Onu ben de istemiştim e devletim yok demişti bana. Sonra üstelemedim. Şu an ne yapacağım bilmiyorum. Hangi konuma düştüğümü bilmiyorum.İlişkide e devlet şifresini alan benvalla herkes yapmalı bence , şuraya bak 1 sene de belli etmemişse tam bir sırtlan
Hiçbir şey yapmıycam, bekliyorum sadece. Gücüm kalmadısoğukkanlı olup durumu öğrenmeye mi çalışsan acaba kendine gel lütfen , hangi numara ara konuş
Her gün benim yanımdaydı gece bile konuşuyorduk ben şu an dondum inanın beynim durdu gözlerim doldu Nefesim kesildi
Arkadan o pisliğin sesi geliyordu kapat telefonu diye. Muhtemelen kavga ediyorlarŞuan sakin olup araman gerek , kadına tane tane söyle ne evlisi ne diyorsun diye ortada pislik varsa o serefsze ait.
Hiçbir şey yapmıycam, bekliyorum sadece. Gücüm kalmadı
Galiba ben yine kaybettim :) En iyisi kabuğuma çekilmek. Ciddi anlamda bunaldım, şu an yediğim kazığı sindirmeye çalışıyorumKavlen olan olmus artik.Eski esine de sen basta konduramamistin. Benim sana tavsiyem hayatina biri girdigi zaman gel konu ac burada hep birlikte degerlendirelim. Sen fazla iyi niyetlisin sanki. Hemen kapilmak yerine once tani emin ol. Uzuldum bunlari yasamanainsanlara guven olmaz iyi niyetini cebine koy mantigin devrede olsun her zaman.
Onu aradın mı , sana hiç açıklama yapmadı mı? Nasıl saklamış 1 sene yaArkadan o pisliğin sesi geliyordu kapat telefonu diye. Muhtemelen kavga ediyorlar
Mutsuz Bi evlilik diyecek başka ne diyecek. Ben kimsenin yara bandı değilim, kendimden tiksindim şu anSu saatten sonra yapman gereken tek sey her yerden engellemek olur. Aciklama yapmasina musade edersen bu kendine saygisizlik olur.
İşte ben de anlayabilsem telefonunu ortaya koyuyordu sosyal medyası vs herşeyi açıktı. Arkadaşları bile biliyordu o kancıklar da saklamış demek kiOnu aradın mı , sana hiç açıklama yapmadı mı? Nasıl saklamış 1 sene yayok cidden aklım almadı pek
Hep yanımdaydı kalıyordu vs diyorsun
sosyal medyada vs hic mi açığı yoktu ya
Galiba ben yine kaybettim :) En iyisi kabuğuma çekilmek. Ciddi anlamda bunaldım, şu an yediğim kazığı sindirmeye çalışıyorum
Lanet olsun hepsine. Ben çok kötüyüm kuzum Bi ağlayıp gelcemBir sey kaybettigin yok bir karaktersizden daha kurtudun ama artik gozunu ac. Her ilgi gosteren, her seviyorum diyen guvenilir degildir. Bundan sonra bunlari cok iyi tart.
Ay dur sakin ol bi oturtalım olayları yerine yani evet berbat bir durum tabi ki suan ama ne bileyim sessiz kalamazdım ben olsam her şeyi öğrenmek isterdim 1 sene yani nedir ne değildirLanet olsun hepsine. Ben çok kötüyüm kuzum Bi ağlayıp gelcem
Evli çıktı adamDönem dönem böyle şeyler olabilir. Ben olsam açıkça sorardım.
E devletim yok ne demek yahu, kızım buna nasıl inandın beOnu ben de istemiştim e devletim yok demişti bana. Sonra üstelemedim. Şu an ne yapacağım bilmiyorum. Hangi konuma düştüğümü bilmiyorum.
Ay dur sakin ol bi oturtalım olayları yerine yani evet berbat bir durum tabi ki suan ama ne bileyim sessiz kalamazdım ben olsam her şeyi öğrenmek isterdim 1 sene yani nedir ne değildir
Lütfen sakin olun sizin bilerek yaptığınız bir durum yok ki ortada, neden bir konuma düşesiniz ki. O haysiyetsiz pislik sizi kandırmış, karısını da aldatmış sizin haberiniz yok siz kendinize yüklenmeyin lütfen.Onu ben de istemiştim e devletim yok demişti bana. Sonra üstelemedim. Şu an ne yapacağım bilmiyorum. Hangi konuma düştüğümü bilmiyorum.
Şimdi de bana utanmadan aşkım yazmış ya bu nasıl iğrençlik ağzıma geleni saymak istiyorum ama hiç gücüm yok telefonu parçalıycamLütfen sakin olun sizin bilerek yaptığınız bir durum yok ki ortada, neden bir konuma düşesiniz ki. O haysiyetsiz pislik sizi kandırmış, karısını da aldatmış sizin haberiniz yok siz kendinize yüklenmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?