artik diyecek bisey kalmadi adamlar planini yapmis sana uymak kaliyor maalesef arsizligin bu kadari pes
E senin kocanin istememe ihtimalini düşünmuyorlarmi acaba

yeğeninle ilgilendiğin her dakika kendi çocuğundan çaldığın zaman olacak
böyle emrivaki olunca insanın hiç kabul edesi gelmiyor haklısın
açık açık durumunu anlatacaksın
küserse de küssün
kendin ve bebeğin tabi ki daha öncelikli

Ablanız sizi yemiş .. olurmu öyle şey o köyden almamak o zaman hangi köyden alıyorsa oraya götür deyin .. ben ilgilenmem götürüp getiremem kışı var bunun bebekle çıkamam deyin zaten eşimde izin vermez falan deyin..

Benim oğlum bire başladığında ufaklık bebeyi daha inanın karda kışta sabah bebekle gitmek çok zor yazık günah bide alması var bunun.. burdan açın konuyu bence.. sonra kendi durumunuzu anlatın ben ödevlerine yardı edemem ders çalışıcam zaten vs diye..

2.sınıf çocuğu bebe daha ya nasıl bırakcak çocuğu çok enteresan
Off valla bilmiyorum yaa

Back
X