- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Öncelikle çok teşekkür ederim,
Babam ile yaşamak onun özel hayatı açısından sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, artık bir kadını ve bir bebeği var, eşinin bakışları annemden farklı olmayacaktır.
Annem "beni bırakamazsın" dediği için açıktan 4 yıllık okuyorum.
Şuan çalışmıyorum, güvenilir bir iş bulmakta zorlanıyorum.
Doğrusu hiçbir zaman babamdan destek almadım, istemem de doğrusu, ufacık bebeği var sadece ona baksın yeter. Ben kişisel geçimimi günübirlik işlerden sağlıyorum.. Sağlıklı değil ama anı kurtarmama yetiyor..
Ben insan psikolojisini severim, okurum öğrenmeye çalışırım. Ilımlı yaklaşmak, onu anlamak kolay bir hal benim için. Ama bazen sizi elinizde olmayan sebeplerden dolayı vuruyorsa ki bu basenler sıklaştı artık.. Kabullenemiyorum, üzülüyorum. Anlatıyorum ama anlamak istediği gibi anlıyor..Annen 27 yaşında bekar kalmış ve tüm ömrünü ailesiyle kalabalık bir evde mi geçirmiş yani?
Psikolojisinin iyi olmaması gayet normal; neden yeniden evlenip kendine bir düzen kurmamış ki?
Siz dediklerine takılmayın, alttan alın; olumlu cevaplar verin, sevginizi gösterin. Bu arada eğitiminize tam güç sarılın.
Bilemiyorum, keyfi yerinde olduğunda "hadi sana birini ayarlayalım, hııı yalnız öleceksiin" gibi şakalı vurgular yapıyorum. Eğer onu sevecek ve değer verecek biri olsa, düğünlerini kendim yapardım..anneniz neden evlenmemiş yazık yaaa
Elbette, ona ben sizden daha fazla üzülüyorum. Benim şimdiki çağlarımda annem Bebek sahibiydi, onu anlıyorum. Yalnız diğer insan benim babam, bu evde bir günüm babamın aşşağılık bir Ada'm olduğunu duymadan geçmiyor.. Bakın elbette ben de bir anne olacağım, ama ben benim annemin azından (belki babama kızgınlığından bilemiyorum) Can'ım kızım dediğini duymadım. Bu hayatı böyle yaşamak benim tercihim değil, en çok masum olan ben değil miyim?Annenize üzüldüm.
Neden .
3 tane cocuk yapmış babanızdan , evliliğinin yürüyeceğini düşünmüş, ona güvenmiş aileniz büyümüş.Daha sonra babanız annenizi başka bir kadın için terk etmiş.
Anneniz belki sizi götürürdü belki götüremezdi babanız sizi yanınıza almış 3 kardeşide, haliyle ona bi secim sansı bırakılmamış tıpkı evliliğin gidişatındaki secimide o yapmadığı gibi.
Şimdi oturup tatlı tatlı gecinmek varken neden dert yanıyorsunuz ?
Evet bunun yükünü cekmek size mi kaldı ? Bilmiyorum belki adil olmayacak ama en azından sen kız evladısın yarın öbür gün sende anne olduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın
Ben bir yılımı doldurmak üzereyim.. İnanın bunları ona masal gibi anlattım.. Onu ne kadar sevdiğimi anlatamam ki, ama gösteririm. Yaptım, bazen hareketlerimin, ses tonumun babama benzediğini söyleyip sinirleniyor. Üzüldüğüm noktalar bunlar benim.. Kendimi ben yaratmadım ki, ben babamın elinden tutup beni al demedim.. Ben elim ekmek tutunca anneme ev açan biriyim..bu durumlarda en güzeli mektup yazmak.. ya da uzuuun bir mesaj.. seni çok seviyorum, senin özleminle büyüdüm bunda tabii ki senin suçun yok filan diye bütün derdini samimiyetle annene anlat..
Babama dönmek, annemi sırtından vurmak gibi birşey olur bu saatten sonra. Annemi annesinin evine geri göndermek ondan vazgeçtiğimin belgesi.. Onu çok seviyorum, onunla yaşıyorum, tek istediğim iyi yaşamakDeğişmesi çok zor annenin sen de onunla yaşamadığın için onun yaşam şekline alışamazsın babana dönme şansın yok mu senin suçun olmadığı halde babana olan hırsını senden almaya çalışacak gibi görünüyor
Evet, yalnız önce annemi garanti altına almam lazım. Yani geçinebileceğinden emin olmam, ona zarar gelecek bir durumun olmamasından emin olmam lazım. Ondan elimi hiçbir zaman çekmem, ama bu yıl için üniversite benim için kaçınılmaz bir durumNe güzel aklı başında bir kızsın.
Eğer açıktan okuyorsan, çalışabilirsin de, düzenli bir iş ve gelir seni maddi anlamda rahatlatacaktır.
Bu rahatlıkla güvenilir bir arkadaşın ile ayrı eve çıkabilirsin, bu şekilde yaşayan çok genç var.
Kendi hayatını kendin şekillendirebilecek yaştasın ve görülen o ki olgunluktasın da...
Senin gösterdiğin özveri karşısında annen bu tavırlarını artırarak sürdürürse sana zararı olacak (kendimden biliyorum) ve bir süre sonra keşkelerin başlayacakBabama dönmek, annemi sırtından vurmak gibi birşey olur bu saatten sonra. Annemi annesinin evine geri göndermek ondan vazgeçtiğimin belgesi.. Onu çok seviyorum, onunla yaşıyorum, tek istediğim iyi yaşamak
Siz peki babanıza kızgın degılmısınız ? sızde bır aıle ıcınde yasayabılırdınız anne babanın yanında .Elbette, ona ben sizden daha fazla üzülüyorum. Benim şimdiki çağlarımda annem Bebek sahibiydi, onu anlıyorum. Yalnız diğer insan benim babam, bu evde bir günüm babamın aşşağılık bir Ada'm olduğunu duymadan geçmiyor.. Bakın elbette ben de bir anne olacağım, ama ben benim annemin azından (belki babama kızgınlığından bilemiyorum) Can'ım kızım dediğini duymadım. Bu hayatı böyle yaşamak benim tercihim değil, en çok masum olan ben değil miyim?
Elbette, ona ben sizden daha fazla üzülüyorum. Benim şimdiki çağlarımda annem Bebek sahibiydi, onu anlıyorum. Yalnız diğer insan benim babam, bu evde bir günüm babamın aşşağılık bir Ada'm olduğunu duymadan geçmiyor.. Bakın elbette ben de bir anne olacağım, ama ben benim annemin azından (belki babama kızgınlığından bilemiyorum) Can'ım kızım dediğini duymadım. Bu hayatı böyle yaşamak benim tercihim değil, en çok masum olan ben değil miyim?
Evet, yalnız önce annemi garanti altına almam lazım. Yani geçinebileceğinden emin olmam, ona zarar gelecek bir durumun olmamasından emin olmam lazım. Ondan elimi hiçbir zaman çekmem, ama bu yıl için üniversite benim için kaçınılmaz bir durum
Elbette, eğer annemde bir hayat kadını olsaydı bunu babamdan duymak kulağıma hoş gelmezdi. Belki benim kırıldığım da budur. Sonuçta babamı kendim seçmedim ve her ne olursa olsun ben hergün bunu duymak istemem.Zaten babanız annenizin dedigi gibi bir adam. 3 cocuklu karisini aldatmiş ve karisina bir düzen kuracagina onu o baskici aileye gonderip cocuklari da yanina almış.
Ustelik cocuklarini da bikac günlük metresleriyle beraber büyütmüş.
Iyi bir baba olabilir ama anneniz icin gerçektende aşağılık bir adam. Burdan bakıldığında da öyle.. siz de biraz genis açıdan baksanız bunu görebilirsiniz.
Şöyle, babama kızmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek ki.. Tercihlerini Zaman'ında yapıp, ayrılmışlar. Nitekim aldatma olmasa da herhangi bir ayrılık sonucu annem yine ailesinin yanına dönüp babama kızgın olarak kalabilirdi..Siz peki babanıza kızgın degılmısınız ? sızde bır aıle ıcınde yasayabılırdınız anne babanın yanında .
Babanıza laf soylemesı agrınıza gıder ama bu durumda en masum sızsınız şöyle sizler ve anneniz
Demek birşeyler yaşadınız sizde.. Konu anne olunca düşünceler de, sözler de, hareketlerde özenli.. Her ne olursa olsun sevdiremedim kendimi..Senin gösterdiğin özveri karşısında annen bu tavırlarını artırarak sürdürürse sana zararı olacak (kendimden biliyorum) ve bir süre sonra keşkelerin başlayacak
Benimde babam resmen düşman bana sebep yok alıştım artık umursamıyorumDemek birşeyler yaşadınız sizde.. Konu anne olunca düşünceler de, sözler de, hareketlerde özenli.. Her ne olursa olsun sevdiremedim kendimi..
Anlıyorum.. ÜzüldümBenimde babam resmen düşman bana sebep yok alıştım artık umursamıyorum
Üzülme sadece kendine eziyet edip ilerde benim gibi pişman olmaAnlıyorum.. Üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?