ne yapmalıyım?

sweet_butterfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
19
0
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
benim problemim erkek arkadaşımla...Ben ona aşığım ve seviyorum. O evlenmeyi düşünüyor ama daha tanışalı 1,5 ay oldu...Benim aklımda hiç böyle birşey yoktu onu çok seviyorum ve hayatımı onunla devam ettirebileceğimi hissediyorum çoğu yönden uyuşuyoruz. Eğitim seviyesi ve maddi açıdan bir sorunumuz yok. Dışarından bakıldığı zaman evlenmemiz çok mantıklı ve üstelik onu çok seviyorum. Tek sorun benim ailemin onu istemeyecek olabilmesi. Ben de acele edip babama söylemek istemiyorum. Aile huzurumuz kaçmasın istiyorum. O beni ailesiyle daha 2.buluşmamızda tanıştırdı.Hayallerimdeki kızsın diyor, 27 yıldır seni bekledim diyor.Ben onu aileme söylemediğim için sen evlenmeyi düşünmüyorsun, beni oyalıyorsun, beni sevmiyormusun tarzı şeyler söylüyor sürekli...Bide çok patavatsız olması durumu var. Ben çok alıngan bir insanım ve en ufacık bir önemsiz görünen bir sözüne kırılıyorum. Bana aynı gün içinde 5 kere bayan kalfasının ismiyle hitap etti. Alışkanlıktan istemeden oldu dedi özür diledi kaç kere ama atamıyorum aklımdan bir türlü...Sonra ben artık buna dayanamadım bir gün ailemi karşıma alıp yapamayacağımı düşünüp mesajla ayrılalım dedim sonra pişman oldum ayrılmadık. Ama herşey değişti ondan sonra. Bana hayatımın en kötü gününü yaşattın dedi ve sana aşık değilim artık dedi...Ama seni çok seviyorum ve hayatımı seninle geçirmek istiyorum diyor. Bu nasıl iştir anlamadım...Bana artık aşkla bakmadığını hissediyorum. Elini tuttuğumda ne hissediyorsun diyorum bana sorma bunu diyor...Çok acı çekiyorum ve üzülüyorum. İş yerinde onu düşünmekten iş yapamıyorum, yaptıklarım da genelde eksik yada yanlışSana yeniden aşık olacağım diyor, Aşk sonradan olur mu, biliyorum aşk bir gün bitecek ama 1,5 ayda çok az değilmi?:a015:Sizce ne yapmalıyım bana beni yeniden terk edersin diye korkuyorum, o yüzden sana aşık olmak istemiyorum demişti...Aşk ve sevginin farkı ne peki? sizce ne yapmalıyım?Çok üzgünüm çoook

Ben hiçbir şey anlamadım...
Dalga mı geçiyor seninle...
Aşk, sevgi böyle bir anda bitecek şeyler değil ki...
Senin ona söyleyeceğin tek şey 1,5 ay evlenmeyi düşünmek, bu durumu ailelere açmak için çok erken birbirmizi daha iyi tanımalıyız de yeter...
Ve anlamadım bu kalfa da kim ? Onun adı ile senin adını nasıl karıştırıyor garip bir durum...
Çok üzerine düşme bence...

benim anlamadığım ailenizin neden onu istememesi...eğitim seviyesi ,maddiyatı iyi diyorsunuz......ailemi karşıma alıp,yapamayacağımı söyledim, yazmışsınız. demek ki, erkek arkadaşınızı istememeleri ,bir sorun olduğunu gösteriyor...nedir bu sorun....

Sorun ailelerin görüşlerinin uyuşmaması sağ sol :)Kendisi eczacı kalfası da bi bayan akşama kadar eczanede sürekli onunla birlikteler sürekli onun adını söylüyor...o yüzden dil alışkanlığı dedi...
1,5 ay çok erken biliyorum ama o öyle düşünmüyor benim onunla ciddi düşünmediğimi söylüyor...
Aşk bencede hemen bitmez bitemez yaaa nasıl böyle söyleyebiliyor bende anlamıyorum.Bana sana aşık değilim ama seni seviyorum diyor

bu kadar kısa sürede bu kadar farklı duyguyu nasıl yaşadınız şaşırdım kaldım vallahi
bizde eşimle tanıştıktan bir hafta sonra çıkmaya başladık bi iki hafta sonra eşim bana evlenme teklifi etti ailesiyle akrabalarıyla tanıştım ailemle tanıştırdım nişanlandık ve evlendik ama bir yıl içerisinde oldu bunların hepsi ve hala annem çok acele ettiniz der çok şükür eşimle bir sorunum yok tabii ki ufak tefek atışmalar tartışmalar oluyor ama o kadarı da normal

bir buçuk ayda hayallerindeki kız olmuşsunuz
bir gecede pat diye gözünden düşmüşsünüz öyle mi
aşk bu kadar basit mi bir git demeyle biter mi
bir buçuk ayda oluvermiş tamam diyelim ama
şu hayalindeki kıza varana kadarki bütün aşamaları geçmiş kusursuz kız imajınız varsa ki eğer
bir günde yok olamaz diye düşünüyorum
ayrıca şu sağ sol olayıda biraz abartı
politika bu kadar sert ayrımlar yapmaz
insan ilişkilerinde yaptırımlar uygulamaz diye biliyorum ben
bunu sorun etmeyin buna gelene kadar ne sorunları var insanların
ama bir öyle bir böyle yanar döner cümleler tabiki dikkat çekici konular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…