Ne Yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e ne açıklıyor ne demek hiçbir şey olmamış gibi askım diyor at kadına bak ne diyor diye

Şimdi de bana utanmadan aşkım yazmış ya bu nasıl iğrençlik ağzıma geleni saymak istiyorum ama hiç gücüm yok telefonu parçalıycam
Sakin olun, bu herifle hiç muhatap olmayın şimdi hiçbir şey yazmayın. Yarın sakin kafayla biraz bilgi toplama imkanınız varsa bu haysiyetsiz hakkında toplayın ve karısına bu pisliğin nasıl bir insan olduğunu anlatın isterseniz.
Hiç üzülmeyin kurtulduğunuza şükredin bundan.

Hep iyi niyetli insanlar çekiyo böyle tipleri zaten. Yazık valla kıza

Boyle tipler herkesi kandiramaz zaten disine uygun tipleri seciyorlar. O yuzden diyorum hayatina biri girdigi zaman gelsin konu acsin hep birlikte degerlendirelim. Kavlen bosandiginda bile surekli konusunu guncelledi. Oyle isine gelince yazan, isine gelmeyince ortadan kaybolan biri degildir o yuzden severim kavleni. Tekrar bunlari yasamasina cok uzuldum

Ben de öyle düşünüyorum fakat nasıl salıcam beynim çok meşgul. İşime bile odaklanamıyorum

Sırf böyle olun diye yapılan karaktersiz hareketler. Bir öyle bir böyle olan biri sağlıklı değildir başka işler peşindedir. İpini salın bakmayın bile. Zaman kaybı. Ama biliyorum ki siz ilginizi kaybedince geri gelecek ve siz de baştan iyi diye o anların hatırına saçmalayacaksınız. 34 yaşında ya adam. Ergen tripleri

Kızlar benim elim ayağım titriyor şu an. Telefonundan Bi mesaj geldi utanmıyor musun evli barklı adamı ayartmaya yazıyor kafayı yicem ne oluyor başımdan aşağı kaynar sular döküldü

Noluyoo yaaa

Adam evliymiş

Baştan sona okudum mesajları kendime şimdi geldim bak Kavlen bunu iyi dinle.

Bu adam ve kadın bence senden önce kaç kere böyle şeyler yaşadı ve sana ciddi bir oyun oynandı.

Karşındaki karaktersiz ya.şak seninle gezdi, tozdu ikinci evliliği gibi ve ne zaman işler ciddiye bindi, senden ayrılmaya çalıştı baktı olmuyor, karısını üzerine saldı.

Şimdi adam kadına yakalanmak istemiştir, senden kurtulmak için, veya karısından da kurtulmak için bunu yapmış olabilir. Ama genelde böyle sürekli aldatan adamların karısı kocasını bırakmaz, kocası kadını bırakmaz ama iğrençliğe de devam ederler.

Aşırı yavşak herifi Korkut, seni bir daha bana yazarsan savcılığa şikayet edeceğim de. Seni dolandırdığı için tazminat alacağını, ele güne rezil edeceğini söyle. Bir daha da karşına çıkarsa suratına yumruğu salla bacak arasına da tekmeyi .

Evet mesaj bana da tuhaf geldi. Bir kadin direk boyle bir sey yazmaz gibi geliyor bana. Ayrinti ogrenmeye calisir. Hatta mesaj atmaz, bir sey yakaladiysa o sinirle arardi. Bir tuhaflik var.

Evet mesaj bana da tuhaf geldi. Bir kadin direk boyle bir sey yazmaz gibi geliyor bana. Ayrinti ogrenmeye calisir. Hatta mesaj atmaz, bir sey yakaladiysa o sinirle arardi. Bir tuhaflik var.

Bence de bunlar oyun oynadı. Gayet saçma sapan bir durum. Umarım birisine denk gelir de adamın ağzını burnunu dağıtırlar bir daha toparlayamaz

Maddi kayıp da var mı olive?

Evet bana da öyle geldi.
Herif tokatçı çıktı.

Bu konunun gidişatı da tuhaf ama Terazi. Üyeyi sorguluyorum şu an. 3 yıl önce boşanmış. Ekimde boşanma konusuna yazmış. 28 yaşında 36 yaşındaki adam var, evli çıkıyor ve çıktığını konu açtığında öğreniyor dakika dakika hep online bşr taraftan diğer tarafla görüşüyor. Bir garip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…