Herkese merhaba.
Önceki konularımı okuyanlar bilir. Eşim şuanda depresyonda. İlaç kullanıyor iki hafta oldu fakat henüz bir iyileşme yok. Hep yalnız kalmak istiyor, herkese her şeye karşı soğumuş durumda. Bana yaklaşmıyor ve soğuk. Ailesine karşı da öyle. Sinirli ve öfkeli halleri geçti ama bu sefer de modu hep çok düşük. Böyle kalırsam sana da faydam yok ayrılırız o zaman diyor.
Asıl mesele ise onun böyle olması değil. Ben kendi içimde evlendiğinizden beri evliliğimizi sorguluyordum zaten. Zaman zaman olan ilgisiz tavırları, dönem dönem içine kapanmaları, fazla uyuması, ortak bir şey yapamıyor oluşumuz.. ( birlikte yemek yapmak, temizlik yapmak vs gibi.) aslında evlilikten beklentim bu değilmiş diye düşünüyordum. Şimdi kendisi de böyle olunca acaba gerçekten ayrılmalı mıyız artık diye düşünüyorum. İyileşirse de ya yine böyle olursa ? Ben anne olmak istiyorum ama nasıl güveneceğim tekrar böyle olmayacağına ? Yaşım 30 oldu. Böyle bırakmak da vicdanıma tabi ki sığmıyor. Ne yapacağım nasıl çıkacağım bu işin içinden bir aydır bu durumdayım ve hergün ağlıyorum resmen. Bana yardım edecek biriler var mı?