Ne Yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen kotu dusunme dur bir anlayalim bakalim neden bir anda boyle oldu belki bir sebebi vardir hemen altinda kotu sey aramayalim. Bu ilgisizlik ne zamandir var? Aradiginda aciyor mu, hemen donuyor mu?
Yaklaşık bir haftadır böyle, ben aramasam aramaz yazmaz Hiç iyi değilim

Açıkça sordunuz mu? Neden böylesin sıkıntı mı var diye? Bence farklı bir konudan dolayı da olabilir. Açıkça bir konuşun.

Yol verin gitsin. Ayrılmaya vicdanı yok ve hamleyi sizden bekliyor. Çoğu erkek ayrılmak istediğinde böyle yapar. Bence başkasını buldu…
Dediğiniz gibi ben de öyle hissediyorum. Kalbim çok acıyor fakat artık son vermeliyim. Şimdi yine aradım meşgule attı. Umurunda değilim anlamış oldum.

Yaklaşık bir haftadır böyle, ben aramasam aramaz yazmaz Hiç iyi değilim

Canim sen cok guclusun biliyorsun hemen boyle modunu dusurup karalar baglama. Oncelikle arayip sormayi kes. Hic ayrilik konusmasi falan yapmadan kendini sessize al. Baktin sana cok gecerli bir sebeple geldi aciklamasini yapti o zaman temkinli sekilde gozlemleyerek ilerle. Baktin aciklamasi seni hic ikna etmedi o zaman vur tekmeyi salla gitsin. Sen neler neler atlattin bu mu seni uzecek hemen simdi ayaga kalk ve guclu kavlen ol.

Dediğiniz gibi ben de öyle hissediyorum. Kalbim çok acıyor fakat artık son vermeliyim. Şimdi yine aradım meşgule attı. Umurunda değilim anlamış oldum.
Bence daha fazla aramayın, kısa bir mesaj ile “yarın ufak bir konu konuşacağım seninle” diyin ve başka da bir şey yazmadan etmeden uyuyun gitsin. Sabah da buluşma saatini kararlaştırın ve hızlıca bitsin gitsin.

Üzmeyin kendinizi demek ki değecek biri değilmiş. Size gerçekten değer verseydi ayrılacak olsa bile adamakıllı konuşur vedalaşırdı…

Kızlar benim elim ayağım titriyor şu an. Telefonundan Bi mesaj geldi utanmıyor musun evli barklı adamı ayartmaya yazıyor kafayı yicem ne oluyor başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Neeeee konuş kaçma sakın öğren her şeyi ara konuş numarayı ay adam evli miymiş resmen serefsiz

Her gün benim yanımdaydı gece bile konuşuyorduk ben şu an dondum inanın beynim durdu gözlerim doldu Nefesim kesildi
soğukkanlı olup durumu öğrenmeye mi çalışsan acaba kendine gel lütfen , hangi numara ara konuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…