- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.002
- 598
E devletim yok ne demek yahu, kızım buna nasıl inandın be
Hep iyi niyetli insanlar çekiyo böyle tipleri zaten. Yazık valla kızaKavlenin eski esi de hic guven veren biri degildi. Zor seyler yasadi bosandi ama hala cok iyi niyetli
Sakin olun, bu herifle hiç muhatap olmayın şimdi hiçbir şey yazmayın. Yarın sakin kafayla biraz bilgi toplama imkanınız varsa bu haysiyetsiz hakkında toplayın ve karısına bu pisliğin nasıl bir insan olduğunu anlatın isterseniz.Şimdi de bana utanmadan aşkım yazmış ya bu nasıl iğrençlik ağzıma geleni saymak istiyorum ama hiç gücüm yok telefonu parçalıycam
Hep iyi niyetli insanlar çekiyo böyle tipleri zaten. Yazık valla kıza
Ben de öyle düşünüyorum fakat nasıl salıcam beynim çok meşgul. İşime bile odaklanamıyorum
Kızlar benim elim ayağım titriyor şu an. Telefonundan Bi mesaj geldi utanmıyor musun evli barklı adamı ayartmaya yazıyor kafayı yicem ne oluyor başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Adam evliymişSırf böyle olun diye yapılan karaktersiz hareketler. Bir öyle bir böyle olan biri sağlıklı değildir başka işler peşindedir. İpini salın bakmayın bile. Zaman kaybı. Ama biliyorum ki siz ilginizi kaybedince geri gelecek ve siz de baştan iyi diye o anların hatırına saçmalayacaksınız. 34 yaşında ya adam. Ergen tripleri
Bana kandırıyolar gibi geldi ya. Bence evli değil sallıyor gibi. İnandırıcı gelmedi.
Evet bana öyle geldi .Kurtulmak için bahane gibi mi?
Evet mesaj bana da tuhaf geldi. Bir kadin direk boyle bir sey yazmaz gibi geliyor bana. Ayrinti ogrenmeye calisir. Hatta mesaj atmaz, bir sey yakaladiysa o sinirle arardi. Bir tuhaflik var.Evet bana öyle geldi .
Kadının mesajı da şüpheli . Kocamdan uzak dur falan demiş ya. Normalde kadın öğrenmeye çalışır .nezamandır beraberler, aralarında ne oldu , kadın kim vs. Ama bu direkt hakaret etmiş. Bilemedim
Evet mesaj bana da tuhaf geldi. Bir kadin direk boyle bir sey yazmaz gibi geliyor bana. Ayrinti ogrenmeye calisir. Hatta mesaj atmaz, bir sey yakaladiysa o sinirle arardi. Bir tuhaflik var.
Baştan sona okudum mesajları kendime şimdi geldim bak Kavlen bunu iyi dinle.
Bu adam ve kadın bence senden önce kaç kere böyle şeyler yaşadı ve sana ciddi bir oyun oynandı.
Karşındaki karaktersiz ya.şak seninle gezdi, tozdu ikinci evliliği gibi ve ne zaman işler ciddiye bindi, senden ayrılmaya çalıştı baktı olmuyor, karısını üzerine saldı.
Şimdi adam kadına yakalanmak istemiştir, senden kurtulmak için, veya karısından da kurtulmak için bunu yapmış olabilir. Ama genelde böyle sürekli aldatan adamların karısı kocasını bırakmaz, kocası kadını bırakmaz ama iğrençliğe de devam ederler.
Aşırı yavşak herifi Korkut, seni bir daha bana yazarsan savcılığa şikayet edeceğim de. Seni dolandırdığı için tazminat alacağını, ele güne rezil edeceğini söyle. Bir daha da karşına çıkarsa suratına yumruğu salla bacak arasına da tekmeyi .
Maddi kayıp da var mı olive?
Bilmiyorum detay çok anlatmamış eski konularına bir bakayım. Bence bu kız ona hediye almıştır sürekli
Evet bana da öyle geldi.
Herif tokatçı çıktı.
Bu konunun gidişatı da tuhaf ama Terazi. Üyeyi sorguluyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?