- 21 Şubat 2017
- 40
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Birumutsevda
-
son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi
Sakın geri dönme. Allah böyle insanların eline güç vermesin inşallah. Nikahlı karına aldığın ekmeğin lafı yapılır mı? Ayıp be!Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicembiraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar
Buna rağmen dönmek mi istiyorsun?[/QUO
İnanın o kadar yoruldumki sürekli aşağılanmaktan daha 4 aylık evliyim su anda cok farklı olması gerekirken herseySakın geri dönme. Allah böyle insanların eline güç vermesin inşallah. Nikahlı karına aldığın ekmeğin lafı yapılır mı? Ayıp be!
Tamam yapmıcam der hatta dün aradı konustuk bu seferde diyorki susucaksın ben kocayım cok sesin cıkar saygısızlık yaparsan sokağa atılırsın dedi bugünde yalvarıyo onun psikolojisine yetişemiyorum artıkYaşadıklarını zaman zaman bende yaşadım hisse tim ama bu insan ilk aylarda böyleyse değişmez tavrını köy sart kos gidersende bir daha yaparsan geri dönmem de..
Evlenmeden önce bu tür davranışları yoktu hatta o kadar değişiktiki anlatamam sizeAdam kafadan çatlak ,bırakın layığını bulsun.Benim anlamadığım evlenmeden belli etmiyormu bu adamlar kendilerini.Evlenince birden biremi bozuluyorlar.Çekilcek dert değil alsın evinide aşınıda başına çalsın.Allah tan hamile kalmamışsınız.
Çok acayip bir zihniyeti var ben ona şunu yapma desem bile saygısızlık etmiş oluyorum ne biçim bi kadın oluyorumDaha ilk haftada kavgalar başlıyor ve ayrıl diyor peki niye evlenmiş neyin kafasını yasıyo bu erkekler
Çok şükür ailem arkamda gidersem o evde mutlu olamıcakmısım gibi hissediyorum gitmesem ayrı bi dertmiş gibi geliyorBence gitme. Eğer gideceksen de bayağı surundur. Daha 4 ay olmus olanlara bak. Bir omur onunla nasil gecer.birde boyle dusun. Su konuda sannsslisin ki arkanda duran bir ailen var.
Çok şükür ailem arkamda gidersem o evde mutlu olamıcakmısım gibi hissediyorum gitmesem ayrı bi dertmiş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?