Yaklaşık bir haftadır böyle, ben aramasam aramaz yazmazHemen kotu dusunme dur bir anlayalim bakalim neden bir anda boyle oldu belki bir sebebi vardir hemen altinda kotu sey aramayalim. Bu ilgisizlik ne zamandir var? Aradiginda aciyor mu, hemen donuyor mu?
Yol verin gitsin. Ayrılmaya vicdanı yok ve hamleyi sizden bekliyor. Çoğu erkek ayrılmak istediğinde böyle yapar. Bence başkasını buldu…En yoğun zamanında bile bana vakit ayıran biriydi. Şu an telefonumu bile açmıyor işim vardı diyor
Açıkça sordunuz mu? Neden böylesin sıkıntı mı var diye? Bence farklı bir konudan dolayı da olabilir. Açıkça bir konuşun.Merhaba arkadaşlar
Uzun süreli bir ilişkim var, herşey yolunda gidiyorken bir anda ilgi alakası kesildi. Yani önceleri Bensiz yapamazken şimdi umurunda bile değilim.
Ne Dersiniz, boynuzlanıyor muyum
Veya Bi süre Sessiz mi kalmalıyım?
Lütfen, çok ihtiyacım var yorumlarınıza, bana akıl verin
İnanın etrafımda o kadar çok görüşmek isteyen var ki, ama yine benim emeklerim ziyan oldu. 1 senem çöp oldu
Dediğiniz gibi ben de öyle hissediyorum. Kalbim çok acıyor fakat artık son vermeliyim. Şimdi yine aradım meşgule attı. Umurunda değilim anlamış oldum.Yol verin gitsin. Ayrılmaya vicdanı yok ve hamleyi sizden bekliyor. Çoğu erkek ayrılmak istediğinde böyle yapar. Bence başkasını buldu…
Yaklaşık bir haftadır böyle, ben aramasam aramaz yazmazHiç iyi değilim
Bence daha fazla aramayın, kısa bir mesaj ile “yarın ufak bir konu konuşacağım seninle” diyin ve başka da bir şey yazmadan etmeden uyuyun gitsin. Sabah da buluşma saatini kararlaştırın ve hızlıca bitsin gitsin.Dediğiniz gibi ben de öyle hissediyorum. Kalbim çok acıyor fakat artık son vermeliyim. Şimdi yine aradım meşgule attı. Umurunda değilim anlamış oldum.
Neeeee konuş kaçma sakın öğren her şeyi ara konuş numarayı ay adam evli miymiş resmen serefsizKızlar benim elim ayağım titriyor şu an. Telefonundan Bi mesaj geldi utanmıyor musun evli barklı adamı ayartmaya yazıyor kafayı yicem ne oluyor başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Kızlar benim elim ayağım titriyor şu an. Telefonundan Bi mesaj geldi utanmıyor musun evli barklı adamı ayartmaya yazıyor kafayı yicem ne oluyor başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Açık açık konuş 1 sene de hic anlamadın mı peki şüphede mi etmedin nasıl oluyorAnlamadım yazdım bu adam evli 3 çocuğumuz var yazmış. Yutkunamıyorum nefes alamıyorum
Anlamadım yazdım bu adam evli 3 çocuğumuz var yazmış. Yutkunamıyorum nefes alamıyorum
Her gün benim yanımdaydı gece bile konuşuyorduk ben şu an dondum inanın beynim durdu gözlerim doldu Nefesim kesildiAçık açık konuş 1 sene de hic anlamadın mı peki şüphede mi etmedin nasıl oluyor
soğukkanlı olup durumu öğrenmeye mi çalışsan acaba kendine gel lütfen , hangi numara ara konuşHer gün benim yanımdaydı gece bile konuşuyorduk ben şu an dondum inanın beynim durdu gözlerim doldu Nefesim kesildi
İlişkide e devlet şifresini alan benPeki sen bunu hic farketmedin mi? 1 sene az bir zaman degil cunku.
Hayır asla şüphe etmedim telefonunu hiç saklamadı. İnanın bişey anlayamıyorum şu an. Kadın aradı o... Sana dünyayı dar edicem dedi suratına kapattım. Cevap veremedimPeki sen bunu hic farketmedin mi? 1 sene az bir zaman degil cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?