Oyle diyecem artikkırıcı olmadan abla benim şartlarım bunlar 1 yıl uzun bir zaman gerekirse sen annemlerin yanına taşın h.sonları köye gidin de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle diyecem artikkırıcı olmadan abla benim şartlarım bunlar 1 yıl uzun bir zaman gerekirse sen annemlerin yanına taşın h.sonları köye gidin de.
Haklisiniz soylemeliyim acik acikyeğeninle ilgilendiğin her dakika kendi çocuğundan çaldığın zaman olacak
böyle emrivaki olunca insanın hiç kabul edesi gelmiyor haklısın
açık açık durumunu anlatacaksın
küserse de küssün
kendin ve bebeğin tabi ki daha öncelikli
Sasirdim kald isteeYa bide okul açıldı zaten onlar sizin oraya kayıt yapmışlar bu zamana kadar niye ses etmemişler ne kadar ayıp ya
Off valla bilmiyorum yaa
Ben soylersem bu sefer bana dusman olunacak
Annem bana kizacak ayip diyecek basindami oturtacaksin diyecekkk biliyorum
olsun
ileride de çocuk eğitimde başarılı olamazsa yine sana düşman olur sahip çıkmadın ilgilenmedin der
canım kızarsa kızsın allah aşkına okula yeni başlayan çocuktan bahsediyoruz senin bebeğin var hadi bebeğin olmasa yine tamam dicem ama okula giden bir çocuk bu. Okuma yazmayı öğretebilecek misin?, okulda kavga edince ayırmaya gidebilecekmisin? toplantılara gidecekmisin? evde ders çalıştırabilecekmisin? ben 8 yazamıyodum aylarca uğraşmıştı annem babam çok zor 1. sınıf çocuğu.
Cokk dusuncesizler yemin ederim ki onlar sehirde otururken cocugu surekli gonderiyorlardi esimin yatma saatinde esim uykusuz kaliyordu seslerinden afedersiniz diyorduki o seyi biz yaoamiyoruz rahat vermiyorlar sizde kalsin biz rahat edelim diyorladi
Öyle saçma şey mi olur ? Ablan sonuçta o köye taşınmadı mı? İkametini aldıracak, çocuğu da okula yazdıracak.Bugun cok canim sıkkın.
Ablam gil bi köye tasindilar cocugu var 2.sinifa gidiyor benim evimin yaninda bi okul var ben sehirdeyim. O koyde cocugu okula almamislar o koyun ogrencileri alinmiyormus vs. Ne yapacaksin falan diye sormak icin aradim dedi cocugu buraya birakacam annem gile yani artik sen idare edeceksin dedi. BEN ŞOK!
6 aylik oglum var yegenim asiri yaramaz esim oyle kaldiramiyor cocugu annen gile birakacak ama lafta aksama kadar benim bakmam gerecek annem calisiyor evde kimse yok ablamda bunu biliyor zaten hadii akilli olsa idarr ederim ama asiri yaramaz 1 saat tahammul edemezken nasil bir sene boyunca idare ve ablam sormadi bile olurmu olmaz mi diye. Ne yapmaliyim esim istemez bende istekli degilimbir yandan uzuluyorum vicdansizlikmi yapiyorum diyorum ama bir yandanda offfd bilmiyorum kotu bi teyzemiyim. Bu senede acik ogretime baslayacam surekli ders calismam lazim zatenn ne yapacam ben yaaa ne demeliyim kabul etmelimiyim
Annene de kocam istemiyor, napim zorla mi?Annem bana kizacak ayip diyecek basindami oturtacaksin diyecekkk biliyorum
Bende boyle dusundugumde canim aciyor baska bir ablam var 2 coxugu var sabahtan aksama gozum gibi bakarim esimde bakar ama bu ablamin coxugu teyze meyze dinlemez ki . Ve ablam zaten bizi kullanmaya calisiyor asil sıkıntı burdaa istee . Ben sorumluluk alamam diye birsey yok alirim yegenim sorumlulugunu ama bu.yegenimin sorumlulugu cookk fazla benim kalbimm kaldirmazzz..konu ilk açıldığında yazacaktım.. müdür geldi yazamadım..
bnde teyzeyim.. eminim kardeşim benim çocuğuma gözü gibi bakar bir günde yüksünmez.. annem de öyle kayınvalidemde eşimde bizmi garibiz... evet zor çok zor insan kendi çocuğuna bakamıyor.. ama yatılı okul diyenler olmuş taşımalı diyinler olmuş canım acıdı.. siz yatılı okulları biliyormusunuz.. 8 yaşında bir çocuk için ne demek.. ki sizde kalmayacak anneannede kalacak.. çok yaramaz demişsiniz annesinin yanındakiyle teyze yanındaki bir olmaz.. sakinleşir uslanır.. ama kücücük çocuk için bu kadar dert tasa.. bilmem ağır geldi yüreğime.. insan komşu çocuğuna bakıyor akşama kadar..
ammaaa anladığım kadarıyla abla sizi kullanmaya çalışıyor yani biraz suistimal var kendi zevki için çocuğunu ihmal edebiliyor.. bu sıkıntı.. ben kendi keyfime kardeşimi kardeşimin çocuğunu ölsem zora sokmam..
ki 8 yaşındaki çocuğunu perişan edebilmeyi başka evde annesiz babasız horlanmasını göze alacak annenin anneliği tartışılır.. bunun dersi var hastalığı var(allah korusun), üşümesi var annesini özlemesi var.. bunları düşünmüyor yazık çoook yazık çocuğa üzüldüm ben ya.. çoook üzüldüm.. anne kuzusu daha .. ortaya atılmış sanki.. madem şey yapmanın derdindesin kendi keyfini düşüneceksin yapma çocuğu
Haklisiniz bunun gibi bir cumle kurmaliyimHiç istemiyorum muhabbetine girip ortamı germeyin madem aranız bozulsun istemiyorsunuz.
Deyin ki "Abla ben durumu araştırdım. İkametini oraya taşırsan okul almak zorundaymış. Zaten yaşadığın yer dışında okula yazdırmak suçmuş, cezası varmış. yazık çocuk da eziyet çekmesin, anasının yanında okusun. sen gerekli işlemlerini yaptır. " deyin. Çözüm bu kadar basit. O zaman size sunacağı bahaneyi ortadan kaldırmış oluyorsunuz. Ona da kendinize de çözüm bulmuş olursunuz.