Bir yildir hic bir sey anlamayip, konu acar acmaz msj gelmesi, kadinin mesaji falan cok tuhaf. Konu sahibini de zan altinda birakmak istemiyorum ama oturmadi bir seyler.Evet konuyu aç. Sonra hemen peşinden mesaj gelsin dimi?
AynenBir yildir hic bir sey anlamayip, konu acar acmaz msj gelmesi, kadinin mesaji falan cok tuhaf. Konu sahibini de zan altinda birakmak istemiyorum ama oturmadi bir seyler.
Bilmediğim bir numaradan mesaj geldi dedi sanırım ama bilemedimBen de şeyi merak ettim siz hep mesajları siliyor musunuz? Ekran resmine göre eski mesajlar yok uçtan uca bilmem ne yazısı var da .
Konuştum kadınla, adamdan daha çirkef çıktı ağzı bozuk erkek gibi konuşuyorKadın aradığında donup kalmasaydınız keşke. Eşi de bilsin nasıl bir pislik olduğunu. Yoksa adam saçma sapan şeyler uydurur, evli olduğumu bildiği halde peşime takıldı gibi iftiralar atar. Ben olsam arayıp anlatırdım yine de siz bilirsiniz.
Güçlü olmaya çalışınKurtuldunuz bu adi heriften şükürler olsun.
Demek karısı bir şeylerden şüphelendi ve adam o yüzden size soğuk yaptı.
Kızlar benim elim ayağım titriyor şu an. Telefonundan Bi mesaj geldi utanmıyor musun evli barklı adamı ayartmaya yazıyor kafayı yicem ne oluyor başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Bilmediğim bir numaradan mesaj geldi dedi sanırım ama bilemedim
Bilmediğim bir numaradan mesaj geldi dedi sanırım ama bilemedim
Ben mesajin, adamin telefonundan geldigini dusundum yukaridaki yoruma istinaden.Telefonundan Bi mesaj geldi utanmıyor musun evli barklı adamı ayartmaya yazıyor
Yok ben yanlış yazmışım elim ayağım titredi kusura bakmayın. Telefonuma mesaj geldi yazacaktım. Profilde 3 çocuk fotosu varBen de şeyi merak ettim siz hep mesajları siliyor musunuz? Ekran resmine göre eski mesajlar yok uçtan uca bilmem ne yazısı var da .
Aynen tam şu an da konu üzerinde yazarken mi mesaj geldi. Hiç inanmadımBu konunun gidişatı da tuhaf ama Terazi. Üyeyi sorguluyorum şu an. 3 yıl önce boşanmış. Ekimde boşanma konusuna yazmış. 28 yaşında 36 yaşındaki adam var, evli çıkıyor ve çıktığını konu açtığında öğreniyor dakika dakika hep online bşr taraftan diğer tarafla görüşüyor. Bir garip
İnanın ben de sizin kadar şaşkınım keşke kurgu olsa keşke yalan olsa kalbim acıyor şu an. Eski şeyleri yaşıyor gibiyim, yine sırtımdan vuruldum. Hiç iyi değilim gerçekten.Bir yildir hic bir sey anlamayip, konu acar acmaz msj gelmesi, kadinin mesaji falan cok tuhaf. Konu sahibini de zan altinda birakmak istemiyorum ama oturmadi bir seyler.
Size mesaj atmış ya aşkım diye karısı aradıktan sonra onu da söyleseydinizİnanın ben de sizin kadar şaşkınım keşke kurgu olsa keşke yalan olsa kalbim acıyor şu an. Eski şeyleri yaşıyor gibiyim, yine sırtımdan vuruldum. Hiç iyi değilim gerçekten.
Muhtemelen evden çıkmış öyle yazmış. Cevap vermedim. Versem ne diycem onu bile bilmiyorum. Hayallerim yıkıldı, dünyam yıkıldı.Size mesaj atmış ya aşkım diye karısı aradıktan sonra onu da söyleseydiniz
Olay gerçekse evli olduğunu şimdi öğrendinizse, her yerden engelleyin. Karısını kendisini. Bir daha asla muhatap olmayın.İnanın ben de sizin kadar şaşkınım keşke kurgu olsa keşke yalan olsa kalbim acıyor şu an. Eski şeyleri yaşıyor gibiyim, yine sırtımdan vuruldum. Hiç iyi değilim gerçekten.
Rahatsız etmeye devam ederlerse savcılığa git. Muhatap olma, kocası ile uğraşamayan yüreksiz gelir senle güzel uğraşır. Ekmek verme ellerine. Onlar bugün dövüşür yarın sevişir. Sen kendini koru.Kızlar kadını aradım, bana sen gerizekalı mısın sana acıyorum zavallı gibi hakaretler etti. Evli olduğunu bilmediğimi 1 yıldır birlikte olduğumuzu söyledim. 1 yıldır hiç mi şüphelenmedin dedi ben de 1 yıldır kocana sahip çıkamadıysan bu benim suçum değil, demek ki şüphelenmemi gerektirecek bişey yaşamamışsınız dedim. Ben öyle deyince iyice köpürdü. Kocam da kocam dedi durdu. Sakinliğimi korudum konuşma boyunca.
Seni bulmazsam tüm Ankara beni s.. diye bi laf etti ben de öff dedim teli suratına kapattım.
Lütfen öncelikle biraz sakin kalmaya çalış. Çok zor bir durumdur eminim hissettiklerin canını çok acıtıyordur ama kendine böyle ciğeri beş para etmez bir insan için sakın işkence etme.Muhtemelen evden çıkmış öyle yazmış. Cevap vermedim. Versem ne diycem onu bile bilmiyorum. Hayallerim yıkıldı, dünyam yıkıldı.
Uzuldum durumunuza. O halde her yerden ikisini de engelleyin ve ne o adamla ne de karisiyla bir daha muhattap olmayin. Karisi, esine toz kondurmadigina ve direk size saldirdigina gore ne yapsa bosanacak bir tip degil. Birakin kendi iclerinde yasasinlar ne yasiyorlarsa. Siz de uzulmeyin lutfen er ya da gec gercek yuzunu gordunuz. Boyle karaktersiz bir pislikten kurtuldugunuz icin sevinin hattaİnanın ben de sizin kadar şaşkınım keşke kurgu olsa keşke yalan olsa kalbim acıyor şu an. Eski şeyleri yaşıyor gibiyim, yine sırtımdan vuruldum. Hiç iyi değilim gerçekten.
Adamla tüm yazışmalarımız duruyor hiç birini silmedim. Ta tanışmamızdan beriki mesajlar. Ben kadını da anlayamadım. Adam 1 haftadır ilgisizdi acaba onunla arası bozuktu da düzeldi mi diyorum sonra diyorum ki 1 yıldır bozuk olan araları yeni mi düzeldi. Beynim zonkluyor. Benim üç çocuklu adamla ne işim olur. Zangır zangır titriyorum hâlâ. Kadının ağzı çok bozuk. Her cümlesinde küfür var. Ben de sizin gibi tahmin ediyorum, sanki ilk defa aldatılmamış gibi.Kavlen sakinleş mesaj yazdık okur musun? Adamla karısı belli ki daha önce de böyle davranmışlar. Adam karısını senin üzerine salmış. Sen bir hafta aradığında ilgilenmezsen bir daha aramazsın dedi herhalde sen arayınca da karısını saldırttı ki kork diye.
Sen yat kalk dua et. Bir şeyler yaşanmadan adamdan kurtuluyorsun.
Adamın sana yazdığı mesajın ekran görüntüsünü al ve kadına at. Bana bak bir daha kocan da sen de mesaj atarsanız sizi savcılığa veririm. Sapık kocana da sahip çık kimseyi kandırmaya çalışmasın
Ben kadına söyledim, evli adamla işim yok dedim. Yani konuşmama fırsat vermeden sürekli bişeyler diyordu. Yani aldatılan bir kadın için elbette kolay değil fakat ben o cümleleri hak etmedimLütfen öncelikle biraz sakin kalmaya çalış. Çok zor bir durumdur eminim hissettiklerin canını çok acıtıyordur ama kendine böyle ciğeri beş para etmez bir insan için sakın işkence etme.
Karısına söyleseydin keşke bana Aşkım yazdı diye. Neyse bu saatten sonra kesinlikle iletişime geçme kimseyle, eğer onlar sizle iletişime geçmeye çalışırsa direk şikayetçi olun.
Teksas mı burası yok dar edeceğim falanlar, kocasına dar etsin dünyayı senlik ne var.
Ama artık hiçbir konuşma geçmesin o haysiyetsizle aranda. En azından kurtuldum diye sevin gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?