Ne Yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişkide e devlet şifresini alan ben valla herkes yapmalı bence , şuraya bak 1 sene de belli etmemişse tam bir sırtlan
Onu ben de istemiştim e devletim yok demişti bana. Sonra üstelemedim. Şu an ne yapacağım bilmiyorum. Hangi konuma düştüğümü bilmiyorum.

Şuan sakin olup araman gerek , kadına tane tane söyle ne evlisi ne diyorsun diye ortada pislik varsa o serefsze ait.

Her gün benim yanımdaydı gece bile konuşuyorduk ben şu an dondum inanın beynim durdu gözlerim doldu Nefesim kesildi

Kavlen olan olmus artik.Eski esine de sen basta konduramamistin. Benim sana tavsiyem hayatina biri girdigi zaman gel konu ac burada hep birlikte degerlendirelim. Sen fazla iyi niyetlisin sanki. Hemen kapilmak yerine once tani emin ol. Uzuldum bunlari yasamana insanlara guven olmaz iyi niyetini cebine koy mantigin devrede olsun her zaman.

Galiba ben yine kaybettim :) En iyisi kabuğuma çekilmek. Ciddi anlamda bunaldım, şu an yediğim kazığı sindirmeye çalışıyorum

Arkadan o pisliğin sesi geliyordu kapat telefonu diye. Muhtemelen kavga ediyorlar
Onu aradın mı , sana hiç açıklama yapmadı mı? Nasıl saklamış 1 sene ya yok cidden aklım almadı pek
Hep yanımdaydı kalıyordu vs diyorsun
sosyal medyada vs hic mi açığı yoktu ya

Su saatten sonra yapman gereken tek sey her yerden engellemek olur. Aciklama yapmasina musade edersen bu kendine saygisizlik olur.
Mutsuz Bi evlilik diyecek başka ne diyecek. Ben kimsenin yara bandı değilim, kendimden tiksindim şu an

Onu aradın mı , sana hiç açıklama yapmadı mı? Nasıl saklamış 1 sene ya yok cidden aklım almadı pek
Hep yanımdaydı kalıyordu vs diyorsun
sosyal medyada vs hic mi açığı yoktu ya
İşte ben de anlayabilsem telefonunu ortaya koyuyordu sosyal medyası vs herşeyi açıktı. Arkadaşları bile biliyordu o kancıklar da saklamış demek ki

Galiba ben yine kaybettim :) En iyisi kabuğuma çekilmek. Ciddi anlamda bunaldım, şu an yediğim kazığı sindirmeye çalışıyorum

Bir sey kaybettigin yok bir karaktersizden daha kurtudun ama artik gozunu ac. Her ilgi gosteren, her seviyorum diyen guvenilir degildir. Bundan sonra bunlari cok iyi tart.

Lanet olsun hepsine. Ben çok kötüyüm kuzum Bi ağlayıp gelcem
Ay dur sakin ol bi oturtalım olayları yerine yani evet berbat bir durum tabi ki suan ama ne bileyim sessiz kalamazdım ben olsam her şeyi öğrenmek isterdim 1 sene yani nedir ne değildir

Onu ben de istemiştim e devletim yok demişti bana. Sonra üstelemedim. Şu an ne yapacağım bilmiyorum. Hangi konuma düştüğümü bilmiyorum.
Lütfen sakin olun sizin bilerek yaptığınız bir durum yok ki ortada, neden bir konuma düşesiniz ki. O haysiyetsiz pislik sizi kandırmış, karısını da aldatmış sizin haberiniz yok siz kendinize yüklenmeyin lütfen.

Şimdi de bana utanmadan aşkım yazmış ya bu nasıl iğrençlik ağzıma geleni saymak istiyorum ama hiç gücüm yok telefonu parçalıycam

Kadın aradığında donup kalmasaydınız keşke. Eşi de bilsin nasıl bir pislik olduğunu. Yoksa adam saçma sapan şeyler uydurur, evli olduğumu bildiği halde peşime takıldı gibi iftiralar atar. Ben olsam arayıp anlatırdım yine de siz bilirsiniz.

Güçlü olmaya çalışın Kurtuldunuz bu adi heriften şükürler olsun.

Demek karısı bir şeylerden şüphelendi ve adam o yüzden size soğuk yaptı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…